מנהיגים בארץ

מנהיגים בארץ

היי כולם! אחותי צריכה להעביר פעולה על מנהיג ישראלי-ציוני מסויים [לחניכים גדולים]. היא עדיין לא בחרה מי, אבל יש למישהו רעיונות למשחקים או דרך יצירתית להעביר קורות חיים של בן אדם? אני יודעת שכולם רושמים את זה, אבל זה די דחוף, למחר... תודה רבה!!

cohen shir

New member
כנסי.

הדרך הטובה ביותר להעביר קורות חיים של בנאדם זה לא לבוא לפעולה ולהגיד היי פעולת בגין או שטות שכזאת כי זה מראש הורס להם ת'חשק ות'רצון כי זה בא בחפירות ובלימודים ויש להם מספיק כאלה. לבוא בקטע של פעולת האיש המושלם או למצוא את הנעלם. הדרך הטובה ביותר היא לעשות כל מיני משימות, סטייל חפש את המטמון או משהו או אסיפת חלקים. להשפריץ מידע בקטנה כל פעם, זה נדוש אבל זאת הדרך הטובה ביותר, פאזל. ואפשר ללכת על הדרך הרגילה כמו בפעולות רבין לילדים קטנים צריך בהתחלה להציג מי היה רבין וכאלה כי לדוגמא החניכים שלי כרגע אפילו לא נולדו אז עושים ציר זמנים ענק כזה ממש גדול אנחנו עשינו בין עצים בחורשה בשבט, פשוט חיברנו חבלים בין עצים וכל עץ סימן נקודה מסויימת בחיים והיה תימצות פרטים ותמונה והם היו צריכים לעבור משימה או איזשהו משחק שמתקשר. אפשר גם לעשות מבוך, כמו הציר זמן רק במבוך... לסיכום- עם קצת דימיון וכואב בתחת גם אתה יכול לכתוב פעולה לצלחת.
המצאתי עכשיו, לא הכי הלך לי.

Epessah

New member
נכון מאוד אבל

נכון מאוד אבל אפשר גם בדרכים נוספות

למעלה