ממ..

CDO

New member
ואיייייייייייייי

גם את אוהבת את אנוק איזה כייף!!!

מיכל..~

New member
ת-ו-ר-י-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם שלי גריזלדה המדיינית. כינויים שמיכי, פליצי, בעבע ארץ לידהזימבבואה ביצפר ומסלולביצפר החיים מסלול המוות איך הייתי רוצה להקראשפירלצלדיה תבלין מועדף חריימה שתיה מועדפת הגזוז של החדר אוכל של הפנימיה שלי דאו/בשום ניחוח טבעי שמפו/קונדישנר הנד שולדרס ניז אנד טוז! שחייה בעירום יאפ..[התקלחתי בנהר הירדם בקייטנה של המושב <--הייתי חייבת!!!>] לצחוק על אנשים נהנת?? נראה לכם?? זה עינוי!!! צבע מועדף אפור עם נקודות ורודות אשם באיזה פשע פעם גנבתי נחש גומי בקניון ובכיתה ז/ תפסו אותי מעקיתה במבחן..
חברים טובים הבובה זהבה והדובון כרית אחת או שתיים 5 כריות אחת גדולה 3 קטנות ואחת ארוכה כזאת חיות מחמד יומע אחותי'ש תאומתי'ש סרט מועדף תעמולת בחירות של פנינה רוזבלום מבחירות שעברו [היה מאוד מרגש..] מוזקה בכלליות ישראלית! מכונית אידאלית מה אכפת לי העיקר שיהיה לי כבר רישיון!! משפטים/מילים שאני מאבה להגיד "איזה רוע!!!!" "אני עייף" "אוווף" "אין כח" "תהרגו אותי וזהו" אוכל מועדף/שנוא מועדף חבר לעתיד בעזרת השם! יתברך שמו ! מחשיבה את עצמי סקסקית אמרו לי שיש לי קול סקסי![אני פותחת שיחות ארוטיות למעוניינים.] יחסים עם ההורים הם הרגע זנחו אותי לבד בבית ואימא שלי רצתה להכריח אותי להכניס כל מיני חומרים לטוסיק היפה שילי.. וואעעע.. אבל טוב תודה ששאלתם
עיר שבא אני רוצה לחיות גן עדן ממתק מועדף טיםטאם רולז! נעליים מועדפותיחף זה טוב! [רק שבחורף אי אפשר
] שיר מועדף "אבוי לי אוי לי אויה לי היש גורל כגורלי?" [עוץ לי גוץ לי] אתר מועדף cola.yami.com ספורט לצפייה האבקות נשים בבוץ בבקיני! ספורט למשחק האבקות נשים בבוץ בבקיני! הרגע המשפיל בחייך רגע השיעמון שהכריע לטובת השאלון הזה חג אהובשבוע הספר אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה ל.. נו באמת.. מה זה זה
אוספים אוספת יומעות מוזנחות ברחוב ומטפלת בהם בשקידה להגיד מילה טובה למי בדיוק? ספר מועדף התנ"ך עיתון מועדף העיתון של השיכבה שלי בכיתה ה' סדרת טלווזיה טלטאביז! טיפ מהחיים כשאתה באמת צמא? קולה! מומעד פולטי פנינו'ש! מפלגה מפלגת הגרביונים ללא הרכבת! חום/קור פושר מכתב/מייל יונת דואר [לא משנה גם ככה לא שולחים לי
] זמר אהוב מה זה - ה-(האהם) הזה שם??? שמרת אהובה קרפדית בשם קולע להקות להקת החור השחור סרט מצוייר בת הים הקטנה של דיסני!!! הולה! לתאר ת'צמי ב4 מילים משועממת טיפשת חמודע יכולה לספור עד 4 אבל לא תמיד מצליחה.. אני שונאת אנשים ש... אתם עולים לי על העצבים צבים!!! [שרדר] אני אוהבת שוקולד ועוגות גבינההההההה
אהבה אפלטונית יש ביאור מילים?
אנשים שאני שונאת איזה רוע זה לשנוא.. מגעיל אותי החיים הכי אוהבתראה לפני4 שאלות.. משפטים לסיכוםיא ראבק לקח לי יותר מזי זמן לענות!

paperdoll

New member
נו, טוב...

