מנהל במצוקה

אליELI1

New member
מנהל במצוקה

רציתי לשתף אתכם במצב ולשמוע את דעתכם. אני בן 32 נשוי + אבל בפועל כבר זמן מה לא בזוגיות אלא בהורות בלבד. העניין הוא שאני רוצה לשתף אתכם דווקא בעניין אחר. אני עובד בחברה גדולה כמנהל בכיר כבר לא מעט זמן. הגעתי לזה בעשר אצבעות ובאינסוף השקעה וזו רק ההתחלה מבחינתי. אני משקיע המון ומקבל בהתאם. מוכר בכל החברה, מוערך ובקיצור מצליח. אז מה הבעייה אתם וודאי שואלים. אני לא יודע אם זו הבדידות בבית או סתם חרמנות, אבל כל הזמן אני מפנטז על בחורות בעבודה, לא כולן כמובן, פה ושם ספיציפיות. זה כמו כלוב של זהב, אתה מצליח ומוכר, כל מילה שאתה מוציא מהפה גם אם זו הפלצה אנשים מקשיבים ועושים. מסתכלים עליך כל הזמן, חברים אמיתיים ממש אין, הכל אינטרסים ופוליטיקות. לכן אין פשוט אפשרות שאני אגש לבחורה ואתחיל איתה, אני כל הזמן מפחד מהמשמעויות ומה יקרה אם יגידו שאני מטריד ומה יקרה אם הבחורה תדחה אותי ואהפוך לבדיחה בחברה וכך הלאה. אני סה"כ נאה וסימפטי ומלא בחורות מגיעות אלי למשרד. יוצא שאני ממש בבית כלא עם עינוי סיני. לאחרונה נדלקתי על בחורה צעירה-24-25 לא יותר, יפה מושכת, פקידה. כל הזמן היא בראש שלי, אני לא יודע מה לעשות עם זה, זה גם מסיח את דעתי. הקטע הוא גם שאף פעם אני לא יודע אם מחייכות אלי ומפלרטטות רק כי אני מנהל בכיר עם כוח וכו' או שבאמת מתעניינות. אני גם מפחד לסכן את מה שהשגתי בגלל איזה סטוץ. בקיצור, מה דעתכם? האם זה המחיר שעלי לשלם על הסטטוס? האם למישהי יש תובנה אולי מהצד השני? לקחת סיכון ןלהתחיל עם הבחורה? ומה יגידו העובדים וכו.. לא יודע איך הגעתי לפורום הזה אני פשוט מעריך את הדעות שלכם... תודה אלי

a n a t i 3 3

New member
היי אלי,

לפני שאני נוגעת בנושא ההתחלות בעבודה... אני מעדיפה להתייחס לנשוי ומחפש. אני מבינה מכתוביך שכבר מזמן אין לך זוגיות, למה אתה נשאר שם? הורות תהייה לך גם בנפרד. לא נכנסת לזוגיות שלך או יותר נכון ל"אין" זוגיות שלך... רק מבינה ויודעת שאתה חייב לקחת אחריות על חייך גם במחיר של להישאר עם עוגה לא שלמה. ונעבור לנושא השולי... "יחסייך עם העובדות תחתיך" - קוראת אותך ומוצאת אדם חסר ביטחון, אדם שהכלים שאיתם הוא משתמש להשגת מטרותיו אינם נכונים! כסף ומעמד אלו דברים יפים, אבל מה שווה בכל אלו אם אתה בתוך תוכך אינך בטוח במי שאתה, באישיות שלך?! המשפט הזה שרשמת... "שאף פעם אני לא יודע אם מחייכות אלי ומפלרטטות רק כי אני מנהל בכיר עם כוח וכו' או שבאמת מתעניינות." תיקרא את המשפט הזה שוב.... אני בטוחה שלבד תגלה את הבעיתיות שהוא מסמל. כמה באמת אתה מכיר את עצמך? כמה באמת אתה מעריך את האדם שבך? כסף ומעמד חשובים... אבל בניית אישיות וביטחון עצמי חשובים לא פחות!

