מנהיגי עולם מה נשמה כולם קוראים לי דניאל
A ArielBiMBa New member 4/10/06 #5 חחחח לא יודע אם הבנת את הבדיחה אם כן,סבבה חח. אם לא,תשימי פסיק בהודעה הראשית אחרי "מה נשמה"
A ArielBiMBa New member 5/10/06 #7 שרשרתי נכון ובהודעה ראשית התכוונתי להודעה הראשית בשרשור. חח הסבר:את כתבת בתור תגובה להודעה שלי "מטורלל?!" ואני לא הייתי בטוח אם הבנת את הבדיחה שהייהת בהודעה הראשונה שלי או לא אז הסברתי לך את הבדיחה.
שרשרתי נכון ובהודעה ראשית התכוונתי להודעה הראשית בשרשור. חח הסבר:את כתבת בתור תגובה להודעה שלי "מטורלל?!" ואני לא הייתי בטוח אם הבנת את הבדיחה שהייהת בהודעה הראשונה שלי או לא אז הסברתי לך את הבדיחה.
H hen SEXY BABE New member 5/10/06 #8 חחח הבנתי מה אתה חושב .. זה שאני לוקחת רטלין זה לא אומר שאני אבלה כאילו דא ! חחח
A ArielBiMBa New member 5/10/06 #9 חחח לא אמרתי בשום מקום שאת אהבלה אבל זה שאחרי 2 הודעות את לא מצליחה להבין מה אני רוצה ממך,אני מתחיל לחשוד.
חחח לא אמרתי בשום מקום שאת אהבלה אבל זה שאחרי 2 הודעות את לא מצליחה להבין מה אני רוצה ממך,אני מתחיל לחשוד.
H hen SEXY BABE New member 5/10/06 #10 מה אתה רוצה מימני? אני הבנתי מה הבדיחה שלך.. אתה כאילו קורא לעצמו ואני אמרתי כאילו בימקומו מטורלל.. זה אתה שלא הבנתה או מה?
מה אתה רוצה מימני? אני הבנתי מה הבדיחה שלך.. אתה כאילו קורא לעצמו ואני אמרתי כאילו בימקומו מטורלל.. זה אתה שלא הבנתה או מה?
A ArielBiMBa New member 5/10/06 #13 אני לא מעשן כלום סיגריות זה איכסה וההיא סתם לוקחת יותר מדי ריטלין
H hen SEXY BABE New member 5/10/06 #15 דווקא אני מעשנת.. אני מעשנת ושותה מיד יום אלכוהול.. יאמיייי :] וואי אתה מזכיר לי שעכשיו אני צריכה לעשן קצת.. זזתי לעשן ביי
דווקא אני מעשנת.. אני מעשנת ושותה מיד יום אלכוהול.. יאמיייי :] וואי אתה מזכיר לי שעכשיו אני צריכה לעשן קצת.. זזתי לעשן ביי
A ArielBiMBa New member 5/10/06 #12 חחחח אוקיי אז כן הבנת את הבדיחה סבבה כנראה שזה באמת אני שלא הבנתי