שמי - הדס כינויים - דסה ארץ לידה - ישראל בי"ס ומסלול - חסוי... בי"ס בפ"ת ומסלול עיוני כעיקרון. איך הייתי רוצה להקרא - לא ממש חשבתי על זה... אני חושבת שהייתי נשארת עם השם שלי. תבלין מועדף - וואלה לא יודעת... קטשופ נקרא? שתיה מועדפת - דיאט קולה, תה וניל. דאורדורנט - ספיד סטיק הג'ל ובושם - דולצ'ה ויטה של דיור... חולה עליו! שמפו - אין לי מושג... משהו של קרליין אני חושבת. שחייה בעירום - עדיין לא... נהנית לצחוק על אנשים - לא על אנשים, על מצבים מסויימים (ממש תשובה דיפלומטית ומתחמקת...) צבע מועדף - ורוד וסגול. גם תכלת לפעמים... אשם באיזה פשע - מעולם לא... אה, רגע, להיתפס מעתיקה במבחן נחשב? אפילו אם זה מתמטיקה? חברים טובים - יש כמה אבל זה לא שתכירו אותם... כרית אחת או שתיים - אחת בשבילי, אחת בשביל החבר שלי (כשהוא נמצא) ועוד 2 קטנות לקישוט. חיות מחמד - פעם היו לי דגים אך הם הלכו לעולמם... ראיתי בגיא פינס סנאי מעופף וממש בא לי! סרט מועדף - הממממ.... ריקוד מושחת, מפלצות בע"מ, וכמובן קלולס...! מוזיקה - הכל חוץ ממזרחית וטראנסים/האוסים. מכונית אידאלית - אאודי TT משפטים/מילים שאני מרבה להגיד - "מה זהההההההההה?" "נראה לך!" וכמובן - "זונה מטונפת"... אוכל מועדף/שנוא - מועדף: גלידה. גם לזניה שמזמן לא אכלתי. עדיף לא לחשוב על זה... שנוא: בשר, חצילים, כל דבר עם שום ובצל. חבר לעתיד - העתיד הוא עכשיו.... יש לי את המקסים שלי! מחשיבה את עצמי סקסית - פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחסים עם ההורים - טובים, אבל לא מזהירים. עיר שבה אני רוצה לחיות - בארץ: איזור השרון, בחו"ל: לונדון כאילו...! ממתק מועדף - אמממ... שוקולד אני מניחה. טובלרון אם אפשר. או בלגי. נעליים מועדפות - כל מה שנוח (או שלא...). שיר מועדף - תלוי במצברוח, בד"כ שירי קיטש מזעזעים של סלין דיון או מריה קארי. אתר מועדף - אין. ספורט לצפייה - החלקה על הקרח והתעמלות אומנותית. ספורט למשחק - פחחח... אני? ספורט? אם כבר, ביום נעים ושמשי ושנגמרים כ-ל התירוצים אז הליכה טובה. הרגע המשפיל בחייך - היום שבו זרקתי את כל ארוחת הצהריים לכיור, הלכתי לעשות בגרות בהיסטוריה, וכשחזרתי גיליתי שהביוב עלה על גדותיו ונסתם, בגללי, ושכל המשפחה גילתה את זה לפני. חג אהוב - פסח בגלל המשפחתיות, אבל כבר פחות ואם כבר אז באמת יום כיפור. אם הייתי לסבית הייתי עושה טובה ל.. - לא הייתי. אוספים - גלויות ומטבעות מכל העולם, וכרטיסי סאבוויי מלונדון... להגיד מילה טובה - אה? ספר מועדף - ורוניקה מחליטה למות. עיתון מועדף - ידיעות וגם לאישה. סדרת טלווזיה - JETSONS (משפלת סילוני בקרטון נטוורק), לולו (בפוקס קידז) פלינסטונס וכדי שלא תחשבו שאני ממש מחורפנת אז אני רואה גם חברים לפעמים... טיפ מהחיים - אל תמלאו את הסקר הזה... מומעד פוליטי - אבא של חבר שלי... :) מפלגה - הירוקים. חום/קור - בתור אחת שתמיד קר לה, העדפה ברורה לחום! מכתב/מייל - מכתב, יותר אישי.... אני אוהבת כתב יד של אנשים. זמר אהוב - אנא ערף אין מישהו מסויים. זמרת אהובה - סלין דיון... לכל אחד יש את הפגם שלו! להקות - ... סרט מצוייר - היפה והחיה. לתאר את עצמי ב 4 מילים - אממ... חסרת ביטחון פחדנית ו...אין לי רביעי. אני שונאת אנשים - לא כנים, שקרנים, מניפולטיביים ולא רגישים. אני אוהבת - את יובלי החבר המקסים והמתוק שלי. אהבה אפלטונית - מה השאלה כאן? אנשים שאני שונאת - באמת וכמעט ואין כאלה. מגעיל אותי - ג'וקים אמא'להההההההההההההה משפטים לסיכום - כבר רבע ל12 בלילה.... סססססאמק חשבתי שזה יגמר מהר!

shani144

New member
תורי?!!!!

