מנדבושקס #23

Ez sLeeP

New member
מנדבושקס #23

כותב אני לכם באקטיביות נמרצת מאין כמוה. גמעתי אל קיבתי (אכן, גמעתי) מספר בלתי מבוטל של טובלרונים קטנים וגדולים כאחד. השמנים מביניכם (שמנים בנפש, שמנים בגוף, שמנים לשעבר) מבינים את רגשות האשם שחובקות אותי ומתקיפות אותי מכל כיוון. הסם שלי הוא אנדרנלין, והטריפ שלי הוא טור שבועי זה. ENJOY. בעניין ההקדשות. בדקתי את טוריי הקודמים, ועל-פי זכרוני, היו הרבה יותר אנשים שקיבלו הקדשות. המצב לא כך, כמסתבר. ומעתה אעשה השלמות.
השבוע? מורי. יהיה טוב, בהחלט. נעים מת מזמן.
היה זה שבוע של התחלות חדשות. של תקופות חדשות. של דפים לבנים וחדשים. לא כולם, אגב, ברוח המטאפורה - לבנים. חלקם אפורים. חלקם התנסויות רעות. אבל אין לי חרטות. כאנזים המעכל מזון לחומריו התועלתיים, שכן - אין גוש מזון בפני עצמו תועלת לגוף אלא רק ליריכיים, כך אני. ולאחרונה? יבש מוחי מחוויות שוות-סיקור. כאלו שאוכל להביא את רשמיי התמוהים לפניכם, בטור חגיגי מידי סופשבוע משמח. ואולי זה סופו של עידן? ואולי נגזז און-שערי? השמא תמה לה שנינות? אנסה בכל זאת. התרבות הישראלית, סיפורת קצרה כארוכה. חלק א'. השעה מתקרבת באדישות ל-6. זו הפעם השמינית ב27 השניות האחרונות שאני מוציא את הפלאפון מהכיס. פותח. בודק שעה. סוגר. אין צפונבון ממני. עם התלבושת של ריאלי. הצעיף. הפלאפון. אנשים בוחנים אותי בעיניים דוקרניות. כמעט כואב לי. אני עסוק במחשבות ארוכות על טיבו של שיערי. מזה שבוע ארוך ביותר שתוקפת אותו רוח רעה והוא מסרב להיות מושלם. כשעה קלה (ואין דבר הקל בה) ארכה העלייה מבית המורה לפרטי למתמטיקה לחורב. פעם ראשונה שמצאתי לנכון לחזק את ידיעותיי הרופפות במקצוע הארור, כיאה לתלמיד חמש יחידות משתמט. נסיעה של 10 דקות עלובות התארכה פלאים, ועצביי מאיימים להתפרץ כמגמה בוערת. צדדיי הפחות אשכנזיים מאיימים לתפוס משכן קבע, כשאיש דת בוהה בי ולא מניד עפעף. הוא אף לא מנסה להסוות את הרגליו החולניים. צפצופים נשמעים מכל עבר. אמנם עברו חודשים רבים מאז השלמתי את לימודיי התיאורטיים בנהיגה, אך זכור לי שאין לצפור בתוך שטחים עירוניים אם לא כדי למנוע תאונה. שתי אסכולות עלולות לנמק את מסכת הצפצופים שתוקפת את אוזניי כבדות-השמיעה ממילא עד הגעתי הביתה. האחת, כל תושבי הארץ רואי שחורות. תאונה בכל מקום. כנפגעי-סמים הזיות קופצים לנתיבם חתולים בהמוניהם, וקשישות-מראה וסליהן עורכות טורניר ברידג' בצומת סואן. (רבקלה, מה קרה עברת דירה? נורא רועש פה..) אני משתדל לתת למאורעות אלו להחליק מעל ראשי. כמעט ולא נותר לי ראש בקצה הצוואר, לולא הייתי חומק בשניה האחרונה מרדיוס מטרייתו הענקית של איזה קשיש פיסח שדילג לו להנאתו בין השלוליות. אכן מראות קשים בחיפה. הילכתי לי בגשם. לא מודע. עשן הסיגריות התערבב עם ריח הגשם הסמיך. צעקות האנשים וצפירות המכוניות התלכדו בד בבד עם נקישות הגשם על המדרכה הקרה. כשתחושות אלו לא מנוכרות וזרות לך, אז דע - שאתה ישראלי.. ריח של חדש נישא בכל מקום. דף לבן. התחלה נקייה. אז מה היה לנו השבוע
דימוי אחד. אנלוגיה אחת. בדיחה אישית יחידה. ארבע מטאפורות. חמש האנשות שובבות (למעשה שש).
העברת פילוסופיה מהולה בניסיון לשעשע. תקופה קשה עוברת על צוות פרופורציות/מנדבושקס באשר הוא. החלמה מהירה. שלכם, בברכת סופשבוע מקסים,
נדבו'ש.

איזה מצחיק!

אבל לא הבנתי.. כל כך הרבה בלאגן יש בחיפה? אנשים-בואו לקיבוץ! תשמעו רק מו של הפרות מהרפת,קוקוריקו מהתרנגולות של הפינת חי או מהלול וקולות של דשא. בואו!! תפתחו בארץ את האידיאולוגיה הסוציאליסטית, תעבדו בחקלאות ולתרכלו על כל הקיבוץ, העולם ואחייניתו. נדבוש- יפה מאוד.

lollapalooza

New member
נדבו'ש

מקסים. מקסים. מקסים
אני מתה על הפינה הזו, שלא תעז להפסיק אותה
הרי תמיד אמרתי שזה לא התוכן אלא איך שאתה כותב- פשוט מצויין. תקופה קשה
אולי נתחיל לשלוח אותך למשימות כמו עדי אשכנזי...
נו באמת, הרי גם אם תכתוב על חתול שחוצה את הכביש זה יהיה משעשע
אוקיי אוקיי מספיק עם המחמאות, שלא יעלה לך לראש. שבוע טוב

....

