מנהיגות

גלינקה2

New member
מנהיגות

טי ג'י מצאה עצמה אשמה בשעה שכל כוונותיה היו טובות ולמרות שגם התוצאות בנושא של אליסון היו טובות. גם אינאנלה מוצאת עצמה תמיד הודפת התנגדויות וגם רונדה אם כי פחות. והיא שהלכת בדרכיהן וחוותה את ההתנגדויות על בשרה אלא שהן יודעות איך להסתדר, מה עוד שהן נמצאות במעמד גבוה משלה. רונדה רמזה לטי ג'יי על התגובה הנכונה כשאמרה לה שהיא לוקחת דברים באופן אישי. טי ג'י מצאה עצמה במבחן של מנהיגות כשהיא צריכה למצוא את הדרך להנהיג. זוהי אמנם מילה בומבסטית אבל מנהיגות קיימת בהרבה מצבים חברתיים מעורפלים. רבים מהמנהיגים פותרים את בעיית ההתנגדות בתוקפנות כשהם הופכים למאיימים ומפחידים ולכן לא עונים להם כמו בוסים או גם הורים. הם הופכים לרודנים במקום מנהיגים. סוג אחר של מנהיגות היא זו של ג'סיקה (שמישהו יזהה כבר את הפסיב-אגרסיב הזאת!) שתמיד נמצאת בתוך עין הסערה כשיש מריבה כשהיא יוצרת קואליציות בצורה סמוייה, פעם עם טי ג'יי, שהפעם הפכה לקורבן בעצמה, נגד כריסטינה ופעם עם אליסון וכריסטינה. יהיה נחמד אם טי ג'יי תלמד לתעל את השתלטנות בצורה של מנהיגות חיובית כמו איאנלה, שמסוגלת להכיל כל התנגדות בלי להרגיש שזה אישי נגדה ולכן התגובות שלה הן ענייניות והן לטובת העניין ולא מוטות על ידי האגו.

פיפיטה

New member
כן, היום היה בלגן

מידי כמה פרקים מראים לנו הצופים שיש גם מריבות מתח ואי הסכמה. הכוונות של טי,ג'י היו טובות, אך הבעיה שלה שכל מה שהיא עושה היא יוצרת סביבה דרמה, עם הבעות פנים של אני מבינה ויודעת מה אני עושה. וזה לפי דעתי מרגיז את הבנות שהיא לוקחת פיקוד. אולי אם היא הייתה מתיעצת ומשתפת את את בנות הבית בקשר לכלים לפני שהיא החליטה לעזור לאליסון הכל היה נראה אחרת.

המונשרי

New member
האם אליסון ביקשה את עזרתה?

מאיפה הגיע העניין הזה של המנהיגות? * במאמר מוסגר - לפעמים כשרוצים לעזור למישהו ,צריך לשים לב האם בכלל המישהו הזה מעוניין בעזרה.

פיפיטה

New member
היא חשבה שהיא עוזרת

אבל היא נסחפה. ומאחר ואליסון לא מבקשת עזרה אף פעם ורק עוזרת לכולם זה יצא מכלל שליטה של טי ג'י. אולי המקרה הזה יעזור לטי ג'י להבין שהיא לא יכולה להשתלט ולהחליט מה טוב לסביבתה בלי לחשוב פעמיים.

FreshF5

New member
לפעמים, מעט ניעור

בכל צורה שהיא לא מזיק לנתץ את הבועה (בין אם זה לטוב/רע) שבה חיי בנאדם

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif בעניין טיג'יי

ובעניין ג'סיקה, אפשר לומר כמעט אותו הדבר ובצורה אחרת, על כריסטינה שפעם (לדוג') נגד ליסה ופעם פתאום הופכת להיות השומרוני הטוב שלה וכדו'...
וכאן אני חייבת לתת קרדיט לאליסון, שלפחות עקבית "באיבתה" לטיג'יי

אני דווקא נפגעתי בשביל טי ג'יי...

היחידה שמבינה באמת את המקור בעיתיות של אליסון ודווקא עליה נופלים
וזה שהיא השיגה תוצאות מופלאות על אליסון כי הינה היא לחצה לה על כל הכפתורים וזו התפוצצה, והפסיקה להיות SWEET ALISON... כמתבקשך לא
ממש לא הבנתי את הנפילה של כולן עליה (של אליסון מילא כי היא חייבת תמיד HAPPY FACE...) ורשמית ג'סיקה בא לי להחטיף לה איזה לאטמה טובה.. ולחשוב שהיא מתה על טי ג'יי...

