מנהל/ת חדש/ה?

lgmtk

New member
קיללתי מישהי? מה אמרתי ומתי ואני

אגיד סליחה...............הממממממממממממ.

NiKi†a

New member
אופס סלח לי ליאור.

פשוט חשבתי שרותם שירשרה אליך, וואי אני כזאת מפגרת. אני עדין אוהבת אותך

lgmtk

New member
אתה אתה החדש......תראה. אני לא

מרגיש חוצפן על מה שאני אגיד ובכנות-אני לא צריך להרגיש חוצפן. אין לך פאקין זכות דיבור
אני יודע שככה לא מדברים לניובים ולחדשים אבל אתה אכן לא יכול סתם להגיד דברים על סמך כמה ימים.............היא נכנסה לפה לפני שבועיים בערך. אולי תסתכל על הארכיון של הפורום? באקא. חוצמזה כדאי שתחשוב לפני שאתה מדבר.

lgmtk

New member
סבבה. עכשיו כולם להירגע להוריד

הילוך ולשתות מים קרים! נגמר! מעכשיו רק לינקין פארק!!!!!!!! רק צ'אזי ומייקי וכולם טוב? זהו! ואני הלכתי לישון! i said GOOD DAY!

H6

New member
LOL "i said Good DAY"

משנות ה 70 כן ? ( שלא יהיה כמו הווארז שתגיד לי שאני לא מדבר על הדבר הנכון ) היום היה הפרק האחרון של שנות ה 70 :(

תסלח לי... אבל...

סתום ת'פה יא חתיכת מפגר!! די כבר לנסות למנות מנהל/ת חדש/ה! אתם לא מבינים שאף אחד מכם לא יהיה טוב בלנהל פורום כמוהה? אז נכון, היא בקושי פה... אבל אתם לא מבינים שצריך להבין אותה? במיוחד עכשיו שהיא סיימה את הלימודים... ותאמינו לי שהיא משקיעה בשביל הפורום. אני נמצאת בפורום הזה קצת יותר ממכם (מרובכם לפחות) ואני יודעת ורואה שמירי עושה פה עבודה מעולה. אז תפסיקו עם הזיבולי שכל על מנהלת חדשה!

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif

מירי היא המנהלת, ומי שרוצה להחליף אותה יכול לקפוץ ליייי, חוץ מרותם כמובן
...(2 רותמיות
)

צודקת!../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

אבל אני מקווה שהיא תופיע בקרוב ... מישהו פה מדבר איתה באייסי או משהו?! מישהו יודע מה קורה איתה?!

NiKi†a

New member
אני...

פרצו לה לאדמין והיא לא יוכלה להכנס, היא עסוקה בלימודים..והיא נכנסת מתי שאני אומרת לה לראות משהו.

למעלה