קישקשתא ונועם
New member
מנהלות ובקשה לעזרה – כן גם לנו מותר
הי חברות, חברים (וחברים חדשים) כמה הודעות ועדכונים: 1. אתר הפורום ירד לשיפוצים ועדכונים ואני מקווה שישוב במהרה בגרסה משופרת. 2. קישורי הפורום עודכנו. אתם מוזמנים לעיין ולהשתמש בהם. אם יש עוד תחומים בהם הייתם רוצים קישורים נגישים וקלים... זה הזמן לבקשות (לא... רק לא מילים לשירים...
). כן, גם קישורים והמלצות יתקבלו בשמחה. 3. הצעת לוגו לפורום מוגשת כאן לשיפוטכם ותגובות.. 4. (כן, זה לא צבא כאן, אצלנו דברים מתחלקים ליותר משלושה) אנחנו רוצים לפתוח בפרוייקט ל"מאמרי הפורום" שזה השם (יש שהיו אומרים פלצני... אבל לא אני
) ש
בחרו לחומר כתוב של פורומים. מה יהיה שם? חומר ומידע על תחומים מסוימים – שאנחנו נחשוב שמעניינים אתכם או שתבקשו – מ-14דיברות לבליינד דייט באדיבות הפורום הזה דרך איך מחמיצים מלפפונים ועצות לחיפוש בגוגל. בקיצקוץ – זה הזמן לכתוב / להציע / לבקש. 5. ואחרון – לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה הריני להצהיר (חגיגית
) על תקופת
שאלות ועצות ללימודים
. כל מי שהיה סטודנט בעברו האפל או שמתחיל עכשיו שנה חדשה ויש לו מה לתרום או לשאול – מוזמן (כן, אנחנו ממשיכים גם לתפקד כרגיל). זהו! שבוע נפלא לכולנו קישה
הי חברות, חברים (וחברים חדשים) כמה הודעות ועדכונים: 1. אתר הפורום ירד לשיפוצים ועדכונים ואני מקווה שישוב במהרה בגרסה משופרת. 2. קישורי הפורום עודכנו. אתם מוזמנים לעיין ולהשתמש בהם. אם יש עוד תחומים בהם הייתם רוצים קישורים נגישים וקלים... זה הזמן לבקשות (לא... רק לא מילים לשירים...