מנגל מנגל

BlinChi

New member
מנגל מנגל

לעולם אין להספיד את היהלומים יש לנו "10" נשמות 10 = עטר מנגל מנגל מה אומר מה אגיד אבל להוביל 2-0 וב 10 דקות לאבד הכל תשים לב שב 10 דקות הפסדתם נצחון שאת שער השיוון מבקיע שחקן בעל חולצה מספר 10 אז לא נורא אולי קרטן תתן לכם לנצח אבל עד אז צהוב עולה

BlinChi

New member
אני שמייח מכל נקודה שנתניה תשיג

אצלכם תיקו זה כמו הפסד

אצלנו תיקו זה כמו הפסד?...

למה? כי אנחנו יותר טובים??....כנראה שכן. ואתה אמרת את זה.

BlinChi

New member
ראינו עד כמה טובים אתם

משחקים 80 דקות וב 10 דקות קטנות אתם מסיימים 2-2 זה מראה עד מה אתם באמת טובים יותר נכון לוזרים והיה לכם מזל למה נתניה יכלה לנצח רק אם שוט היה מוסר לוילנר אז בנתיים שבו בשקט

אז למה אתה שמח מתיקו?

כאילו, אנחנו אמורים להתבאס מתיקו, ואתה שמח כאילו ניצחת...הרי שנינו קיבלנו נקודה אחת...כנראה שאתה רגיל להפסיד...

BlinChi

New member
אני מנסה להסביר לך

שאתם מתיקו מאוכזבים כל נקודה שאנחנו מוצאים מראה עד כמה הקבוצה שלנו מתקדמת (אני מדבר נגד הקבוצות הגדולות ) בשבילכם תקו זה כמו הפסד אז מצדי תסיגו תיקו עד סוף העונה

באמת לא אכפת לי מה אתה רוצה שנשיג..

ואני מאמינה שגם לך לא אכפת מה אני רוצה שתשיג, אז בוא נסיים את הדיון.

על האש

New member
בלינצ´ס...

צודק, להפסיד יתרון בין שני שערים זה בהחלט לא נראה טוב..ולא מתאים להפועל. הקבוצה שפעם היה צריך מלגזה כדיי לעבור את ההגנה שלה... כבר לא אותה הגנה... גם נגד פתח תקווה כמעט איבדנו יתרון בין שלושה שערים... משהו עובר על ההגנה (שפעם אחד אפס היה מספיק) ולא יכלה לספוג גם אם בולדוזר... אבל כול הכבוד לנתנייה שניצלה את השאננות והשוותה... ואל תדאג אנחנו את החשבון נסגור איתכם כבר בבלומפילד..
.

למעלה