FreshF5

New member
בקשר לאליסון

אני בעיקר חושבת שהיא עדיין "נטרה" לטיג'יי מאז תקרית הברברת ברכב ונשארה עקבית בקשר לכריסטינה, גם היא נוטרת לטיג'יי על ההערה של הלימודים, רק שהיא משחקת אותה פעם ככה ופעם ככה ובקשר לג'סיקה, ה' יודע....

אז מה, במקום לזקוף הכל לרעתה

נכון טי ג'יי הייתה ביצ'ית אמיתית אבל היא היחידה שפעלה נכון
היא פעלה כנגד הזרם עם אליסון עד שזו התפוצצה, וזה מה שבדיוק היא הייתה צריכה לעשות וכאב לי עליה שלא העריכו זאת...

FreshF5

New member
רגע, או שהבנתי לא נכון

או שיצא כאילו שאני מצדיקה את "שלושת המוסקטריות" כך או כך, א. אני מסכימה כמעט (אולי היה כדאי (רצוי) אם היא הייתה מדברת עם השאר עוד בטרם המהומה (כמו שהיא דיברה עם ג'יל) ולא הייתה לוקחת כמובן מאליו את "הצידוד" של ג'סיקה בה וכדו') לגמרי עם הדרך של טיג'יי ב. תמיד הייתי (ואהיה) בעד טיג'יי (וגם ג'יל וליסה (שהצטרפה לחביבותיי עד זה לא מכבר))

מי מצדיק חבורת מטומטמות שכאלה..

טי ג'יי לא חייבת להן דבר.. (לא שמישהי טורחת לעדכן אף אחת בקורה סביבה..
) טי ג'יי פעלה נכון ולדעתי אם אכן אמור להיות קשר בין בני הבית הבנות היו אמורות לקלוט את הרמז ולהבין מה היא מנסה לעשות מבלי שתסביר להן כי הן אמורות לדעת מה הבעיה של אליסון לא
את ג'יל אני מחבבת.. את ליסה עדיין לא סובלת

t a m i 2 5

New member
רונדה ביקשה ממנה לגרום לאליסון להתעצבן?

הפסדתי כמה פרקים ולא הבנתי אם רונדה אמרה לה לעצבן את אליסון שהיא תצא מהקליפה שלה. להגנתה יאמר שהכוונה שלה הייתה באמת טובה...איך איאנלה אמרה פעם "רק אדם שבאמת אוהב אותך ורוצה בטובתך יעיז להגיד לך את האמת בפנים אחרים יתעלמו" יכול להיות שהיא כן מנסה להיות התפקיד המאמנת ומנסה לשלוט אבל הכל מכוונה טובה למרות שהיא יוצאת ביצ'ית מלא פעמים...היא צריכה ללמוד מי מעוניין בכלל העזרה שלה ומי לא ושלא תדחף לאנשים בחיים אם הם לא מעוניינים.. היא צריכה לעבוד על הצורך שלה בשליטה..יש לה אופי נורא חזק קשה לי להאמין שמישהי תרצה להיות חברה אמיתית שלה עם כל הפליטות הנוראיות שיוצאות לה מהפה. היא צריכה ללמוד לסנן לסנן ולסנן. לגבי ג'סיקה היא דיי קוץ בתחת שתפסיק לחייך ולבכות ולהיות הקדושה שהיא מנסה להיות

לא בדיוק אבל לפי מה שאני ראיתי טי ג'יי

קולטת מהר את הנדרש... זה לא שהיא ניסתה לשחק אותה המאמנת.. ממש לא.. היא פ]שוט לא נתנה לאליסון שוב ליפול לאותו משחק של HAPPY FACE כמו באותו יום שניקתה את המבטח ובסוף קיבלה הרצאה שלמה על כך... טי ג'יי סיבה לתת לה להגיע לאותו מצב והיא בסוף שאכלה אותה ונתקעה עם הבעסה בסף.. אחרי שרק עזרה לאליסון לשם שינוי לעמוד על שלה, במקום להתחנן לאחרים... מה שדי נדיר
ג'סיקה ממש ממש לא קדושה.. היא ממש
קטן עם פני
|בקס|