אליELI1

New member
את צודקת לגבי הביטחון העצמי

יש בזה משהו, ואת תתפלאי כמה בכירים אני מכיר שלהם יש בטחון עצמי נמוך ואגו מעורער...הם מסוגלים להזיז הרים, לקבל החלטות כבדות ולעשות הרבה כסף לבעלי המניות אבל להתחיל עם פקידה שמוצאת חן בעיניהם... לגבי העובדות שמתחתי, לגבי זה את טועה, דווקא שם אין לי בעייה איכשהו אני מתייחס אליהן כמו אל הילדים שלי ואין שום מתח גם אם הן מושכות. אבל יש אחרות שלא אצלי ושם המנגנון לא עובד... לגבי אשתי זה עניין של זמן, אני ממש לא מגדיר את עצמי נשוי ומחפש, אולי יותר גבר שצריך אשה

להוסיף על מה שענתי אמרה:

1. לא טוב רומן בעבודה. 2. עדיף לגמור עיניין בבית קודם. אתה לא מאושר? אז לבגוד מהצד נשמע טוב יותר?מתאים לך יותר? חושבת שיש לך דילמה. אתה לא מאושר בבית..תעשה את הצעד המתבקש גם אם זה קשה. לא טוב להיות אדם כלוא בנשואים אומללים. עדיף לך ולילדים שתשתחרר מבית הכלא ותהיה אב מאושר מאשר אב מתוסכל. יש להם אנטנות מאוד רגישות לקטנים האלו..אז עדיף שתעשה את הצעדים הנכונים וההגונים גם כלפיהם וכלפי אשתך..אבל קודם כל בשביל עצמך. לגבי רומן בעבודה. מנסיון אומרת לא טוב. אתה בעל תפקיד סמכותי ..ואם חס ושלום זה מסתבך לכיוון הלא נכון..אתה תהייה בבעייה מאוד רצינית ולא נעימה. אחד מכם יאבד את מקום העבודה. או שניכם. שנית..עדיף להתחיל רומן שהראש לך נקי ממחשבות מצוקתיות..לא? לגבי השאלה..אם נמשכות בגלל התפקיד. כן. נמשכים לכוח.אבל זה לא הכל. זה רק הניצוץ הראשון. אתה הרבה יותר מזה במכלול הכללי שלך כבן אדם..לכן לא הייתי הולכת על הגדרות ..קודם טפל בשורש הבעייה והיא הבית.

../images/Emo18.gif

הרבה יותר מסוכנת לדעתי היא הנפילה מהאולימפוס שאתה נמצא עליו. שים לב כמה מילים שפכת על עצמך בהודעה שלמעלה, על ההצלחה שלך, המעמד שלך,המראה החיצוני וכו' וכו'. עזוב את הפקידה, חזור להתעסק בעצמך, אל תתן לנו להפריע.

קטרינה1

New member
ואולי

מה שחסר,זה כמו הרבה מנהלים שחוזרים הביתה מהממלכה שלהם ובבית הם מחליפים לבגדי אשה,ומקבלים קצת הצלפות ב.. איפה שבא להם. תחשוב על זה בוס

קטי30

New member
"אל תגיע פן תיפגע התרחק מן המקום

לפני שתסתבף עוד עם המשטרה זה רק מה שחסר לך " טוב אז קצת שיניתי את הסולוגן המקורי של "חפץ חשוד" סוו וואט'
מקום עבודה לא מתאים לפלירטוטים רומנים סט'וצים וכל הקשקשה והבלבלה הזאת שאל את קצב אני בטוחה שעכשיו גם הוא יודע
הנסיון מוכיח שלא רק שזה יכול להעיב אח"כ על יחסי העבודה אלא בנוסף לזה זה יכול לסבך אותך ביג טיים אז תשאיר את הפחד הזה אצל הוא יכול רק להועיל לך
ודרך אגב המחיר היחיד שאתה משלם על הסטטוס שלך הוא ההחלטה שלך ורק שלך זה לא מהווה תירוץ מוצדק לשום דבר שב"ש

