דיברת על הצלחתך בחיים, על עמדת הניהול, פוליטיקות ,אינטרסים ועוד. בתור אחד שמתמודד עם הנ"ל בהצלחה אני בטוח שתמצא את הדרך הפוליטית המתוחכמת לגשש, לברר ולפעול. קח בחשבון שרומן במקום העבודה זה הסיכון הגבוה ביותר להרס הקריירה שלך. המלצתי, חפש לך מאהבת מחוץ למקום העבודה- במקרה הגרוע הפסדת את הבית , אבל נשארת עם מקור הפרנסה.
לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי מנהל יקר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב מנהל יקר אתה רואה את השלכת וזה זמן ללכת... הזמן ללכת... (על משקל "אהוב יקר " של רונית שחר ) אני דווקא הייתי מאמצת את המלצתו של ערס..... זה ימנע המוןןןןןן בעיות ובעיקר יקל עליך שבת שלום .
1. אני בעד לאט מסודר יציב כלומר סיים קודם מערכת יחסים א לפני שתתחיל ב כך תפיק סיפוק אמיתי ממערכת זוגית אמיתית ולא תסתבך 2.מערכת יחסים עם אישה במקום עבודה כמו שהצגת היא בעיתית מאוד תזהר, היום קוראים לזה בכל מיני שמות גברים רבים שהגבולות אינם ברורים להם מסתבכים מעל הראש כי האהבה פתאום בוערת להם ...... דווקא בעבודה ודווקא עם בחורה צעירה ודווקא אחת שבדרג נמוך מהם מתכון מעולה לסבך את החיים תחשוב מה זה אומר עליך שזה הכיוון שלך ולא כיוון אחר כמו משהי מצליחה כמוך ממקום עבודה אחר משהי שווה לך ולא מתחתך מערכת יחסים מאוזת מתאימה רק לגבר בוגר חומר למחשבה ....... 3. לא טוב היות האדם לבדו אל תשאר לבד ויחד עם זאת עשה דברים בדרך מאוזנת מאורגנת תרחיב את עולם החברים תצא יותר מחוץ לעבודה ... אולי מכון כושר שם פוגשים גברים ונשים בגילך, מקום טוב יכול להיות גם חוג ריקודים סלונים אל תתן לעבודה להשתלט עליך אולי תרשם לקבוצת מטיילים על אופניים תחפש מסגרות שמושכות אותך חברתית ולא תשאר בודד ואולי גם תכיר בחורה מקסימה כמובן שכתבתי רק את דעתי האישית בהצלחה
רק לגבי המעל ומתחת, אני לא מתייחס לאנשים בצורה הזו- כולם שווים בעיניי ומכל אחד אני לומד ולוקח משהו, דווקא בגלל זה הם באים לקבל הנחייה ופתרונות... אבל אמרת דברים נכונים
כן...כל תפקיד והמיגבלות שלו... השומר בקניון לא יתחיל עם הבחורות שניכנסות ועוברות לו כל היום מול העיניים כי ייפטרו אותו הפקידה לא תתחיל עם הבוס כי היא לא הבוסית (אישה) שמנהלת 100 עובדים והיא רווקה או גרושה תאלץ להגיע תמיד לעבודה ארוזה בתוך חליפה ואסור יהיה לה להסתכל על אף זכר שווה שעובר לידה... אז בקיצור- כל תפקיד/ סטטוס ומיגבלותיו.... החיים לא פשוטים
מילא אם היית אומר שהתאהבת בה שהיא, היא האחת, וכל החייך לא היו, אלא מסדרון בדרך אליה.. אבל בשביל סטוץ?? לסכן עבודה עבור זיון? עיצה ידידותית, גש לפיק הבר הקרוב, ותתחיל עם מי שאתה רוצה... והעיקר, והעיקר, לא לפחד כלל!
