מנדיי מנדיי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מנדיי מנדיי

אז מה שלומכם היום?

צהריים טובים לכם ../images/Emo39.gif

הלכתי לעבודה עייפה וחזרתי רעננה יותר
. והנזילות ........מצינורות המים מרגיזות אוףףףף.אז נזילה אחת הצלחתי לתקן בעצמי והשניה הרצינית והבעייתית יותר מצריכה מומחה. בעיות קטנות אבל..מרגיזות. יום נעים לכם.

אני דווקא בעד קליפורנייה החולמת

וביחוד אם הייתי יכול להתרפק בזרועות מאמאקייס. ובאשר ל"התחלתי ולכן אסיים" למה לא לגמור למה? אז מה אם צחי שמעוני,כן כן,צחי, לא מרדכי פרימו אמר את זה.לגמור היא פעולה הרבה יותר נעימה מאשר לסיים.

היי לך

מי שירצה שיגמור ומי שירצה שיסיים. יש כאלה שסיום של...ויש דברים נפלאים כמו לסיים עבודת יצירה בזמן מסוים הם הדבר הכי נפלא. ויש פעמים שלגמור זה הכי נפלא.....

ben 911

New member
אצלי הכל בסדר...../images/Emo99.gif

היום כבר לא מתים מאהבה. ♫♪♫♪♪♫♪

בלסימה

New member
היי בן, גם כיום מתים מאהבה

יש לי חברה טובה מאד מילדות, שהייתה נשואה לבעלה כ-17 שנים,הוא היה מבוגר ממנה ב-15 שנים ונשוי קודם פעמיים עם ילדים,היא הייתה רווקה וצעירה,נולדו להם שתי בנות, חיי הזוג לא צלחו מהתחלה,חיים היו תמיד עם מתחים, מריבות, אלימות,שתיקות ארוכות של ברוגז,היא רצתה להתגרש כמה פעמים וגם פתחה תיקים ברבנות לגירושין, אך איכשהו תמיד השלימו והוא היה מרצה אותה,עד המריבה הבאה,כך זה נימשך שנים, היא גם חששה להתמודד כגרושה בגידול הילדים ושמרה על שלמות המשפחה בכל מחיר,שניהם עבדו והתפרנסו יפה.היא תמיד ניראתה לבד, הם לא יצאו יחד,הוא מאד קינאה לה, לבסוף נישבר לה והיא הלכה עם הגירושין עד הסוף,הוא עבר לגור בבית אחר בקירבתה,גם בגלל עבודתו,אחרי תקופה קצרה של פרדה, הם חזרו שוב לגור יחד כגרושים, שוב חזרו המריבות והיא ביקשה ממנו לעזוב את הבית. בלי הודעה מוקדמת, או מיכתב הסבר,הוא ירה לעצמו כדור בראש ומת,בלילה בשדרה ליד הבית, מאז חברתי סובלת מאד, מדיכאונות,רגשות אשמה, בושה גם בשביל ילדיה,היא כבר לא חברותית כמו קודם,חוששת מגברים ומאהבה,אני מאד אוהבת אותה ודואגת לה. אשמח לקבל תגובות.

הלינקה

New member
הוא לא מת מאהבה, הוא מת ממחלת

נפש. היה זקוק לפסיכיאטר ולתרופות, במקום זה הוא התגרש והתחתן מספר פעמים, וגרר את הבעיות הנפשיות מקשר אחד למשנהו.

magy

New member
נכון, התירוץ הוא אהבה

אבל אוי לאהבה שכזו. בפעם הראשונה ששמעתי את המילה "אישה גרושה" ורצח.. היה כשהייתי ילדה... בשנות החמישים לא היה נהוג להתגרש.... לא נהוג בהמעטה, זה היה טאבו....איסור מוחלט אישה כזו נחשבה בדרך כלל, לזונה. אישה הרי לא מתגרשת, סותמים את הפה ולא מוציאים החוצה כביסה מלוכלכת......... ואז כלפי חוץ הכל בסדר. ובכל זאת הסתובב במשפחה סיפור על מכרה שבעלה היה אלים כלפיה... והיא החליטה להתגרש בבנין הרבנות בחיפה........ הגיעה כדי לקבל את הגט, הוא הגיע גם כן........ ובפתח הרבנות הוא רצח אותה..........בסכין...... בטח כבר יצא מזמן מהכלא , נישא מחדש והקים משפחה שניה נשארו שני ילדים קטנים...........היום, בטח בגילי.

