מנהל מחליף נוסף...כן או לא?

popit

New member
עובדה, צחי, שכל הפורום הצביע בעד...

מנהל יכול לעשות הרבה...

StainedCow

New member
שאלת שאלה והנה תקבל תשובה.

כן, עובדה שכולנו חושבים שזה יעזור. צחי, אתה לא נמצא פה הרבה (אני לא באה בטענות), ואם אתה לא רוצה להיות פה הרבה, צריך למצוא עוד מישהו. אם לא עוד מישהו, אז יהיה שבוע שזה פורום מאוד פעיל, ושבוע אחרי זה לא יהיה לך כוח, אז יהיה פה נאחס כי לא מתחשק לך. תראה, בסופו של דבר זו החלטה שלך, אבל אנחנו סך הכל מנסים לעזור.

Kryptonite

New member
אוקיי...../images/Emo168.gif

אם אתם באמת חושבים שזה יעזור - אני בעד. הרי גם אני בסה"כ רק רוצה לעזור לפורום, וזה באמת נכון שאני לא נמצא פה הרבה (אני שונא את הבית ספר! ;;) אני אדבר על כך עם יעל, אני אראה מה היא חושבת. בינתיים כל אחד יחשוב האם הוא רוצה להציע את עצמו לניהול. אבל שימו לב! לא סתם מישהו שמתחשק לו להיות מנהל כי זה "מאגניב" וב"אופנהה" וזה, אלה מישהו שיודע שישקיע ובאמת אוהב את התוכנית ורוצה לקדם את הפורום. לי יש כבר מישהי בראש, אני מקווה שהיא תציע את עצמה.

popit

New member
יש!../images/Emo24.gif

טנקיו צחי! תאמין לנו, אנחנו חושבים רק על טובת הפורום! ותאמר ליעל שאם זה יפריע לה, זה רק עד שהיא תחזור...אפשר זמני ואפשר להשאיר אם נראה שזה דווקא עוזר. לי לא אכפת להציע את עצמי...אז שעוד יציעו ונעשה הצבעה
.

AsHtOn GiRl 3

New member
חח לדעתי את הכי מתאימה להיות ה

המנהלת
את עזרת הרבה בפורום והשקעת הרבה
אני לא רוצה להיות מנהלת.... אז בנתיים יש אותך....... מישהו עוד רוצה להציע את עצמו

axnholic

New member
כן

ממש אין לי בעיה להשקיע והרבה. אבל האמת נראה לי ששרון יותר מתאימה ויותר וותיקה. זכות וותק!

popit

New member
טנקיו ענק לשניכם!

יוו תודה...שחר תציע גם מועמדות...גם לך מאוד מגיע למרות שאתה דיי חדש, המון השתדלת וכתבת. שרון, תודה ואני חושבת שכדאי לך להציע מועמדות, אבל איך שבא לך... כל השאר לכתוב אם הם מתמודדים או לא...

popit

New member
חח אוקיי...טוב, אני מקווה שעוד

1-2 יציעו מועמדות מהפעילים... ואז אפשר לשלוח מסרים אישיים לכל אלה שלא נכנסו ממזמן גם והכל, שיכנסו להצביע(לא להתמודד, עבר הזמן והם לא נכנסו), וכל אחד יכתוב מה הוא מציע והכל...זה יהיה נחמד!

axnholic

New member
הגעתי למסקנה

שזה הטופיק הכי ארוך שיש מאז שהגעתי לכאן, זה שיא!!! אנשים מחיאות כפיים. רק חבל שזה על בחירת מנהל ולא על הסידרה :\

Kryptonite

New member
רואים שלא היית הרבה../images/Emo168.gif

בפורום.
סתם,
פשוט, וול... הוא לא כזה נורא! בכל מקרה, אז מי מציע\ה את עצמו\ה למועמד\ת?

popit

New member
אני מציעה את עצמי גם!

אז רק אני ונוגה??? טוב אז בהצלחה לנוגה!! וצחי-איך כל זה יתנהל? כדאי שכל אחת תכתוב מה יש לה לשפר והכל, ואז נשלח מסרים גם לחברים הישנים בפורום שהיו פעם, ונצביע?

Kryptonite

New member
למען האמת-../images/Emo168.gif

חשבתי שזה יהיה נורא נחמד אם נעשה לעצמנו בחירות קטנות. כל מועמדת תירשום מה היא מוכנה לעשות למען הפורום, במה היא מאמינה (
) מה הדיעות הפולטיות שלה וכמה היא תשלם לנו אם נצביע לה.
לא, סתם. אבל זה יכול להיות דווקא נחמד... :) בסוף כל חברי הפורום יצביעו למנהלת שהם רוצים

popit

New member
אוקיי....ושנהיה מוכנים שנזמן במסרים

את חברי הפורום שנטשו אותנו להצביע?נראה לי שהם זוכרים אותנו, הרי אני ונוגה דיי ותיקות...

axnholic

New member
בהצלחה לשתיכן!

אפשר לעשות גם תחרות קטנה. את יודעים, הכנת שלטים לפורום וכ'ו... ככה גם הפורום יוכל לשגשג. טוב זה רעיון די טיפשי כי אי אפשר להסתמך מנהל על עבודותיו. מה אם שאלון על הסידרה? עזבו יש לי פרץ של שטויות. אז לפני שיהיו עוד רעיון אני מאחל לכם בהצלחה. נ.ב.- הודעה זו נכתבה ברגע של עייפות ופשוט לא היה לי כוח למחוק שורות שכתבתי

למעלה