מנהלים ONLY

WhiteSnake 85

New member
מנהלים ONLY

הצעה\שאלה\פניה למנהלים. בעקבות 2 גורמים אני מפנה זאת אליכם: 1) חוסר בפורום ספורט לחימה. 2) הודעות העוסקות בספורט לחימה למרות שעיקרו של הפורום (כמו שמו) הוא באומנויות לחימה וכאדם העוסק באומנו לחימה, ההקפדה בין השניים היא חשובה. לכן,אני מציע לשנות את שמו של פורום אומנויות לחימה ל: "פורום ספורט ואומנויות לחימה"/"פורום אומנויות וספורט לחימה" או עוד אופציה אשר לא עלתה לי לראש. אולי כדאי שיתבצע סקר או משאל... פתוח לתשומת ליבכם. תודה

ואולי לבצע הפרדה רשמית

ולאפשר לאלו מביננו שאינם מתעניינים בספורט לחימה להשאר בעיוורונם המקומי? למה שלא תציע פתיחת פורום חדש לתפוז? לג´ודו הרי פתחו פורום נפרד.

קוזושי

New member
../images/Emo6.gif אתה כנראה מתבלבל

לג´ודו פתחו פורום נפרד עוד בתקופה העתיקה שהיינו ב - IOL . (אני מוכרח לציין שלא היתה לו יותר מדי הצלחה) בתפוז מעולם לא היה פורום של ג´ודו, יש היום בנענע פורום כזה וגם הוא לא משהו מיוחד. סתם הערה

staaaaaam

New member
אני גם חושב

שישנו חסר בפורום הנוגע לאגדות/סיפורים ואומנויות לחימה, ושישנם יותר מדי סיפורים ואגדות בפורום הזה! אז או שיפתחו פורום חדש, או שהפורום ישנה את שמו ל: פרום ספורט לחימה, אגדות לחימה ואומנויות לחימה. חוץ מזה, על מנת להקדים את המאוחר, מאחר ומדברים בפורום הזה גם על נושאים הקשורים לרפואת ספורט, אולי כדאי לקרא לפורום: פורום רפואת ספורט לחימה, רפואת אומנויות לחימה, ספורט לחימה, אגדות לחימה ואומנויות לחימה. גם שמתי לב שמדברים על פילוסופיה, אז או שיפתחו פורום חדש - לאלתר - על פילוסופיה ואומנויות לחימה, או שיוסיפו את המונח לשם הפורום המכובד!. אחרת אני לא יכול לכתוב כאן על כל הנושאים הללו וחבל. אני מציע שינוי שם, ויפה שעה אחת קודם!

Hwoarang

New member
תראה

אני רק קורא בפורום הזה ולהגיד לך את האמת? מאוד נהנה מכמות המידע שזורמת פה... אם אתה רוצה לפתוח פורום חדש או לשנות את השם - תציע להנהלת תפוז, אבל זה סתם יאט את הפורום, למרות שגם פה יענו לך כמעט על כל שאלה בקשר לאומנויות לחימה. אז עצתי לך היא לעקוב באופן קבוע אחרי ההודעות ולראות שאין תחליף לפורום הזה

WhiteBear

New member
אני לא חושב שיש צורך בשינוי השם

בין השאר, והיו הרבה דיונים על כך, ספורט ואומנות הם דברים שיכולים להפוך קצת סותרים. יש בפורום אנשים שמגיעים עם "אומנות הלחימה" שלהם להרבה מקומות, רוחניים בריאותיים בידוריים וכן הלאה. אבל הם כולם עוברים דרך "אומנות הלחימה". היו גם שטענו שלחימה ובריאות לא בהכרח מסתדרים ביחד. אבל יש פה כאלה שעוסקים בלחימה כדרך לבריאות - אז אולי היה עדיף לכנות את הפורום "פורום אומנויות לחימה בריאות בלבד..." אני באמת חושב שאם נראה לך שיש פה חסר בפורום באנשי "ספורט לחימה", ואתה חושב שהם בורחים מפה בגלל שבשם של הפורום לא כתוב "ספורט", אז תציע להנהלת תפוז לפתוח פורום נפרד. אישית, ואני מקווה שזה עובר שאני לא מזלזל, אני לא השתכנעתי. ושוב, זו התשובה שלי בלבד, ואולי שאר מנהלי הפורום יחלקו עלי. מצוות ניהול הפורום, טל.

בדיוק

יש אנשים שעושים את האומנות לחימה שלהם כדרך להתפתחות עצמית. אז נקרא לפורום: פורום אומנויות לחימה ספורטיביות עם נופך בריאותי והזדמנות לפיתוח עצמי?

WhiteBear

New member
put your money where your finger is

או בעברית: שים את הכסף איפה שהאצבעות שלך על המקלדת. אתה רוצה סקר: נסח לי שאלה ו5 אפשרויות, ואני העלה אותו לפורום. בסדר
טל.

bizhar

New member
אין גבול לפולניות (בשורוק) ?

גם כשטוב מחפשים מה פה לא בסדר? מה ההלקאה העצמית הזו כשאני מוכן להרביץ בחינם?
(מקלות אפשר לקחת מערן
). אה, ואני רוצה ברכת בוקר טוב אישית ממנהלי הפורום בכל בוקר בתא הדואר. אפשר להעלות סקר ?

amir_aikido

New member
הסקר מיותר - הרי זה ברור

רגע יזהר אתה רומז שלא שלחו לך בירכת בוקר טוב כל יום עד עכשיו
:-O רגע, הסתכלתי בתיבת הדואר שלי וגם אלי לא שלחו הם באמת לא בסדר
תזהרו לכם, אנחנו עוד נדיח אתכם ונמנה מנהלים יותר טובים
(שנותנים טובות הנאה לכותבים ותיקים בפורום) אמיר

arcidea

New member
הנה

אני אנסה לעזור מה הסיבה העיקרית שמניעה אתכם לעסוק באמנויות לחימה? 1. ספורט וכושר 2. בריאות גוף-נפש 3. לחימה 4. פילוסופית חיים 5. כל התשובות נכונות בטח אפשר להוסיף עוד כמה, אבל בקשת 5

zedprime

New member
אני מוחה על האופי של השאלה

זה כאילו אתם מניחים מראש שכל מי שפה מתאמן ב.... Oops , שרשור מי-יותר-חזק זה בכלל לא פה... דוד , מה לגבי קפה ועוגה לכל האנשים במפגש הפורום , על חשבון המנהלים כמובן.. כי מגיע לנו.

bizhar

New member
קפה?! קוממת על עצמך הרבה פה!

בטח התכוונת לתה ירוק? נכון? (אני אתן לך קפה מהטרמוס אם לא תגלה לאף אחד)

למעלה