מן יום שכזה

judyr

New member
מן יום שכזה

התעוררתי לי בבוקר בהרגשה שזה הולך להיות יום סתמי לחלוטין. טעיתי.... זה התחיל כבר במסנג´ר חברה שלי עלתה מולי ומפה לשם אני מוצאת את עצמי שולחת לה קורות חיים שלי שהיא תברר אצלה בעבודה (אורנג´) אם צריכים מישהו משהו... חצי משרה אפילו. נמאס לי המצב הזה של חוסר יכולת לפרנס את עצמי בכבוד מינימלי. קצת כאב לי בהתחשב בעובדה שאותה חברה... ובכן פעם אני קיבלתי אותה לעבודה אצלי... זה המשיך בזה שנסעתי לי לעבודה באוטובוס... נסיעה מייגעת הנמשכת כ-50 דקות בזמן שאם היה לי רכב אז הייתי עושה את זה ב-10 דקות. הגעתי לעבודה... שעתיים לפני בכוונה כי רציתי שקט לעבוד קצת על הסרט שלי ובבית לא היה לי כי ... פשוט לא היה לי שקט שם. שעה לאחר מכן אחותי בפלאפון ומוסרת לי ד"ש ממישהי מהעבודה הקודמת שלי שמבקשת שאני אתקשר אליה כי יש לה משהו להציע לי... התקשרתי... דיברנו... וכל הסיוט שעברתי בעבודה הקודמת ושבגלל זה אני לא שם פשוט חזר והציף אותי פשוט ראיתי את הכל. כל הכאב והמרירות שטפו אותי חזרה... נכון היא דווקא בסדר... יש להם איזה פרוייקט בתכנון והיא שאלה אותי אם לא יהיה לי אכפת שהיא תציע אותי לאותו פרוייקט... לא לא אכפת לי... לא אכפת לי קריירה... לא אכפת לי קידום... לא אכפת לי תנאים מיוחדים.... הגעתי למצב מסריח שאני בסך הכל רוצה את הבסיס ... רוצה קצת פרנסה בכבוד... רוצה להגיע למצב שאני אוכל להשכיר לי דירה קטנה ושאוכל להזמין ולארח חברים אצלי כמו פעם כי עכשיו זה לא אפשרי... ארוח זה דבר שעולה כסף אתם יודעים... וזה כל כך חסר לי... זה המשיך בכך שרכזת ההפקות רואה אותי לפני איזה שעה ושואלת אותי מה אני עושה פה היום? אני צלמת.... אה יופי אז אם אין מרואיינים אז תתני לדורון לנוח (הצלם השני) כאילו..... אם היית בכלל מכירה אותי. אם היית בכלל מסתכלת על מה אני עושה פה בחודשיים האחרונים. אז היית יודעת שאין צורך לומר לי דבר כזה. אם אין מרואיין או יש... אני עושה מעל לתפקיד שלי.... כשאני במשמרת... הצלם השני נח והרבה.... לעזזל... אם היה לך בכלל אכפת אז היית הופכת עולמות ודואגת שאני אקבל חלק מהכסף שמגיע לי.... אחרי חודשיים של עבודה פה.... ברור שלעסק כלכלי יותר טוב להחזיק את הכסף אצלו... מה זה משנה שג´ודי לא קיבלה את המגיע לה... או אפילו חלק מכך... קיבלתי מסר מקלואי.... הלוואי ולא היה לי זמן לכתוב שטויות במסרים קלואי.... כן אז אני יודעת שההודעה שלי נוטפת טיפות של מרירות היום. מה לעשות לא כל יום אני מבדחת..... סתם חלקתי אתכם... לא התחשק לי לחלוק עם מישהו אחר. ג´ודי ברגע של מציאות יומיומית ומקומית

makanaonao

New member
היי ג´וד... ../images/Emo23.gif

בימים של מרירות כל מה שאני צריכה זה
ממישהו שאני יודעת שאוהב אותי ללא שום תנאי... אז קבלי ממני
ענקי ענקי ענקי!!! מקווה שהקטע עם העבודה יסתדר כמה שיותר מהר. אצלי אחרי בוקר וצהריים דיי טובים שהיו לי התברר שבחור שיצא לי להכיר באופן שטחי ביותר (לקחתי אותו פעם טרמפ והוא שיחק בהצגה של בן דוד שלי) התאבד היום בבוקר בשבט של הצופים, מה גורם לילד בכיתה יא´ להתאבד?!
אומרים שיהיה טוב, אז שיהיה כבר! מקנאונאו

nirnir1

New member
מה גורם לילד להתאבד

בדיוק דיברו על זה בחדשות, בבית הספר שלו היתה חקירה/הלשנה/תפיסה של סמים. מצאו כתובות על הקירות שמאשימות אותו בהלשנה על חבריו. זה הרקע לפחות.

makanaonao

New member
הבית ספר שלו... = הבית ספר שלי....

