מן יום שכזה

Gefen

New member
ג´ודי יקרה....

רק עכשיו הגעתי למחשב בבית ויש לי עברית ואני יכולה להגיב לך כמו שצריך. אז נראה לי שכבר קבלת המון חיבוקים ליום אחד ועוד אחד שלי (ועוד וירטואלי) לא ממש ישנה את התמונה... ובכל זאת - זוכרת שדברנו אז, כשנפגשנו עם מקסי בת"א, שאולי תבואי פעם לאוסטרליה? אז חדר מוכן כבר יש לך פה, לתקופה לא מוגבלת, מבטיחה לך שתתקבלי אצלינו בברכה, ואחרי הבלאגן עם הילדים שלי, נראה לי שתרצי להמלט לך בחזרה לארץ לשקט שלך...... לפעמים צריך לראות קצת צרות של אחרים, כדי להעריך את מה שיש לך, אז הנה את מוזמנת לבוא לראות מקרוב את הצרות שלי..
ואני רצינית, לגמרי, בהזמנה... אם תרצי מקום מפלט, מקלט, על בסיס פנסיון מלא, ארוחות ביתיות וחיבור לאנטרנט מהיר.. לגפן פנית לא טעית..
{אייקונים של שמש,ים, אופנוע, יאכטה וגולש עם גופה הורסת..} גפן

judyr

New member
את יודעת שאני אוהבת אותך....

אבל כנראה שאת עוד לא הבנת.... הילדים שלך לא יתנו לי לעזוב
מנסיון..... של כל הילדים שאי פעם נפגשו איתי

judyr

New member
ועוד יום קצת שונה הפעם...

התעוררתי לבד בלי השעון המעורר... לא לא עובדת היום... ככה זה כשעובדים שמינית משרה... ´סתכלתי בצעירים חסרי מנוח... חשבתי לי אם הייתי חלק מצוות ההפקה אז הייתה לי משכורת לכל החיים שנים שהסדרה הזו רצה שנים
הגיע הזמן לטייל עם הכלבה... הרחתי את הגשם ששטף בלילה רייח הטבע מרגיע קצת הגיע זמן לקפה וזה תמיד הולך לצד המחשב נבדוק מה קורה בפורום... הספיקותי להגיב תגובה אחת. לשלוח פקס לXXX כשיהיו תוצאות נגלה לכם... ואז הפלאפון מצלצל... יפעת (המזכירה במת"ב) ג´ודי יש שמועות שמס הכנסה סיימו את העיצומים.... אם תביאי לי את הטופס היום אז תקבלי כסף יפעת... אני עכשיו הולכת לשם תני לי שעה לחזור אליך... נסעתי.... נכנסתי לקריית הממשלה... לא סיימו ולא בטיח... השביזות חוזרת בשנייה... עוד חודש ללא כסף.... ואני עומדת שם מסרבת להאמין שזה קורה לי והבחורה במודיעין אומרת לי שגם אם הם לא היו שובתים אז לא היו מטפלים בי למה? כי את צריכה להביא את זה ואת זה ואת זה... מה לא אמרו לך? (לא אבל לא משנה) ואת צריכה למלא את הטופס הזה... טוב תני שיהיה בבית. אולי עוד חודש חודשיים אני אקבל משכורת... אאוט אוף נו וור יוצאת מישהי מאגף מס הכנסה וקוראת לי אליה (אני כאילו את מדברת אלי???????) ואומרת לי תביאי צילומים של הדברים הבאים תמלאי את הטופס ותחזרי אלי הנה הפלאפון האישי שלי תתקשרי כשאת חוזרת אני פה עד השעה 15:00 תגידי למאבטחים שבאת אלי בעצם תתקשרי אני אכניס אותך עכשיו ישר אני עם דמעות בעיניים אומרת לה תודה ושאני אחזור טסתי הביתה הפכתי את כל הניירת בבית הלכתי לצלם חזרתי היא בהפסקת צהריים אני בהמתנה יש שם איש רע ומרושע שמגרש בזלזול את כל האנשים שמתדפקים על הדלתות והוא בשלו... נהנה באיזה שהוא מקום להשפיל אותם עוד יותר ובא אלי ושואל כן מה יש לך לעשות פה... נשמתי עמוק ואמרתי לו אה אני לא אני סתם ממתינה למישהו הוא עומד ונועץ בי מבט ומסתובב להשפיל אחרים אחרי חצי שעה היא מופיעה מחייכת חיוך גדול ואומרת למאבטח תן לה להכנס אנחנו נכנסות למשרד שלה היא מבקשת ממני לשבת לוקחת את כל הטפסים הבאתי לה מעל ומעבר שיהיה..... ממיינת... אורזת.... מקלידה במחשב.... ואומרת מיד זה יוצא... תוך שניה אני שומעת את המדפסת שלה והנה האישור המיוחל והיא אומרת הם לא צריכים להוריד לך כלום תני להם את זה אמרתי לה.... לא משנה מה תגידי או תעשי תמיד שוכחים זאת מתישהו אבל איך את גורמת לאנשים להרגיש.... את זה אף פעם לא שוכחים את עשית לי טוב בלב היום את אישה טובה תודה לך

ליילה

New member
אנשים טובים באמצע הדרך...

מתברר שעוד יש כאלו, למרות שחשבנו שאנחנו כבר מדברים רק עם מחשבים ורובוטים. ואיזה כיף להתקל בכזה ככה סתם באמצע החיים, כשהכי לא מצפים לזה, במקום שהכי לא מצפים לזה. ואיזה כיף לשמוע על אחד כזה על הבוקר... ג´ודי, עשית לי טוב על הבוקר.. יום כתום ושמח לכולם, מלא אנשים טובים בדרך..

../images/Emo45.gif../images/Emo98.gifג"ודי, אני לא קוסם אבל....

תקראי את התגובה שלי מאתמול.....מה כתוב לפני הסיום???? "מחר יהיה יותר טוב.... "I don´t want to say: "I told you so......but אני ממש שמח בשבילך...... ושאר ה"קוביות" גם יפלו במקום הנכון... DON´T GIVE UP!!!
שיהיו לך עוד הרבה ימים עליזים!

judyr

New member
פיט יש בעיה...

לא מצליחה להוציא את הכסף מהשק ששלחת לי

ג"ודי, תתנחמי בזה שגם...

אני לא מצליח....אבל יש סיכוי מנטאלי בדבר.....אני בטוח שאם תסתכלי טוב טוב רק על סימן ה-$$....וממש תחשבי רק על זה כל הזמן....בסופו של דבר זה מוכרח להצליח וה-$$ יתחילו לזרום לכיוון שלך....תנסי, מה יש לך להפסיד?? אין השקעה כספית ....

ruben53

New member
ג´ודי,כפי שציפיתי/הבטחתי

המחר (הטוב)בא אחרי אתמול..בעיה היום מחר הסטוריה !! שלחי תמונה עם חיוך לאלבום !!!מגיע לנו,לא ?מה אתם חושבים?

למעלה