מנהלת חדשה לפורום

פנייה אישית לרבי דיסקו היקר :(

מה שלומך רבי דיסקו? אני שמח שאתה פה חיפשתי אותך הרבה זמן. ראשית כל רציתי לשאול מהיכן אתה בארץ? זה מאוד חשוב לי לדעת.. כי אני רוצה לבוא אלייך ולקבל את ברכתך לרגל גיוסי ל אח"מ אגף חקירות ומודיעין. אשמח באם תתן לי אישור להגיע אלייך הביתה ולקבל את ברכתך. כמו כן אני רוצה לתרום לך מחברות וכלי כתיבה היות ואתה לומד באונברסיטה גבוהה. סה"כ התרומה... יודע מה? אני אבוא אלייך ונדבר... אשמח לשמוע ממך בהקדם. תודה ושלום אם אתה יכול לעשות לי מזומן בזמן אני אשמח ...

../images/Emo6.gif בני תן לה בקרטונאז'

תשמע אחי אני לא מברך ולא מקבל תרומות מאנשים אבל אני יכול להמליץ לך על בן אדם שיכול לברך אותך להחזיר לך אהבות והוא גם מכבד כרטיסי אשראי וצ'קים
מדובר ביוסף חי: קצת על יוסף חי דור רביעי בשושלת קבליסטים ומכשפים. .מגיל 13 התחיל יוסף לעסוק בפענוח חלומות,מתן פתרון לבעיות ולקריאה בקפה .עם השנים התמחה בתורת הקבלה והחל לעזור לאנשים במתן פתרון לבעיות שבלב,להשכנת שלום בית בין זוגות,להשבת אהבות אבודות, להסרת עין הרע ולפתיחת חסימות בגורל .יוסף מתייחס לעבודתו ביראת נפש וניכר בו כי חשוב לו שהאנשים שפוקדים אותו ייצאו מרוצים ורגועים .מזה כשלוש שנים בחר יוסף לא לצאת מפתח ביתו כדי לטהר את הנשמה ולהגיע לדרגת רוחניות גבוהה יותר בנשמתו .בדרך זו,כך הוא מאמין,יצליח לעזור יותר ויותר ולהמשיך ולשפר את יכולת זיהוי האנשים שלו ואת היכולת לעזור להם .יוסף חי סצנעה בולטת וניכר כי את מלאכתו הוא עושה מתוך אמונה שלמה לגוף ולנפש האדם ולא למטרות מסחריות .כשאתה מגיע למשכנו של יוסף,אתה נתקל בסבר פנים נעימות ובתשומת לב מלאה שלו למקרה שלך .הוא מעודד,מייעץ, ממליץ ומכוון ןמציע דרכים לשפר את המצב. ביתו פתוח לכל דיכפין בכל זמן, ולעולם לא יווצר מצב בו לא יענה לשיחת טלפון .לאחרונה ,לאור הביקוש ההולך וגובר, הקים יוסף פורום לשאלות ותשובות וכמו כן הוא נותן שירות און ליין באמצעות המסנג'ר .ליוסף מאמינים רבים המגיעים אליו מכל קצווי הארץ, חלקם מתנדבים לעזור לו בשירותים שונים ושליחויות שונות, כל זאת בזמנם החופשי וללא כל תמורה, למעט הסיפוק האישי במתן העזרה לו אנשים אלו ה"שליחים",נאמנים לו ולמשתנתו אמונה עזה. ליוסף שיטות היחודיות לו למתן עזרה. השיטות הן סודיות ועוברות בירושה מאב לבן. מכתבי התודה הרבים שנערמים על שולחנו רק מעידים איך בצנעה וללא מסע ראוותנות, עוזר יוסף לאנשים רבים הפונים אליו עם מגוון בעיות--- חחחחח תן לה "במאמינים" של יוסף חי
תן לה באמנון לוי מחפש את יוסף חי בבלוגים
תן לה בניקול רמי ומנחם וקהילת "המאמינים" של יוסף חי בדרך לבית של בני עם טוריה

אתם לא נורמלים כולכם אישפוז דחוף../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע האחרון חחחחחחחחחחחח לציטוט : "לציטוט : " תן לה באמנון לוי מחפש את יוסף חי בבלוגים תן לה בניקול רמי ומנחם וקהילת "המאמינים" של יוסף חי בדרך לבית של רבי דיסקו עם טוריה ""

מזל טוב בת אללל בהצלחהה../images/Emo23.gif

בהצלחה בת אל לא ידעתי שאת עדין בבלוגים בכל מצב שיהיה הרבה מזל טוב ביי

למעלה