זה שאתה מנהלבכיר יותר או פחות שווה לתחת קודם תהיה בן אדם אם ערכים מותר לך הכל במסגרת המותרת לכל אדם ומרגע שאתה נושא משרה במקום העבודה שלך חלות עלייך מגבלות נוספות זה לא שאסור להתעסק עם עובדת אבל אם זה רציני אחד משתייכם צריך לעזוב כי לא עובדים ביחד אם זה לא רציני שלא יתחיל בכלל כי זה באמת יכול להרוס לך ו או לה את הקריירה/עבודה ועכשיו לעיקר מי נתן לך להיות מנהל ? אותו אחד או אותה קבוצה טעו! למה? כי מי שמתערערת חשיבתו בדלל סדק קטן ולח אחד לא יכול להישאר צלול כשיש לחצים משאים ומתנים או אפילו ניהול עובדים קל לשנות לך סדרי בראשית בעזרת פיתוי פשוט מאד קצת רגליים ומחשוף ואתה חושב כמו קוף ולא ללכלך שירותים כי הם נוצצים? תגיד למה נועדו השירותים? לאונן = ללכלך.? נו כבר שלכו אותך לטיפול דחוף בקיצור אתה מנהל חרא שמתלהב מכל שרה מבטיח אתה לא ומקיים בובדאי שלא כניראה שלמדת משהוא באוניברסיטה אבל בחיים אתה אפס רק אפס אחד שתיים זה כבר בית שימוש נוצץ ואתה לא מבין בכלל מה זה מיקי
שם אני חיה - עם מנהלים מושכים ואטרקיביים ופאקינג נשואים
- שאין לי ספק שמפנטזים עלי... ולמען הכנות - היה אחד אף שהעיז מעבר לכך - והתנשקנו פעם אחת (למזלי עבר מחלקה...) - אבל אתה חייב להבין - ראשית - גם היא מתחבטת - בין המנהל שמושך וזמין לבין בחורים שלא מספקים אותה והבדידות שהיא חווה ביומיום... מעבר לכך - כשפונים אליי נשואים - אני עוצרת את הסחף לפני שהוא מתחיל - תכל'ס - לאפחד לא יצא מזה כלום - למעט הנאה רגעית שלרוב משלמים עליה אח"כ מחיר כבד - הרי אין לך עניין לפרק את התא המשפחתי שיצרת ועמלת עליו - ופיתויים יהיו לך כל הזמן - אם ההתנהלות הנורמטיבית שלך אינה של מעילות ובגידות ו"מעידות חד פעמיות" - ברגע שנכנסת לשם - כבר תתקשה לצאת מהמערבולת הזו שתסחוף אותך וללא ספק תטריף לך את החושים (במיוחד כשזה בגדר "מים גנובים..") - אלא שאתה עשוי למצוא את עצמך אח"כ בשוקת שבורה - כל מה שבנית במהלך שנים עלול להתערער - ולאבד את היציבות הזו - שמקנה לך בסיס להתפתחות אישית, לקידום, לצמיחה... כאשר יש לאדם סוג של "שקט תעשייתי" - האנרגיות שלו מתועלות אוטומטית לפיתוחים אחרים... הייתי ממליצה לך - לנסות לעורר את חיי הנישואין שלך - לנסות לשדרג, להעלות את רף הגירוייים והריגושים במסגרת הזוגיות שקיימת... ויותר מזה - אם אתה בדרגת מנהל - הפרובלמטיות המוסרית כמו גם החוקית עלולה באמת לגרום לך לנזקים קשים מנשוא.... ייתכן שהיא סוג של טיזרית - ולא בהכרח מצפה ומייחלת שיתרחש משהו ביניכם - מעבר להחלפת מבטים וצחוקים ויצירת מתח מיני.... נכון שההתמודדות השגרתית לא קלה - ואפילו קשה-משהו...
- אבל אולי תתנחם בכך שזה פשוט מעיד על כך שאתה גבר נורמלי לחלוטין עם צרכים נורמלים ותגובות נורמליות - ובחיים שלנו בכללי אין מצבי שחור-לבן, ותמיד קיים התחום האפור - שם נדרשים מאיתנו הרבה אומץ לב ורוח בכדי להכריע את הכף ולבצע את המהלך הנבון יותר...