NoaModiin

New member
סיפוק רגעי

אתה עומד להרוס לעצמך את כל מה שבנית בגלל סיפוק רגעי. תמיד אתה יכול לגשש בעדינות, לחייך, ולפתח את היחסים לאט לאט. ומה אז ? מה תשיג מזה? סיפוק רגעי. פעם אחר פעם. הרי אם אתה לא חושב אפילו לפרק את החבילה בבית, כנראה שלא תחשוב על כך גם אחר כך. והבחורה? אתה לא חושב שהקשר איתה יהרוס גם לה ? היא עוד צעירה וסביר להניח שמחפשת מישהו רציני יותר. לדעתי אם תרצה, לאט ובעדינות תצליח להגיע אליה, אבל במקום לחשוב על המטרה הזאת, תחשוב על מה יקרה אחר כך. מה בכלל זה יתן לך ? תמשיך את חייך המשפחה וכל הזמן תדלג מסטוץ אחד למישנהו ? נראה לי שאלו לא חיים מאושרים באמת. זה רק כיסוי. וכמו שכולם כאן אמרו, גם אני חושבת שאתה צריך לטפל בבעיה האמיתי והגדולה שיש לך - היחסים בבית. למה שלא תתרכז בזה ? תחשוב איך לטפל ולשפר ולהציל את הזוגיות שלכם. בהצלחה

אז ככה זה אצל

מנהלים בכירים??? מאופקים? רשמיים? מרוחקים? לא מעיזים להראות שהם גם אנושיים? טוב לדעת

אליELI1

New member
כן ולא

איפוק - כן, אפילו מאוד רשמיות - כשצריך ריחוק - לא אנושיות - מנהל צריך להיות אנושי אבל לא ברמה פילנטרופית להוסיף לדברייך - צריך לדעת לנשוך את הלשון ולפתוח את האזניים, אין מקום לאמוציות.

קצת חולקת עליך

ברשותך
ברגע שאתה מאופק ורישמי הדרך לריחוק קצרה מאד אנושיות?? חובה , אבל כן במידה, וכן צריך שיהיו גבולות (אין ספק) ואין ברירה, במקום עבודה כשאתה בתפקיד מסוים, זה גובה מחיר מסוים לפעמים, ועדיין לא שולל את הזכות שלך כאדם/גבר לקשור קשר עם אחת העובדות (ולא בשביל סטוץ או משהו חולף, כי זה באמת אין מקום) חושבת שאם זה עולה אצלך כל המחשבות והפנטזיות (הייתי מעיזה ואומרת), אתה צריך לעשות בדק בית עצמי עם עצמך בלי פשרות. אין ספק שחסר לך משהו, אבל רק אצלך התשובות

אליELI1

New member
היי

חשבתי שאת שאלת לגבי ניהול אז כתבתי את התכונות. בוודאי שזה לא תכונות מתאימות לקשר זוגי, אולי ההפך. וזו בדיוק הבעיה

זה היה מכוון

גם לניהול וגם לקשר זוגי בתוך מסגרת העבודה ואכן, לנהל קשר זוגי עם תכונות שכאלה, זה נועד מראש לכשלון, אלא אם כן יש משהו לא שפוי ומזוכיסטי.........

ערסlight

New member
מנהל במצוקה

האמת... קראתי ואני מבין שאתה מנהל צעיר ומבטיח. ואחרי שקיבלת את השתאותנו להצלחה האישית השאלה רק מה אתה מבטיח. אז, נראה שבתור ילד שטוף הורמונים אתה חרא של מנהל. בסוף תגמור כמו קצב... רק מוקדם יותר. אני מציע לך מה שהייתי מציע לכל ילד במצבך. כל פעם שקופצים לך פיוזים לך לשרותים ותביא ביד. לפחות תוכל להשאר מנהל.

אליELI1

New member
אני מכבד את זה שאולי השיטה שהצעת

מתאימה לך, לי - לא תודה חוץ מזה שאם היית רואה איזה שרותים 5 כוכבים יש לנו אולי גם אתה היית מצליח להתאפק ולא ללכלך אותם...

למעלה