מנהלת נכבדת..

מנהלת נכבדת..

כנראה שאינך יודעת דמוקרטיה מהי!! רציתי למחות בפניך על מחיקת הודעתי שרשמתי קודם לכן.. לידע כללי זוהי פגיעה נפשעת בעיקרון מאוד הכרחי לדמוקרטיה שהוא כאמור חופש הביטוי. אינני מבין בדיוק מה היה המניע שלך למחיקת ההודעה בין אם הוא מצדיק או לא מצדיק מחיקה. תוכן הודעותי לא פגעו באיש והפשע היחידי שבצעתי כביכול הוא מתן הדעה שלי כלפי סגנון המוזיקה. אם היית תורחת להביט בהודעה היית נוכחת כי שמרתי על חוקי ההתבטאות בפורום. לפי דעתי אותו אחד שירד לרמות מאוד נמוכות וקרא לי היטלר קטן צריך להיות מושעה מהפורום.. אנא דגאי לאלה שאמת מהווים בעיה ולא לאלה שמנסים לנהל וויכוחים בטיב טעם ושמירה על התבטאות נכונה.. תודה רבה!!

TetiBETTY

New member
הקללה המיותרת שלך

בהודעה,היא זו שגרמה לי למחוק את ההודעה
זו התשובה
(הקללה הייתה:ז***) מקווה שעניתי תשובה במלואה...

TetiBETTY

New member
אם אתה קורא לזה-

התבטאות נכונה,שמירה על חוקי ההתבטאות הפורום
אז מה זה אי התבטאות נכונה,אני ממש לא יודעת...

TetiBETTY

New member
שחזור של ההודעה שלך-

חברה אני מדבר על מוזיקת הפופ...כן מוזיקת הפופ!! או שיותר נכון לומר "מוזיקת הפופ מהי"? אכן חברה הפופ מת. ממנו נולד ז´אנר מוזיקלי לא פחות גרוע מאשר היפ הופ. רבים מכם טוענים כי בריטני שלנו "שאיננה ילדה" כבר, מחברת את שיריה מתוך כוונה מתוך הלב וכל מילה היא "אוצר". אך הביטו היטב היטב מסביבכם רבותיי, בריטני שלהזכירכם כבר "אינה ילדה קטנה" הולכת בכיוון ההיפ הופ הדורש פחות צניעות יותר עור, תסמיני הז*** שאפפו את ילדתנו הגדולה עוד מתחילת תקופת הזוהר של הפופ מתחזקים היום... האם בריטני "שלנו" הולכת לאבדון? זאת נדע אך ורק אחרי שהצפרדע הקטנה תחזור מ"הפרישה הזמנית שלה"!! יותר מזה-אני לא יכולה לעשות שום דבר....

FUCKTHESYSTEM

New member
פה אני חייב להתערב, תמימה יקרה

כנראה שלמנהלת הנכבדת יש קריאה סלקטיבית, משום שהאדם שהשתמש פה במילה "היטלר" עדיין לא נחסם, והודעותיו ממשיכות להופיע על דפי הפורום. טוב לדעת שהמנהלת נותנת ידה לזילות שואה ולזלזול ב-6 מיליון נרצחים.

TetiBETTY

New member
מצטערת,לא נתקלתי בהודעה כזו../images/Emo70.gif

כנראה שלא שמתי
.... עמך הסליחה
אני האחרונה שאתן זילות לשואה,האחרונה

טרטרלה

New member
חמוד שלי

1. על דמוקרטיה דבר בפורום זכויות האדם. 2.על העדפה מוזיקלית דבר בפורום מוזיקה, או שתזכיר את זה כאן בדרך אגב, ובטח לא כהודעה ראשית. 3. למנהלת הפורום שיקול דעת משל עצמה, אל תתיימר. 4. בקשר ל"היטלר קטן" - לא מתנצל, הודעתי בנושא נמחקה ולעת עתה זה אמור להספיק. 5. הגיע הזמן שתהפוך להיות אדם סובלני יותר. קבל אחרים ואת העדפותיהם, והם יקבלו אותך ברוחב לב וב
תומר

../images/Emo15.gifכל הכבוד בת אל... ../images/Emo45.gif

צדקת שמחקת את ההודעה הזו... וגם את שרשור
כי הוא לא קשור בשום צורה לנושא הפורום... ביי...