תיכון שהתבגרתי בו בשלוש השנים האחרונות... כל הזמן המנהלת שליוותה אותנו בכיתות י´-יא´-וקצת יב´ לא הפסיקה להגיד לנו כמה בית הספר שלנו טוב, לא הפסיקה לשבח פועלם של תלמידים כאלו ואחרים, דאגה לסדר והראתה אכפתיות שלא מצפים ממנה למנהלת בית ספר שהוא בעצם תיכון מקיף ומונה כ-1500 תלמידים... גם כשהופיעו כתובות גראפיטי תוך פחות מיום היו נעלמות כלא היו ואני זוכרת במיוחד שהיא היללה ושיבחה את תלמידיה כשעוד הייתי בחטיבת הביניים ולעולם לא אשכח את השיחה האחת והיחידה שהייתה לי עימה בעקבות בעיה שהייתה לי לפני העליה לכיתה יב´ שבה דמעות רבות שטפו את פניי... תמיד היו סמים בקרב בני נוער, לצערי תמיד יהיו... זו לא הפעם הראשונה שבני נוער "חשודים" נחקרים ע"י תחנת המשטרה הקרובה שמבקשת מהם לחשוף שמות של "חשודים" נוספים... גם בבתי הספר שנחשבים טובים ע"י משרד החינוך קורים דברים כאלו, בדרך כלל יותר ממה שאנחנו יודעים... כל הזמן אמרתי ששום הסברים של הועד למלחמה בסמים ושום הורה שיבוא וירצה על בנו/ביתו שאיבדו את חייהם כתוצאה משימוש בסמים לא יגרום למשתמשים להפסיק או לכאלו שלא ניסו לא להתחיל, כי עד שהבן אדם לא מגיע לנקודה שבה הוא מוכן להפסיק הוא לא יפסיק כי אחרים אומרים לו!!!!
י***, יהי זכרך ברוך

makanaonao

New member
לא מקסוש....

היא הייתה מנהלת הרבה יותר טובה מהמנהל הנוכחי... לדעתי הוא רק הרס את בית הספר בזה שהוא נכנס לתפקיד בתור מנהל זמני אחרי שהיא עברה משרה והטעות העוד יותר גדולה הייתה שהוא ימשיך לנהל את תיכון מקיף יהוד, מזל שזה היה באמצע כיתה יב´ שלי, שגם ככה הסתיימה מהר, אחרת הייתי עוברת תיכון.

nirnir1

New member
לג´ודי

ממני אלייך
וזאת רק בגלל שאת ה-
וברצינות, כל כך מבין אותך, הזלזול הזה באנשים, גם אני כבר מחה כמעט 3 שנים לקבל את המשכורת ושאר פיצויים שלי, כי הוא לא נמצא, היא בחופשת לידה, עכשיו חול המועד, וזו תקופת החגים, וההיא יצאה לפנסיה, אה ועכשיו יש עיצומים במישרדי הממשלה, זה פשוט מדהים, עד כמה כל פקידון עלוב במישרד ממשלתי בישראל הופך למלך, שיודע שמקומו מובטח עד לפנסיה, שום תודעת שרות, אבטלה גלויה, כל היום ניתן לשחק סוליטר במחשב, (יש לנו חלונות במישרד שמהם אנחנו רואים את מסכי המחשב של מישרד כזה...).וכן יש גם כמה חריגים, אבל הם המיעוט. ולגבי הקושי למצוא עבודה ראוייה- אוי כמה מוכר !!! טוב קצת ניסחפתי, אבל את פתחת את הנושא!

רק להזכיר לך ג"ודי........../images/Emo24.gif

בשביל זה אנחנו פה....לחלוק את הרגשות של הימים הטובים והעליזים...ואת הרגשות של הימים הלא כל כך טובים ועליזים....כל אחד יודע שיש "יום אסל" ויש "יום באסל".... וגם להזכיר לך את השיר הנודע של אלטון ג"ון, דיון וורוויק, גלאדיס נייט, וסטיבי וונדר: THAT´S WHAT FRIEND ARE FOR..... מחר יהיה יותר טוב....

warweak

New member
לידיעתך,קוראים לה דייאן ולא דיון

בעצם יכול להיות שקוראים לה דיון...הידעת שהיא מעשנת מריחואנה באופן קבוע??היא מה זה קולית! לצומת..אופס...לתשומת...ליבחה...אופס ליבך. אגב,סחתיין על הדייאן שמתחולל פה בשרשור..אופס על הדיון לא על הדייאן. עושה רושם ממשי שכוווללללכם/ן בדיכי!אוקיי,בסדר,ישנם שירשורים שבעל כורחם באים לשקף את המצב רואח..אופס..הרוח הלאומי. היבריט ספה קשה...אופס...עברית.

הטעות שלך.....

השם שלה הוא: DIONNE WARWICK ונראה לי שכתבתי את זה נכון בעברית. יש לי לפעמים טעויות אבל לא הפעם...

ליילה

New member
ג´ודי, הלוואי שיכולתי לעזור

אם יש איזו דרך שאני יכולה לעשות משהו בבקשה תגידי לי בנתיים קבלי

רוזנה

New member
יווו המצב חרבנה... ../images/Emo11.gif

אני יודעת שנחמת רבים היא נחמת טיפשים אבל אל תדאגי, אני לא חושבת שאת טיפשה...
שיהיה לך רק טוב, רוז

Yaniv-DC

New member
מקס גר לא רחוק ממני

אז אני תופס טרמפ על ה
שלו
(והנה, ממני קיבלת גם חיוך...)

../images/Emo124.gifג´ודי - ../images/Emo24.gif

אני כל כך מכיר ומבין על מה את מדברת. בהצלחה בשמירה על עצבים חזקים עד שיבואו ימים טובים

marsala

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איתך ותמיד לצידך הסניף המנצ´סטרי של הפורום!!!

ruben53

New member
ג´ודי,תחזיקי מעמד..בחיים דברים

טובים באים אחרי דברים רעים..היום בעיה מחר זה הופך להסטוריה.. זכרי זאת ובטוח שבשבוע הבא הדברים ישנו כוון ונשמח יחד איתך..לבנתיים קבלי חיבוק לחיזוק..

judyr

New member
אתם כולכם כל כך בסדר באמת

ולא משנה כמה פעמים אני אומר זאת. אולי זה מה שגורם לכל אחד מאיתנו לחלוק פה עם האחרים
חזרה

למעלה