שם-שני
כינוי-שנ'שן אמ... וזהו...
ארץ לידה-ישראל
בה"ס-מסלול:אני עכשיו בחטיבה... שנה הבאה תיכון מסלול מואץ
הייתי רוצה להיקרא-יולי
תבלין מועדף-בקושי משתמשת בתבלינים אבל אם כבר אז פלפל שחור...
תה מועדף-דיאט תה קר בטעם לימון
דאודורנט /בושם-דאודורנט של FA הכתום..(אני כבר כמה שנםי רקקק איתו...) בושם HOT
שמפו וקונדישינר של פינוק הוורוד..
שחית בעירום-אף פעם... אני בקושי שוחה (שונאת בריכות ..)
צחקת פעם על אנשים-תלוי מתי ובאיזה סיטואציה...
צבע מועדף-ירוק וכחול
האם נמצאת אשם באיזה פשע-לא
חברות טובות-מעדיפה לא לפרט...אבל יש לי המון כאלה..
כרית אחת או שנים-כרית אחת
חייה אהובה-כלב
סרט אהוב-מכתב בבקבוק
מוזיקה-הכל לא מזרחית
מאכל אהוב/שנוא-שונאת ירקות חוץ מתפוחי אדמה שאני ממש אוהבת..
יחסים עם ההורים-יחסים דיי טובים...
מקום לחיות בו-....אמ...בלונדון או באיזה אי טרופי שקט....
ממתק אהוב-ממתקי גומי..אהבת חיי...
נעליים-נעלי ספורט ונעלי בית
שמיים כחולים
אתר מועדף-אמ.... לילה ותפוז
ספורט מועדף לצפייה-כל מיני תחרויות ספורט....
ספורט למשחק-לשחק?.. אני לא אוהבת לשחק משחקי שקשורים בספורט... אבל אני אוהבת לרקוד ג'אז אם זה נחשב....
רגע משפיל?.. אמ.. לא עולה לי כרגע.
חג אהוב-חג פורים כמובן.......
אם הייתי לסבית?...אמ...הייתי עושה טובה לאחת הדוגמניות..מלוי לוי או סנדי בר....
אוספים- אמ.... כל דבר שניתן לאסוף אני שומרת אני בן אדם של אוספים.. לדוגמא יש לי את כל המבחנים והעבודות מכיתה ב' עד עכשיו! וקטלוגים של בגדים
פחד הכי גדול- סוף העולם....
מילה טובה?... מילה טוב!
ספר?... אמ.. לא קוראת ספרים
עיתון-מעריב לנוער
סדרה? פעם המורדים היום בקושי רואה טלויזיה
מפלגה-ליכוד הולכת בדרכי ההורים....
חוםםםםם=קיץץץץץ הכי אוהבת בעולם!
לא מקבלת לא דואר ולא אימייל
זמר וזמרת אהובים?.. לא ניראה לי שיש משהו שאני כ"כ אוהבת לשמוע.
סרט מצוייר-בנות הפאוור פאף
אני ב4 מילים- אוהבת לעזור לאחרים , מלאת אנרגיות,ומצחיקה
שונאת אנשים-שקרנים,צבועים,רמאים.
אני שונאת מקומות שאני לא מתחברת אליהם..
אני אוהבת רקוד ,לעשות שטויות,לצחוק ולהנות מכל רגע.(לא שזה קורה לי הרבה...)
מגעיל אותי? צביעות של אנשים אני יכולה להשתגע מזה
אני אוהבת- ליהיות צומי ולקבל יחס!!!
לסיכום: אני מזה אוהבת כאלה שאלונים... השעקתי בזה המון אז אני מקווה שתתיחסו לזה למרות שאתם לא מכירות אותי כי אני בקושי כותבת פה אבל אני תמיד קוראת פה הכללל! ו.....זהו יום נעים לכולם!

הנה עכשיו אני הזדמנות לכן להכיר אות

השם שלי:שני 2. כינוי\ם: שנושה, שנשן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבה.. אין מסלול.... לא מעניינים אותי גם ככה הלימודים 5. איך היית רוצה להיקרא: שני 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: HOT KOTOR של ג'יבנצ'י,אפנוטיק וליידי ספיד סטיק-תפוח 9. שמפו וקונדישינר:אד אנד שולדרש ומרכך של האווי אין עליו! 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף:לבן וורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שזכור לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות:בתאל סולין שני יפית מעיין 15. כרית אחת או שתיים:1 16. חיות מחמד: לא אוהבת 17. סרט מועדף: שלום לך סיגל 18.מוזיקה בכללית: מזרחיתתתת 19. מכונית אידיאלית: הונדה או בא.אמ.וא 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:יש לך מסטיק? 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף :ירקות שנוא: כל השאר 23. חבר\ה לעתיד: אין מישהו מיוחד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אמ... לא יודעת 25. היחסים עם ההורים :ככה ככה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: תל אביב 27. ממתק מועדף:מסטיק 28. נעליים מועדפות: רק גבוהות! 29. שיר מועדף:יש הרבהההה 30. אתר מועדף: אמ...לא גולשת הרבה 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נפל לי הבגד ים בים חחח 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! רק ביגלל בחופש! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאף אחת 36. אוספים:אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אוכל 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: לא סובלת ספרים 40. עיתון מועדף: לאישה,את... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: לא רואה סדרות 42. כמה טיפים מהחיים: תיהיה עצמך! 43. מועמד פוליטי: לא מעניין אותי 44. מפלגה: לא מעניין 45. חום או קור:חוםםםםם 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר 47. זמר אהוב (אהם): קובי פרץ 48. זמרת אהובה: ליאת בנאי 49. להקות:אין 50. סרט מצוייר אהוב:כל מיני לא זוכרת שמות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אין כמוני אין דומה לי 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים, צבועים, 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריחים מלוכלכים 54. אני אוהב/ת: מסטיקיםםםםם 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:לא הבנתי תשאלה חחח 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: פריקים וערביםם 57. מה הכי מגעיל אותך: אוכל 58. מה את/ה הכי אוהב?: עניתי כברררר 59. משפטים שלך לסיכום:

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo13.gif באיחור קצת..

1. השם שלי: מירי 2. כינוי\ם: מיקה, שלגיה 3. ארץ לידה: בריה"מ 4. בית ספר ומסלול: אנוקיר, בלי מסלול 5. איך היית רוצה להיקרא: dunno 6. תבלין מועדף: קארי 7. שתיה מועדפת: ד.קולה קפה ומים 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט- ליידי ספיד סטיק ג'ל בריח תפוחים ווניל<או משהו כזה> בושם-Ultra violette 9. שמפו וקונדישינר: ד"ר פישר<לא נוסה על בע"ח ויש לו ריח טוב> 10. האם שחית בעירום פעם: אממ.. לא שזכור לי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים
12. צבע מועדף: שחור וכחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חסוי 15. כרית אחת או שתיים: אחת. לפעמים 2. לפעמים 3. איך שמתחשק לי.
16. חיות מחמד: חתול. קצת אדיש אבל לא משנה.. 17. סרט מועדף: The ring 18.מוזיקה בכללית: Metal. במיוחד דת' ודת' מלודי. 19. מכונית אידיאלית: פורש בוקסטר
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין משו ספציפי 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- קוסקוס של אמא של ידיד שלי. שנוא- אממ. יש הרבה 23. חבר\ה לעתיד: הא? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן. מאוד. אני כוסית. אממ..לא! 25. היחסים עם ההורים : לא משו 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק או לונדון. 27. ממתק מועדף: טים טאם 28. נעליים מועדפות: אין העדפה מיוחדת. אבל שלא יהיו עקבים בעניין. 29. שיר מועדף: Soilwork - The wings of domain 30. אתר מועדף: אין. יש הרבה אתרים שאני אוהבת. 31. ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות מכשירים והחלקה על הקרח 32. הספורט המועדף (למשחק): בייסבול, כדורסל, ה.קרקע ומכשירים, רולרבליידינג, סקייטבורדינג.. הרשימה עוד ארוכה אז אני אפסיק. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש יותר מידי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח. חופש ארוך. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: בריטני מרפי 36. אוספים: היו פעם-מדבקות, כדורים, סבונים מבתי מלון, נרות וקטורת. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לטבוע 38. תגיד מילה טובה...: אין לי. 39. ספר מועדף: The client 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים ואד, אד ואדי. 42. כמה טיפים מהחיים: הסתכל על חצי הכוס המלאה 43. מועמד פוליטי: לא במדינה הזאת.סורי. 44. מפלגה: מולדת 45. חום או קור: קור!!!
46. מכתב דואר או אי מייל: דואר אבל לא יוצא לי ממש להשתמש בזה אז כנראה אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): אוזי אוסבורן 48. זמרת אהובה: טורי אמוס 49. להקות: soilwork, darkane, pantera, slayer, metallica, in flames.. ויש עוד הרבה 50. סרט מצוייר אהוב: אד, אד ואדי 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא נפרט דברים כאלה. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתלהבים ותופסים מעצמם, מציקים לחלשים מהם, ובנים שמרביצים לבנות, וצבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם סלקציה. שהכל בהם ורוד מידי. שמזכירים לי דברים רעים 54. אני אוהב/ת: מוזיקה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: איתמר!
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אתם לא מכירים אז זה לא משנה. 57. מה הכי מגעיל אותך: מוזיקה מזרחית 58. מה את/ה הכי אוהב?: כבר אמרתי מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: אני יודעת שאפחד לא יקרא את זה אז זה בסדר.

CDO

New member
אני קראתי...

שמחה לשמוע מימך... מה איתך? מקווה שבסדר
דלדל

למעלה