...

תראו אני חושב שזכותי להביע את העדפותי כלפי המוזיקה בפורום זה...אינכם יכולים לשכנע אותי אחרת כמו שאני לא אשכנע אתכם מהו סוג המוזיקה האהוב עליכם..זו אינה מטרתי... אכן אני מצטער אם פגעתי במישהו בתוכן הודעותי. אך הביטי רגע מנהלת.... אני הוא זה שיוצא בסדר מכל העסק....אני זה שמתנצל...אני זה שמנסה לדבר שפה צלולה שתהיה תואמת לחוקי התבטאות בפורום... על אף מאמצי להיות בסדר ממשיכים לקרוא לי בשמות כגון : "היטלר קטן" שאותו אחד שכתב את זה לא רק שלא התנצל גם לא מחקת את ההודעה השניה שלו בו הוא מזכיר אותי כפיהרר!! אולי אתם כנראה אינכם יודעים איזו משמעות כבדה אפלה ובלתי אנושית יש למילה היטלר..... אינני חושב שאותו אחד שכינה אותי כך באמת התכוון אך אני דורש את סליחתו! בתודה Knightrider Of Doom

טעות!!!

התכוונתי לומר כי אותו אחד שכינה אותי היטלר קטן לא באמת התכוון!! אני מצטער על הטעות!!

../images/Emo45.gif בתאל

העם עם בתאל.... ועוד משהו : אם אתה לא אוהב את בריטני אתה יכול פשוט ללכת מפה אם אתה כן אוהב את בריטני אתה יכול להישאר זה לא פורום קללות ולא פורום דיונים על מחיקות הודעה ...

FUCKTHESYSTEM

New member
אתם פשוט אנשים צבועים...

57 שנה אחרי, המילה היטלר עוברת לסדר היום? תארי לך ש-Knighter היה משתמש בביטוי הזה, היו חוסמים אותו, לא? ושוב, לך, ולכל אלה שתפסו את משרת המנהל כאן, את לא תגידי לאף אחד ללכת מכאן, שמעת?

TetiBETTY

New member
אולי לעזאזאל,תתנו

לי את הקישור להודעה הזו,כי לא נתקלתי בה...

FUCKTHESYSTEM

New member
אתה לא מתבייש?

לפני 55 שנה הובילו את בני עמינו במשאיות היישר למחנות ההשמדה, כמו ברווזים. לפני 55 שנה נטבחנו כמו ברווזים, בבורות הירי. לפני 55 שנה הכניסו את בני עמינו לתאי הגזים. לפני 55 שנה זרקו את ילדי עמינו למשרפות. ואתה מעז להשתמש בביטוי היטלר? ועוד דבר- תסביר לי מה הקשר בין היטלר לכותב ההודעה? כל סוג קשר הגיוני יתקבל, ולו הקטן ביותר...

../images/Emo15.gifפאק דה סיסטם ...

חבר הפורום כינה את אותו אורח " היטלר קטן " מתוך כעס... תהייה בטוח שהוא לא התכוון ברצינות... אבל אני מסכימה איתך ( ואוו פעם ראשונה... ) שאותו חבר פורום צריך להתנצל בפניו... ביי...

גם אני עם פאק דה וואטאבאר../images/Emo184.gif

אבל אני לא אומרת לתומר לעשות כלום וגם לכם אין זכות להתערב למרות שזה הפורום וזה פומביי וכל זה... זאת בעיה של שניהם, ובאיזשהו אופן גם בת-אל מעורבת
וזהו...

מה בסך הכל ביקשתי???

כולה התנצלות!!! ואתם ממשיכים להתפלסף שמא אני אשאר בפורום או לא!!

למעלה