מנהלות ובקשה לעזרה – כן גם לנו מותר

מנהלות ובקשה לעזרה – כן גם לנו מותר

הי חברות, חברים (וחברים חדשים) כמה הודעות ועדכונים: 1. אתר הפורום ירד לשיפוצים ועדכונים ואני מקווה שישוב במהרה בגרסה משופרת. 2. קישורי הפורום עודכנו. אתם מוזמנים לעיין ולהשתמש בהם. אם יש עוד תחומים בהם הייתם רוצים קישורים נגישים וקלים... זה הזמן לבקשות (לא... רק לא מילים לשירים...
). כן, גם קישורים והמלצות יתקבלו בשמחה. 3. הצעת לוגו לפורום מוגשת כאן לשיפוטכם ותגובות.. 4. (כן, זה לא צבא כאן, אצלנו דברים מתחלקים ליותר משלושה) אנחנו רוצים לפתוח בפרוייקט ל"מאמרי הפורום" שזה השם (יש שהיו אומרים פלצני... אבל לא אני
) ש
בחרו לחומר כתוב של פורומים. מה יהיה שם? חומר ומידע על תחומים מסוימים – שאנחנו נחשוב שמעניינים אתכם או שתבקשו – מ-14דיברות לבליינד דייט באדיבות הפורום הזה דרך איך מחמיצים מלפפונים ועצות לחיפוש בגוגל. בקיצקוץ – זה הזמן לכתוב / להציע / לבקש. 5. ואחרון – לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה הריני להצהיר (חגיגית
) על תקופת
שאלות ועצות ללימודים
. כל מי שהיה סטודנט בעברו האפל או שמתחיל עכשיו שנה חדשה ויש לו מה לתרום או לשאול – מוזמן (כן, אנחנו ממשיכים גם לתפקד כרגיל). זהו! שבוע נפלא לכולנו קישה

לא ../images/Emo70.gif

יש כאן לוגו - בקובץ המצורף להודעה המנהלית לא צריכים עזרה, אנחנו כבר גדולים ומוכשרים! ואני עבדתי קשה ואתם בכלל לא רואים
קישה

אני דווקא מאד אהבתי את הלוגו

והשם... השם מצוין ואין צורך לשנות אותו. אחלה פורום וגם אם איני כותבת, לפחות תדעו שאני קוראת יומיומית שלכם. המשיכו כך קישה ונועם.

../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif

קישה שמחה שבשר שמי-כמוני
נבחרה ליקירת הפורום
לדורותיו
מי-כ תשארי, תקראי
כמה שבא לך, תכתבי רק כשאת מרגישה... אנחנו נדאג לך בינתים לקצת
... מה שרק תבקשי
חיי..
קישה נ.ב. אולי כבר תבינו שאני רוצה מחמאות על הלוגו?

binba!

New member
קישה´לה!:) ../images/Emo23.gif

תשמעי, הלוגו ששמת בתמונה שמצורפת להודעה ממש יפה, אם כי חסר לו טיפה צבע...טיפת צבע והוא מושלם! אבל איפה לעזאזל הוא מופיע?? מה הופך אותו ללוגו של הפורום?...... love
shira

okok4

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo62.gif ../images/Emo66.gif

הלוגו מעולה. וגם אני שואל, איפה הוא יופיע (לשאר הפורומים אין בכלל לוגו, למרות שאני בהחלט ממליץ להם להשיג אחז כזה). כל הכבוד

בינבה יקירתי

קודם כל - תודה
הלוגו יכנס לאתר הפורום כמובן... וזה שאת לא יודעת שזאת הצעה ללוגו והוא עוד לא מופיע מפליל ותך שלא קראת את ההודעה שכתבתי ברוב עמל
קישה

binba!

New member
לא לא לא!!!

דווקא כן קראתי, אבל עד כמה שזכור לי זה היה מזמן, ולא קראתי שוב מאז.... ו...דרך אגב,כן,יש גם סתומים כמוני בעולם

א ני חושבת שהלוגו ממש יפה....אבל...

באמת חסר קצת צבע... כל הכבוד על ההשקעה!!!!!!! לה לה לה לה

qazqaz

New member
בבקשה שתי דעות על הלוגו...

איור חביב , אם כי B&W משהו... אהבתי את הקריצה של נועם בצורת סמל החלונות החבוי בקווצת השיער (או שזה יצא במקרה??)... ותיכף אקרא לחצי השני שלי, ונראה מה דעתה: אהה, היא לא התלהבה, בלשון המעטה... SORRY, קישה. היא מעצבת וגרפיקאית במקצועה, וביקורתה המקצועית כללה משהו על כך שזה איננו לוגו. לוגו איננו איור, אלא להיפך - הוא צריך להיות מינימליסטי בפרטים. נ.ב. לא כל מי שמחטט באפו אכן מחפש משהו. לחלקנו זהו סתם פטיש... חחחחח...

אני עם הדעה השניה

הרי תחשבי על זה- כשנכנס לאתר- מה נראה? את הדבר הענקי הזה? מצד שני גם לפורום הארי פוטר יש סמל ענק אבל ממוקד והוא יובן כשיוקטן אבל הרעיון נחמד וגם הביצוע- כל הכבוד ~הודעה זאת נכתבה בלשון נקבה אך היא מתיחסת לשני המינים~

למעלה