FreshF5

New member
טיג'יי יורדת במהרה

לסוף דעתן של המאמנות (או ד"ר סטן) אך בניגוד לרוב, וממה שאני קלטתי היא באמת לוקחת ומיישמת את כל הכלים - בין אם זה המשימות ו/או התובנות וכדו' בטווח הארוך ולא רק על-מנת לרצות את המאמנות לאותו רגע (ע"ע כריסטינה/ג'סיקה/וגם לעניות דעתי אליסון) ואת זה אגב, גם קלטתי בפרקים האחרונים על ליסה מהרגע שהיא נחתה על הקרקע. ובקשר לג'סיקה
כל מילה בסלע

בדיוק בגלל מה שכתבת.. אם זה מה שהמאמנות

משדרות.. למה לא למשוך את הגל, לנצל את המומנטוס ועוד להודות לטי ג'יי על העזרה ולו רק בגלל שהיא היחידה שאולי תורמת משהו לבית המסכן והאומללל הזה

t a m i 2 5

New member
זה ההבדל בין אחת שאכפת לה לאלה שלא באמת

אולי כמו שכתבו כאן טי ג'יי באמת יורדת לסוף דעתן של המאמנות ומנסה ליישם. אליסון אולי תבין אחר כך שזה בעצם עזר לה להתמודד עם הבעיה. כדי להתמודד עם דברים צריכים להיות בסיטואציה מסויימת כדי ליישם אז מהבחינה הזאת כל הכבוד לטי ג'יי שגרמה לכל הסיטואציה כדי שאליסון תוכל להתמודד איתה. חייבת לציין אבל שטי ג'יי דיי בוטה בהתנהגות שלה וקרירה.. יש לה יתרונות כמובן אבל קשה מאוד להתחבר אליה לדעתי..היא אומרת את האמת האכזרית (או סתם אכזרית) ואף אחד לא רוצה לשמוע את זה

בדיוק../images/Emo45.gif

נכון היא בוטה, ושהיא צריכה עוד לסגנן את זה.. אבל היא הלכה לתאכלס וזה החשוב בעניין
היא אומרת את האמת אפילו שהיא מכאיבה וזה מה שלמדתי אתמול לאהוב בה, כי קשה לי מאוד להתחבר לבנות הבית האלה.. אבל אתמול סוף סוף ראיתי משהו טוב באחת מהן...

FreshF5

New member
זה העניין, שהיא בניגוד לרוב הבנות

מעזה לדבר בגלוי, אומרת את מה שהיא חושבת (לפעמים יותר מידיי), ולא משחקת אותה צבועה כשיש לה טינה למישהו/י. ואל זה רוב הבנות שם (ג'סיקה, אליסון, כריסטינה וגם קצת ליסה), כנראה, לא רגילות, כך שהן מתריסות נגדה והיא יוצאת הרעה.

המונשרי

New member
אליסון "נחנקה" מ TJ

וביקשה ממנה שתניח לה... זו לא סתם איזו באפי /חברה שתולה שמתנחמדים איתה בהיי פייב אלא מישהי שחיה איתה בבית עם סיפור לא פשוט... [ נעזוב לרגע את השאיפה למושלמות והחיפוי בחיוכים על הכאב]. TJ צריכה להיות עם סף רגישות מינימלי - לדעת איפה הגבול - וממתי היא פשוט מתחילה להעיק ולהמאיס את עצמה. ולגבי ג'סיקה - היא תופסת את עצמה כנעלה עליהן { עם בעייתה הלא בעייתית יחסית}. ומרשה לעצמה לנדוד בנאמנויות שלה כראות עיניה. כי מי יעיז להטיף לקדושה המעונה שאיבדה את אמה באסון התאומים?

t a m i 2 5

New member
יש משהו במה שכתבת לגבי ג'סיקה

לא חשבתי על זה אבל העלת נקודה חשובה. לג'סיקה אין ממש "בעיה" באישיות שהיא צריכה לעבוד עליו בבית זאת לא המטרה שלה שם אז מהבחינה הזאת היא הכי "נורמאלית" והיא מרשה לעצמה להטיף או להעיר לאחרים והרבה פעמים מוציאה את כולם לא בסדר חוץ מאת עצמה ((כמו המקרה עם אליסון)

למעלה