מנהלת חדשה לפורום

bllog master

New member
מזל אין רמקולים בפורום ../images/Emo3.gif

זה הפתעה , 3 שניות 100 מחשבות רצו לי בראש ושאלות כמו: 1. איך היא תתמודד לא לתקן כל אחד בשגיאות (ובטח שכל מילה שלי אני אבדוק יותר מפעמיים) 2. הפורום בידיים טובות חיזוק משמעותי למערכת. 3. ואני מכור..? 4. מתאים לה הנושא , היא מצויינת בתחום ובכל מה שמשתמע מכך. 5. אני אציץ בפורום יותר ואהיה פעיל יותר. 6.זה יתן לך יותר חשיבות ומוטיבציה להיות מסודרת לשם שינוי
7. האיקון>>>
יהיה פעיל יותר מכל אחד אחר. 8. יהיה יותר חיוכים לגולשים מצידו השני של המסך ( כמוני כרגע) 9.
10. מאחל לך בהצלחה שוב

אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

מעכשיו הפורום יהיה מלא ב - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד.... והוא יהיה מלא בחפירות של ניק מוכחל מסויים
מזל טוב בובי

זה ממכר

New member
חחחחחחחח סיוון

יא גנובה, חחחחחחחחח, כל שיחה איתה זה שהיא צוחקת והאחרים חופרים... אבל פה היא תעשה הרבה יותר מלצחוק, חחחח

זה ממכר

New member
אוו אווו

מזל"ט על המינוי ובהצלחה בהמשך אוחחח עלייך יא מקל של ארטיק, תגידי יש מרק פטריות?!

אין מרק אבל...

יש שניצל תירסססססססססססססססססססססס חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אני הולכת לנאפיס עם חבר רוצה לבוא??

רiנה

New member
יוווווווווווו המון בהצלחה../images/Emo140.gif

איזו הפתעה נעימה

אני יודע מאיפה זה../images/Emo6.gif

זה צולם מתי שיוסף איש החארטה שלח שד לחדר של שנטיפי נכון? חחחחחחחחחחח תמונה חזקה

גם אני זוכר חחחחחחח

ממש להסתכל ולהיקרע מכאב לב מאת: שייח כליפא בן עותמאןו 01/08/05 | 00:08 זה קרה אתמול בבלוג של איש המאגיה לאחר תקשור עם שד זה מה שקרה לשנטיפי האחת ממש עצוב תראו איך היא בוכה מסכנה ממש כואב הלב. איזה קטעים חחחחחחחחחחחח

למעלה