מנהלים ONLY

WhiteSnake 85

New member
אולי לא הסברתי את עצמי טוב

אני לא מתכוון שהפורום יקרא בשמו הנתון+כל סיבה שהיא ללמידת האומנות לחימה אצל כל אחד. התפתחות עצמית היא מטרה באומנות לחימה,בריאות היא מטרה באומנות לחימה-אבל כשהמטרה היא ספורט, אומנות הלחימה הופכת לספורט לחימה וכאן הדגש. ההצעה שלי נובעת מהגיון ומצורך בהפרדה בין ספורט לחימה לאומנות לחימה. אני לא מעוניין גם לפנות להנהלת תפוז או כל גורם מוסמך אחר בפניה זו, אני רק מעלה השערה והצעה שהפורום ישנו את שמו. לא רוצים,לא צריך... זוהי מטרתן של ההצעות-להעלות סברה,וכשהיא נופלת לתת לה ליפול ולהסיק מכך מסקנות.

אני עדיין לא הבנתי למה הרגשת ששינוי

השם נחוץ. מה חשבת שיתרום שינוי שם כזה? אם הייתי עוסק בספורט לחימה אולי הייתי מרגיש כמוך. אני לא, אז אני לא.

WhiteSnake 85

New member
אדרבא

אני שואל לשינוי כזה דווקא בשל העובדה כי אני עוסק באומנות לחימה ולא בספורט לחימה.

Who the hell...?

לאור הדיונים המשכילים שעלו פה בשרשור הזה, ועקב העובדה שבאמת אי אפשר לרשום על נושא מסוים בפורום אם הוא לא מופיע בשם הפורום (מעשית זה פשוט סותר את עצם העניין של הגדרת פורומים! מה לא?), רציתי לשאול שאלה אחת: מה, מה אתה רוצה? נכון, הפורום קצת חלש לאחרונה, התחילה תקופת מבחנים. זו סיבה להצעות האלו? אני מעדיף כבר לדבר על הליגה של רענן טל ועל מה יותר טוב ברחוב, בחיי!

WhiteSnake 85

New member
מה,מה אתה רוצה?

לא אמרתי שהפורום חלש, ולא רמזתי לשום ליגה וכו´. הצעתי הצעה, לא ביקשתי התחכמות מצד מגיבים ומי שלא יודע אנגלית רשום "בלבד" בכותרת השירשור, ומי שלא יודע עיברית רשום "מנהלים". ביחד נעשה חיבור, ומי שלא יודע מתמטיקה יוצא :"מנהלים בלבד"! אז אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שתשמור את דברייך לעצמך.

yanivtil

New member
מה רע ברחוב של הליגה של רענן טל?

באמת הידרדרות...מה יהיה עם המבחנים האלה,אה?!
יניב.

שום דבר, כולם מקסימים, פשוט לפעמים

נגררים קצת להשמצות ואז זה כבר לא מצחיק. והדיון על יעילות ברחוב... כמה כבר אפשר להעביר לקישורים המצחיקים?

nitzano

New member
פורום אומנויות וספורט לחימה ?!?

כבר הסכמנו שזהו "פורום צמחונות טבעונות והשפה העברית באמנויות לחימה ". אבל אם נוסיף גם "ספורט" ,השם הנ"ל יהיה ארוך מדי ..

arcidea

New member
../images/Emo13.gif i love iain banks

תודה שהזכרתי לי אותו - וגם- קשור. ברור.

לא יודע. לא קראתי שום דבר שלו.

אבל אני מעריץ שרוף של iain M banks... אין, אין כמו התרבות!!!!!!!!!!!!11 בברכת שלושה מוחות בבקבוק -
GSV דלית - DELETE​

bizhar

New member
קשור.נחמד. אז איפה אנחנו לדעתך?

אני חושב ש 6b . למה שלא אחשוב ככה?

WhiteBear

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif - נוסף לקישורים - הומור

למעלה