מנהיגות

FreshF5

New member
אגב ג'סיקה

ולקדושה המעונה באיזשהו מקום, לדעתי, גם אליסון כמוה, ולכן אני חושבת שקיימת ביניהן," אחוות אחיות" כך שאני מאמינה שאם נניח היה מדובר במישהי אחרת, הנזקים היו מזעריים...

FreshF5

New member
אגב אליסון

מהרגע הראשון היא "נחנקה" מטיג'יי הגיע הזמן שתתמודד

Y. Welis

New member
בין השאר כי זה העיסוק שלה בחיים

סיוע לאנשים מבוגרים.

s m i l e 2 4

New member
אותי טי.גיי עיצבנה...

הדברים שהיא עושה הם בדר"כ בסדר הבעיה היא איך שהיא עושה אותם... הכל נראה מוגזם וכאילו נעשה בגלל שיש מצלמות סביבה. גאפשר לחשוב על ג'סיקה שהיא מעצבנת כי התרגלנו לראות אותה בתפקיד הבכיינית אבל שהיא מעירה אז היא פתאום נחשבת רעה. אני חושבת שהיא בסה"כ יודעת לעמוד על שלה ולהגיד את מה שהיא חושבת מתי שצריך וזה לא סותר. לא יודעת למה אבל קצת קשה להתחבר לנשים שיש היום בבית. כאילו- אם אין דרמה ספציפית או שרוצים להעיף מישהי אז התוכנית ממש משעממת.. .

אני לא מתחברת לאף אחת משם../images/Emo70.gif

כולל אליסון שדורדרה לאור המצב המחפיר שם.. אבל גם עם זאת, נכון טי ג'יי נראת כמגזימה וכו', אבל היא היחידה שפועלת נכון
שלשם שינוי טורחת להקשיב ולעקוב אחרי הנאמר.. רק חבל שהיא אכלה אותה היום... ולדעתי לא הגיע לה בכלל.. למרות שהיא נראתה "הרעה"..

t a m i 2 5

New member
אין ספק הכל מוגזם אצל טי ג'יי

אבל עשתה ת'עבודה או לא עשתה ת'עבודה? אין ספק עשתה ובגדול...לא ראינו את הצד הזה של אליסון קודם וטוב שהיא עזרה להוציא את זה החוצה. טי ג'יי בכלל לא רגישה בכלל כלפי הבנות צריך לדעת לדבר ואיך להעביר את הדברים גם אם הכוונה טובה ואמיתית. לדעתי טיג'יי מתחברת לאנשים שהם כביכול חכמים כמוהה או יותר חכמים ממנה. היא לעלולם לא תוכל להיות חברה של כריסטינה כי היא אפס לידה(ככה זה נראה בכל אופן) היא חייבת להעריך אנשים קודם מנטלית אחר כך ריגשית

t a m i 2 5

New member
כשיש טעויות במשפטים תתעלמו:) אני עצלנית מידי

כדי לבדוק לפני שאני לוחצת שלח:)

המונשרי

New member
התחושה שלי לגבי כריסטינה

ואני מסייגת שזה רק עניין של תחושה בשלב זה, שהיא בכלל לא טיפשה - מה שכן בגלל עברה יש לה רגשי נחיתות ובעיות של ביטחון עצמי נמוך ובגלל שה היא מצנזרת את עצמה המון - ולא נכנסת בכל המציקות לה ( ע'י ליסה) הדו פרצופיות (ע'ע ג'סיקה) והיורדות לחיה לפרקים. אבל אם המצב ישתנה והיא "תפרוש כנף" ותצבור בטחון עצמי - אז חבל על הזמן שלהן. מה שעוצר בעדה בשלב זה -> גילה הצעיר / ביטחון עצמי שנמצא בקרשים...

