מנהל/ת חדש/ה?

NiKi†a

New member
אין לי שומדבר נגד אלה...

היא אפילו חמודה לדעתי ומתאימה לתפקיד,אבל, למה אתה חושב שדווקא היא? כאילו מה אתה כבר בטוח בעצמך? כאילו מה היא יותר טובה מרותם למשל?

lgmtk

New member
טוב אני אולי אצטער על מה שאני אכתוב

פה ואני בכלל לא רוצה להעליב את רותם (מצטער רותם!!!!!!!!!!) ואני גם לא רוצה להתעסק איתך..............אבל אלה יותר מתאימה מרותם. או מכל אחד אחר. הייתי רוצה פשוט לזרוק מישו לתפקיד הייתי שם את עצמי. עובדה שלא בחרתי בעצמי-כי אני יודע שאלה יותר מתאימה לתפקיד. אם היא רוצה כמובן. היא פשוט תורמת לפורום הרבה ולדעתי תורמת יותר לפורום מכל אחד אחר פה............הבנת?

NiKi†a

New member
אוקיי...

יש לך 5 דקות להצטער על מה שאמרת עכשיו, אני מחכה. זאת דעתך, אני למשל, רוצה את רותם לתפקיד.

lgmtk

New member
אמרתי שאולי אני אצטער על מה שאני

אגיד. אני אומר לך סליחה שאמרתי אבל עדיין לדעתי אלה יותר מתאימה. אם ממש יש לך בעיה אם זה ועכשיו תרצי להרביץ לי.........לי אין בעיה. תחשבי מה שאת רוצה אבל זה לא ישנה את דעתי. חוצמזה גם אין לי בעיה שאת רוצה את רותם. ממש ואני רציני עכשיו אני לא צוחק אין לי בעיה!

רגע רגע!../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

לדעתי אלה יותר מתאימה ממני! זה לא שאני לא רוצה אבל בקרוב לא יהיה לי זמן לפורום כי יהיו ליי בגרויות ואז צבא ... ואני לא רוצה שיקרה לי מה שקרה למירי! שלא היה לה זמן והיא הזניחה...ושירן את גם מתאימה!!! אולי אפשר לסדר קומבינה?! לעשות 3 מנהלות?! אני את ואלה?! חחחח... רגע מה בכלל צריכים לעשות כדי להיות מנהל?!

lgmtk

New member
צריכים להגיש טופס הצעה ותפוז

צריכים להסכים לכך. כמובן תריכה להיות הסכמה מהמנהל הקודם-מירי במקרה שלנו............ואולי אפשר שלוש. ראיתי שאפשר 2. אתן יכולות לשאול את תפוז
! בת כמה את?

H6

New member
יש 3 מנהלים לתמיכה טכנית אז למה לא

פה ? אני לא מכיר את המנהלת פה ואני חדש פה אבל לא כדאי קודם לדבר איתה לפני שמתחילים לתכנן מי יהיה מנהל מי לא ? או שאתם מדברים איתה ?

NiKi†a

New member
חחחחחח...שמעו חמודים.

*אהמ* רותם חמודה *אהמ* אוקיי, אם הייתי רוצה, עכשיו הייתי כתובה למעלה בכחול.

אבל עזבי שירן. הם מפגרים...

הם חושבים שהם יכולים להשתלט על הפורום. הם לא מבינים שאין להם שום סיכוי לנהל את הפורום הזה...

H6

New member
אז למה את לא ? מהכמה ימים שאני פה

ראיתי שאת די פעילה פה ( אבל עדיין נאי לא מספיק פה כדי לקבוע כמה מישהו משקיע פה וכל זה ) מתי פעם אחרונה המנהלת נכנסה לפה ?

NiKi†a

New member
חח..תשמע חמוד -או שלא?-

אתה לא נקרא ותיק פה, אם תשאלו אותי, אחד מהותיקים צריך לנהל..אבל..אני אשתוק כי אני מרגישה מגעילה. לילה טוב לי.

H6

New member
את מתכוונת אליי ? איפה אמרתי שאני

וותיק ? באתר הזה אני רשום כבר שנה + נראה לי בפורם הזה רק התחלתי לפני כמה ימים להגיב ושאלתי למה את לא כי את מגיבה פה הרבה ( שוב - מהכמה ימים שאני פה )

NiKi†a

New member
חה.

שנה.. אני ורותם (Angel of death) שנתיים וחצי פה בפורום, זה נקרא ותיקים, נוכל לספר לך חוויות מפעם.היינו פה בפורום 4 אנשים..אלרן, רותם, אני ועוד איזה הומו אחד דפוק ומטומטם....ועשינו כייף
ואז התחילו להגיד מלא מלא מלא אנשים.

למה כן? זה הפורום של מירי.

למה שהיא תיהיה מגעילה כמוך ותנסה להשתלט עליו? אידיוט.

NiKi†a

New member
אוקיי בהקשר להודעה שלך רותם.

ליאור- לא רוצה להיות מגעילה כי זה לא מגיע לך..אבל, אל תקלל, אם אתה מקלל את אחת הרותמיות, אני יכנס בך, ואני לא רוצה
אז אל תחזיר, תודה.

למעלה