מנגב לך את הדמעות

omri120

New member
כפרה עלייך....

איזה חוש הומור יש לך.....יפה שלי את.

omri120

New member
מאמי...כנסי שנייה....../images/Emo9.gif

את אולי רוצה ש...: נלך להופעההההה ונשמע שם מוזיקה..... אח"כ...נלך לחוף הים ..... נקרא ספרים....ונישן...על החול...
נכון שאת אוהבת את כל זה??? הסתכלתי בכרטיס שלך מאמי.
מחכה לתשובה במסרים

Hieros Gamos

New member
החושבת היה כדי לרכך את המכה.

בזה שאני אוותר על ההצעה שלך אני מאוד בטוחה... אבל תודה.

lilon1

New member
גל, טרולים אוהבים יחס, לא צריך

להגיב לטמבל הזה, הרי הוא רוצה צומי..

Hieros Gamos

New member
שטויות...

כל עוד הוא יגיד את זה ולא את השטויות האחרות שלו זה עדיף..

omri120

New member
LILON...את קנאית

מאוד. אני לא רוצה אותך. רוצה רק את גל
. כפרה עליה..עם ההומור שלה

omri120

New member
נו אז???

זה לא משנה. יכול להיות שהוא גיי....והקינאה פורצת מתוכו

ליטלי6

New member
במקום לדבר על שלמה מדברים כאן

על שטויות. מה הקטע של כל הריבים הילדותיים האלו? לא בא לו להגיד מי הוא וכנראה שיש סיבה טובה לכך. אתם מתנהגים כמו ילדים כשאתם לא יודעים מי הוא, אז מה יקרה כאשר הוא יגלה מי הוא? וגם מה זה משנה מי הוא? ואם הוא יגיד שקוראים לו אבי או משה? זה משנה? אתם מכירים? לא. גם אם כל מה שהוא כותב זו המצאה אחת גדולה, לא חייבים להגיב לכל דבר!!! ליטל ( שמנסה להחזיר את הפורום למצבו התקין.)

5אלעדי

New member
זה בגלל שכל הפורום הזה

הוא חבורה אחת גדולה של יאפים, שרוצים להיות "ה-מעריץ" של ארצי.... מה נסגר אתכם?!?!? ממש מבאס אותי לקפוץ לבקר פה... (ותחסכו ממני את ה- "אז אל תקפוץ", כי גם את זה קראתי פה...) תרגיעו... תהיו בטוחים ששלמה ארצי גולש פה לא מעט, ולדעתי זה ממש מגוחך מה שהוא רואה. תודה על הזמן שלכם.

omri120

New member
פפפפחחחח...כנס כנס...חכמולוג יקר

ממקור ראשון אני יכול לאמר לך בוודאות ששלמה ארצי לא נכנס לפורום הזה! אני חוזר...כדי שתהיה בטוח שמה שאמרת זו הטעיה מכוונת של הציבור כאן. שלמה ארצי לא נכנס לפורום בזה. אעלק "תהיו בטוחים ששלמה ארצי גולש פה לא מעט"...חחחחחחחח עשה טובה.....סאלמת

שמע, שמע, שמע

לא בראש שלי לריב איתך, ולכן אמנע מלהוסיף *עוד* שמן למדורה, אך מאחר ובחרת להגיב בדרך שהגבת, לא נותר לי אלא לענות לך- אדוני הנכבד, אין כזה דבר "פרשנות יותר טובה". אין כזה דבר נכון ולא נכון כאשר מפענחים שיר. פרשנות לוקחת כל אחד לעולם הפרטי שלו, כל אחד מפרש את השיר ע"פ נקודת מבט אישית, ולפי ההבנה שלו. כשאני מפרש שיר, אני לא מתיימר לתת הסבר כמו זה ששלמה היה נותן, אני לא מתיימר להכנס לו לראש ולהבין על מה נכתבה כל מילה, את הפרשנות שלי אני כותב אך ורק ע"פ מה שאני מבין. אי לכך ובהתאם לזאת, אין לך זכות לכנות פרשנות כזו או אחרת כ"שטות". כל הפרשנויות שניתנו פה הן בסדר גמור, ולא אתה תקבע מה טוב יותר ומה פחות טוב. זה דבר ראשון. עכשיו נשיב לקושיות שלך. יש לך מזל שאני נחמד היום, אחרת היית מחכה עד פסח. באמת? יושבים על מיטה בחדר חשוך? משהו מסריח ביניהם? כן, באמת. יושבים על מיטה בחדר חשוך. כן, משהו מסריח. אז למה יש בשיר ערפל על הכביש? אם מיטה, אז מאיפה צץ כביש פתאום? לא יודע מה איתך, אצלי בחדר יש חלונות. ואם משהו מסריח ביניהם, למה הוא מנגב לה את הדמעות? אם משהו לא מסריח בינהם, אז למה היא בוכה? שוב, אני לא יודע על מה שלמה כתב את השיר, אני כן יודע מה זה עושה לי כשאני שומע אותו. רק מעשים טובים.

תודה על הפרשנות המקסימה

נראה לי שסיכמנו כבר (אפילו בלי מילים) שכל אחד מפרש את שיריו של שלמה כפי שהוא רוצה לפרש אותם ואין צורך לריב מי צודק. אני מאד אהבתי את הפירוש של stimulant, זה שפך אור קצת שונה שלא ראיתי על השיר ועכשיו בשמיעה חוזרת אני יכולה להבין למה הוא התכוון בפירוש שלו, אבל זה לא מונע ממני לפרש את השיר בעצמי ולהתחבר אליו מהכיוון שלי.

למעלה