באמת שלא תעז להפסיק ת'פינה הזאת! ובטח שזה גם התוכן,הפינות עם התוכן שלך זה הפינות הכי טובות שהיו אי פעם בפורום הזה,אבל אנחנו נתאזר בסבלנות עד שהתקופה הרעה תחלוף וברור שהיא תחלוף..SO,עדיין טור שכיף לקרוא!

lollapalooza

New member
צבי

אנחנו מסכימים על יותר מדי דברים בזמן האחרון. אני מתחילה לדאוג.

אל תדאגי..

כנראה שהתמסחרתי
סתם זה בטח כי אנלא ממש כותב הרבה(כמובן יחסית)אז כשאני כן כותב,יש יותר סיכוים שנסכים..או ש..אזלתי מרעיונות להפעם.

יקירי../images/Emo187.gif

קודם כל ברור שנעים מת!!!
אבל ברור שעוד יהיה טוב (חייב להיות!!)
עד כאן אופטמיות קוסמית עם מורי ולענין: ישראלים
חרא של עם!!! חסרי חוש הקשבה אחד לשני זה בטוח (איפה עוד ישאל אותך מישהו מה המצב איתך וגם כשתענה שהכל חרא הוא יחייך ויגיד לך וואלה ,סבבה אח שלי..) והתרבות הישראלית היא כל כך מוזרה שזה מה שעושה אותנו הכי מיוחדים והכי לא ברורים שיש ... אבל כאלה אנחנו ..

blue pill

New member
ישראלים....

העם הכי טוב שיש.... עם חוש הקשבה.... והתרבות פה מצויינת.... העם שלנו זה הדבר העיקרי (ולא ציונות או דברים בסגנון...) שבגללו אני כ"כ אוהב את המדינה הזאת וזה הדבר שמשאיר אותי פה.... האנשים ואהבתי אליהם....

blue pill

New member
את מזכירה לי מישהו מסויים....

שגם מקשר כל דבר למוצאי....

נדבוש

התחלת את הפינה שלך השבוע בדיוק כפי שאני מתאר לעצמי את השבוע שעבר עבר עליי שבוע מלא התחלות חדשות מלא דפים חדשים נפתחו הרבה דברים שכבר מזמן הפסקתי להאמין שיקרו קרו עבר עליי שבוע קסום וגם השבוע שהיה לך נשמע קסום וגם אם הכל נראה עגמומי והקולות והריחות מתערבבים זה בזה עד שלא נראה כאילו יש נחמה תזכור שהחיים יכולים להפתיע כשאתה נותן להם תזרוק חיוך על פניך המקסימות ותהנה מתקופת השקט שעוברת עליך

../images/Emo6.gif הצחקת!

אני כל כך שמחה שכתבת סוף סוף את הטור הזה! ויצא ממש ממש טוב!! מעולה! ואני לא אומרת את זה כדי להתחנף כי אני לא צריכה... כבר התחתנת איתי! יקירי, כמו כל שאר חברי הפורום- אני מחכה בקוצר רוח לסופשבוע הבא ולטור הבא שלך! סתם הצעה- אולי תכתוב על תרבות הטרמפים של צומת חורב [אנשי חורב בכלליות הם תרבות בפני עצמם] אוהבת המונים! נושי.

mesh33

New member
משעשע!!!!

בלי ספק.... זה לא מה שאתה כותב זה איך שאתה כותב.... אתה בוודאי לא צריך עוד ליטופים לאגו, אבל אני לא יכולה להתאפק.... אתה מבוזבז בפורום... לך תציע את כשרונותיך לעיתון נוער... (טוב אז לא...)

מבנה, צורת כתיבה, מטאפורות, רמת

שעשוע שלי מכל אלו, רמת כתיבה(בשונה מצורת)וכל היוצאים מאלו והנלווים אליהם- 10/10 ואם תרשה לי, נדב, לתת ביקורת למטרות בנייה. תוכן- 0/10 המסקנה ברורה, אחת ויחידה- שום תקופת יובש כמו שאתה נוהג לקרוא לה, שום בצורת כתיבה אלא- בצורת השראה. זה ברור כשמש, אתה לא רואה יותר חשיבות יצירתית בחוויות היומיום שלך... ורק כדי לעודד את מצב רוחך לגבי השוקולדים, מילה מפי בחורה עם נשמה שמנה (ולא גוף שמן אני מדגישה...). גמרתי עכשיו (ואני משתמשת בפועל המדויק) חפיסת שוקולד מריר שלמה, בכוחות עצמי בלבד. למקרה ש אולי...

Ez sLeeP

New member
זה כי אין לי תוכן ממשי לכתוב עליו!

(כאילו שאי פעם יש לי..)

מוכר לי עד מאוד...

יובש תוכני הוא המלכודת מספר אחד של כותבי הטורים. אז יש כאילו שצריכים להיעלם, לחזור אחרי מספר חודשים, בטור שהוא "תקופתי" בשביל לצאת מזה, ויש כאילו שפשוט כותבים על כלום, אך עם כשרון רב שפשוט מחפר על הכול. מה אגיד ומה אומר. עלה התלמיד על רבו. אוהב המון. אב יקר

למעלה