בלסימה

New member
נכון מרי,השליטה בכח הזרוע,

מעשה היתאבדות של בעל החברה שלי, היה גם כדי ליפגוע בה ולהכאב לה,הוא הכיר את רגישותה הרבה,היה בזה גם להראות לה מה זה! אך הפעם האלימות הייתה כלפי עצמו, המעשה הזה נקרא איבד עצמו לדעת, כי זה זמן של חוסר שפיות,מעשה כזה.

בלסימה.....

סיפור עצוב.אני חושבת שאלה היו יחסי תלות.לא קוראת לזה יחסי אהבה כי כשאוהבים משחררים על אף הכאב. צריך חוזק נפשי להתמודד עם משבר כזה ורצון חזק להמשיך הלאה.הסביבה המשפחתית והחברים עוזרים בהתחלה כמה שהם יכולים אבל רק העזרה העצמית של חברתך תחלץ אותה מלשקוע.יש מצבים שצריך עזרה מקצועית .

בלסימה

New member
היא הייתה בטיפול פסיכולוגי ועדיין

סובלת ולא חזרה לעצמה ולא יוצרת קשרים רומנטיים,המקרה קרה לפני 8 שנים.

../images/Emo24.gif היי בליסימה. ספור עצוב

וטרגי. אבל אני מקווה שעם טפול נכון(לפעמים צריך להחליף מטפל) יגרמו לה להבין שהאדם היה עם בעיות נפשיות קשות ואם לא היה מתאבד עקב הספור איתה אולי היה מתאשפז אשפוז פסיכיאטרי או מתאבד בגלל משהו או מישהו אחר. החיים ניתנו לנו כמתנה והחיים יפים למרות כל הקושי שיש בהם. אני טוענת שמי שלא רוצה לחיות זו זכותו ואין להטיל אשמה על אף אחד. אדם בריא בנפשו סביר להניח שיוכל להתמודד כך או אחרת עם בעיות. אין כח שיכול לחייב מישהו להיות בזוגיות שמאמללת אותו ואף לא במחיר של איום בהתאבדות.

הלינקה

New member
חברה שלך, בלסימה, מבזבזת את

זמנה ואת כספה על הפסיכולוגים, היא מצריכה לפנות לפסיכיאטר, שיתן לה כדורים מתאימים, שיקלו עליהה.

בלסימה

New member
תודה הלינקה,

גם אני יעצתי לה כך,נראה לי שהיא לא מוצאת טעם בחיים יותר,הפסיקה לעבוד,לא ניפגשת עם גברים, על אף שהיא עדיין צעירה, חיה מהבטחת הכנסה, חבל עליה, היא אשה שתמיד הייתה יפיפיה ואנרגטית, המקרה הזה היה בשבילה מכה חזקה מאד, שקשה לה להתאושש ממנו,היא הפכה להיות מסוגרת יותר מקודם.אני לא יודעת מה יהיה איתה?

ben 911

New member
בלסימה, אוי ואבוי, לא התכוונתי

לאהבה כזאת, עם כל הצער הכרוך בכך, התכוונתי למשהו חמוד ותמים כזה. אתה תמיד מתוק מצחיק ושכשאני אגיד אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד ועכשיו תמתין אתה חייב למות עלי אתה חייב למות עלי אתה חייב למות ולחיות רק בשבילי רק לי בשבילי לעצמי //////////////////////////////////////////////////////////. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ////////////////////////////////////////////////////////// \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

בלסימה

New member
בן,אני יודעת שלא לזה התכוונת,

המישפט שלך שהיום לא מתים מאהבה,הווה זרז לספר את הסיפור, אבל גם בשיר שהוספת יש את האהבה ההורגת, אתה חייב למות עלי,אגוצנטריות לשמה,הרצון בשליטה בחיי האדם הקרוב, על חייה לרב, להיות בעלה, הבעלים שלה. חבל שכך, אולי אנחנו עכשיו בעיצומה של המהפכה שעושה הדור הצעיר במובנים רבים,יביאו לעתיד טוב יותר.

ben 911

New member
בלסימה, כן, אבל את חייבת להבין את

הראש....כשהן שרות את זה הן לא מתכוונות למילה פשוטה כמשמעה...למות. זה יותר בכיוון שהיינו פעם מתבטאים.."אני מת עליך" "את מתה עליו" לא צריכה לקחת את זה כלקסיקון של מפעל למציבות.

בלסימה

New member
הבנתי ,בן ../images/Emo140.gif

ולזה הוספתי את הפשרנות שלי, לסיפורי רומאו ויוליה, לילה טוב לנו

למעלה