t a m i 2 5

New member
מסכימה לגבי הביטחון

הייתי בתקופה כזאת שחשבתי לא פעמיים אלה מיליון פעמים אם להגיד משהו כדי שלא אצא טיפשה.. רואים שלכריסטינה יש דעות וטענות כלפי אחרים אבל קשה לה להתבטא לדעתי או שקשה לה להתמודד עם מצבי לחץ כמו באמצע ויכוח ...היא יכולה להפסיד בוויכוח גם אם היא הכי צודקת פשוט כי היא חושבת שהיא לא יכולה להעביר את כל מה שהיא חושבת במילים. לדעתי העובדה שהיא לא סיימה תיכון משפיעה עליה בקטע הזה למרות שזה בכלל לא קשור.. היא צריכה לגדול קצת ולקבל את הביטחון ולהיות בחברת אנשים חכמים שרק יגרמו לה לזרוח ולהפתח. אם היא לא תחזור לחשפנות אני באמת חושבת שהיא תגיע רחוק

אביטל ל

New member
הבית הזה

מזכיר לי את הבית הראשון אבל ממש בהתחלה שגם נוצרו 2 קבוצות...

אני חושבת שהכוונות של טי ג'י היו נכונות

רק דרך הביצוע לא הייתה משהו נכון, באמת לא ברור לי למה היא לקחה על עצמה מעיין תפקיד של מאמנת אישית, והיא עושה את זה די הרבה מה לעשות. וכן זה מעצבן כי היא ממש לא. אבל אם זאת הייתי אני הייתי מורידה כזאת כאפה לג'סיקה ,מה היא תוקעת את עצמה בתוך זה?? מה היא קשורה לכל הרוחות? (טוב, סורי יש לי עצבים מוקדמים על הבחורה
) אני באמת חושבת שטיג'י רצתה לעזור לאליסון (ואני חייבת לציין שממש הצחיק אותי השלב שבו איאלנה לקחה את אליסון לומר לכולם דברים וסחבה אותה מיד מהחדר) ,אבל טיג'י צריכה לזכור שלמרות שבחיים היא מטפלת באנשים ,בבית הזה היא צריכה להוריד פרופיל.

היא לא לקחה על עצמה תפקיד מאמנת אישית

אלא פשוט פעלה לפי ההכוונה שקיבלה, כי עם כל הכוונות כל אחת שאחראית על השותפה שלה (שנבחרה על ידי המאמנות..) היא מיני מאמנת לדעתי, כי הן אמורות להשגיע ולמנוע מעידות.. וזה מה שטי ג'יי עשתה.. לא משנה למי זה כאב.. כו שאומרים האמת נכונה, לא משנה כמה היא כואבת...

נכון היא צריכה להשגיח ולמנוע מעידות

אבל לדעתי בכל אופן יש הבדל גדול בין זה לבין לנסות "להדריך" את הבנות , היא הרי לא עושה את זה רק על אליסון , היא עשתה את זה לליסה (כשהיא אמרה לה להתסכל עליה בעיינים ) והיא עשתה את זה כמעט לכל אחת מבנות הבית. שוב, אני לא אומרת שהיא לא דואגת להן ושהיא לא בסדר, אני כולי בעדה בדרך כלל, אבל גם לדאגה יש גבול לדעתי.

Y. Welis

New member
אם זה מה שימנע מהן לקבל C בועדה הבאה

אז זה שווה את הלחץ.

FreshF5

New member
אני דווקא לא חושבת

שהדאגה המוגברת שלה הייתה יותר מידיי אלא יותר איך שהיא התנהלה או גם את מי שהיא לקחה כמובן מאליו שתעמוד לצידה (ג'סיקה)

וחבל שג'סיקה לא החזירה לה באותו מטבע

במיוחד כשג'סיה צריכה טי ג'יי לצידה.. אבל כשזו צריכה ג'סיקה ידעה יופי לזרוק אותה לכלבים...

FreshF5

New member
תראי,

אני חושבת שמיס ג', הייתה צריכה לדבר עם טיג'יי ולומר לה את דעתה בנפרד (כי עוד קודם, ניכר היה לפי פרצופה שהיא לא בעד העניין) ולא לחכות לרגע ההיתפוצצות, ו/או כבר לדבר איתה בנפרד ולא להלבין אותה לעיניי שאר הבנות

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif

יאללה מותק, אני עפתי לי אז גמר חתימה טובה וצום קל

למעלה