מנהל מחליף נוסף...כן או לא?

popit

New member
מנהל מחליף נוסף...כן או לא?

בגלל שיעל תעדר לחודש וחצי בערך או יותר, וצחי לא ממש נכנס, והפורום צריך לגדול (למשל שאלות נפוצות, הכנסת מאמרים, החלפת סקר וכו') אז אני שואלת מה אתם חושבים: מנהל נוסף מחליף-כן או לא? מי שחושב שכן שיכתוב
ומי שלא שיכתוב
. אח''כ נראה מה לעשות עם זה...נדבר עם צחי והכל...

popit

New member
הקפצה!זה חשוב לענות!

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה!!!!

popit

New member
בוא קודם נענה ואז נשאל את צחי...

הרי הוא מינה את יעל, אולי הוא יכול לסדר עוד מישהו פה...לענות לענות לענות!!

popit

New member
חחח תודה חמודה....אבל נצביע רק

אחרי שכולם ישארו... אבל נראה לי שנגמרו חברי הפורום הפעילים... טוב, כל מי שמדי פעם נכנס, שיצביע ומהר! אני רוצה כבר להעביר לצחי!

axnholic

New member
אני חושש

שזהו :\. אפילו המנהלים לא פעילים יותר! אסור לתת לפורום הזה להתמוטט, אנחנו חמישה אנשים פעילים קבועים בפורום. מה עם פורייקט שיקום 2? לפי דעתי כל אחד צריך להיות ראש קבוצה, תירגעו אתם לא צריכים להשקיע כל יום 3 שעות בסה"כ כמה ד'ק ביום או אפילו ביומיים יספיקו, אני אישית בודק כל יום לפחות פעמיים להודעות חדשות גם אם יש לי מבחן מחר וכ'ו. אז אני מבין שלא כולם סתומים כמוני וחלק אשכרה לומדים אבל אין מה לעשות זה או זה או שאין יותר פורום! טוב האמת שבאמת לי קל לדבר כי אני אחראי על הסקרים וזהו אני יכול להחליף כל חודש מצידי אבל אני מפרסם את הפורום במקומות שונים בתקווה שמישהו יכנס. אז אחרי הנאום הזה אני חושב שאתם לפחות צריכים להקדיש 5 שניות מחשבה למה שאני אומר.

popit

New member
צודק!

צחי נעלם לו... אני בודקת מאה פעם ביום להודעות, ואנחנו באמת בערך 5 אנשים פעילים רק... כל הכבוד שאתה מפרסם, אני אנסה גם בעצמי, ובואו לא נעשה קבוצות... למי שיש מאמר פשוט שיפרסם בהודעה ואז המנהל המחליף או צחי בתקווה שיחזור ישים אותו... כולם מסכימים למנהל מחליף...אני אדבר עם צחי ואבדוק אם זה אפשרי, ואם כן נעשה הצבעה.תאחלו לי בהצלחה שאני אתפוס אותו!

Kryptonite

New member
טפו ~ טפו ~ טפו!../images/Emo168.gif

הפורום הזה לא יתמוטט ולא כלום, הוא סך הכל במשבר קל.
עם כל הכבוד, אנחנו עוד במצב מעולה. הסידרה לא שודרה כבר למעלה מחודשיים, ובכל זאת הפורום עדיין פעיל. אני יודע שאתם חושבים שאני לא נכנס לכאן, אבל תאמינו לזה או לא - אני כן, והרבה. פשוט אין לי מה לכתוב... פרוייקט השיקום 2 הוא נפלא, אני מקווה שהוא יצליח לאור הכישלון שנחל הראשון. בעוד כחודש יחלו שידורים חוזרים בערוץ 3 ואני מאמין שהפורום יחזור לעצמו ^-^ אבל אתה יודע מה? אתה צודק, מהיום אני אשתדל לכתוב פה יותר, לחזור לעניינים, להיכנס ולעדכן. :) חבל לתת לפורום הזה ליפול, אני ממש אוהב אותו ואת האנשים שבו, קבלו ח"ח על היוזמה ויאללה - לעבודה!

axnholic

New member
וואלה

למה אתה לא כותב כלום אם אתה פה? עונה על שאלות או משהו כזה? אנשים חושבים שאתה לא כאן וחבל. אז מה אתה אומר שנביא לך עוד מנהל שיהיה לצידך? גם אני מקווה שהפורום יחזור לעצמו (למרות שאין לי מושג איך הוא היה לפני) כשיחזרו השידורים של מש"ה (פעם ראשונה שאני משתמש בראשי תיבות). בנתיים הפורום לא גוסס רק יש לו צינון אבל צינון מסוכן. אז לשנס מותניים ובעוד חודשיים הפורום יצליח כפליים (הלכתי על חרוזים).

popit

New member
ומה עם כל ההצבעה?

אני חושבת שצריך עוד מנהל, וכל מי שהיה פעיל וניסה להרים אותו בתקופה הזו, מגיע לו...צחי, אין לך תמיד זמן, ולכן אנחנו חושבים שעדיף עזרה, כי ככה אין סקרים, אין שינוי בקישורים, אין שאלות נפוצות, אין טאגליינס חדשים ואין הוספת מאמרים... תחשוב על זה...

popit

New member
חוצמזה,

אפילו שהיו שידורים יחסית לשאר הפורומים הפורום הזה נחשב יבש... לא היו מספיק הודעות ואנשים.

shasha14

New member
אתם יודעים באיזה ערוץ יהיו שידורים

חוזרים?? ושל איזה עונה? הלוואי מהעונה הראשונה
כי לא ראיתי אותה.........

AsHtOn GiRl 3

New member
טוב אין לי מושג למה ההודעה לא מקפיצ

ה שם למטה אז בטח לא רתראו אותה שם..... אז אני שרון-shasha14 שיניתי ניק
לאשטון מי אמור....

axnholic

New member
מצטער לאכזב

אבל השידורים החוזרים שיתחילו בינואר בערוץ 3 יהיו לעונה 5 :\ כדי לדעת איך להשיג את עונה 1 צרי איתי קשר בפרטי.

Kryptonite

New member
אתם באמת חושבים שזה../images/Emo168.gif

יעזור? הרי כבר היינו שם. שרון, את יודעת טוב מאוד שטאגליינז חדשים, מאמרים חדשים, או שאלות נפוצות זה לא מה שירים את הפורום. וחוצמזה, את כל הדברים הנ"ל - לא המנהלים כותבים, אלה הגולשים והמנהלים רק מוסיפים את זה... לא ראיתי אתכם כותבים מאמרים או משהו.

axnholic

New member
על מה?

על מה אני יכול לכתוב מאמרים??? איך שאשטון חבר של דמי? איך שטופר מעורר רחמים (בסדרה הפרקים הראשונים ובכלל)? רק תגיד...

למעלה