ממ..

OmErIcO

New member
יאלללה

כולכם פה משחקים אותה צדיקים. זה הכי כיף לצחוק על אנשים. אם לא על אנשים אז על מה?

סתיו*

New member
עם חברים כאלה -

מי צריך בטחון עצמי נמוך?
תתחיל להחמיא לה, לויקוני בעלת קול הזמיר

טוב......

אתם לא מתארות לעצמכם מה קרה לי עד שעניתי על כל השאלון הזה לחצתי על שלח ודווקא האתר פתאום לא עןלה לי בקיצור הכל נמחק ואין לי כוח לעשות אותו שוב נדפקתי בקיצור

eeyore4u

New member
טוב נווו

1. השם שלי: חסויי 2. כינוי\ם:חמודה \נשמה יש לי חברה לתואר שהחליטה לקרוא לי תולעת (אז אני קורת לה משי) כל שאר כינויים יסגירו אותי 3. ארץ לידה: ארץ הקודש בירתנו 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: אני הגמילה מקולה אז דיאט ספרייט 8. דאורדורנט\בושם: כל מה שהוא טיבעי ללא אלכוהול 9. שמפו וקונדישינר: רוטס 10. האם שחית בעירום פעם:חחח 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי 12. צבע מועדף: צבעי אדמה 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות:חסויי 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלבת זאב וחתולה סיאמית 17. סרט מועדף:סיפור שלא נגמר 18.מוזיקה בכללית: שנות ה60 19. מכונית אידיאלית: כמה שיותר קטנה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:המממ , למה מה, 21. אוכל מועדף\ שנוא:אהוב יש הרבה 23. חבר\ה לעתיד: יש 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אממ לא ממש 25. היחסים עם ההורים : לפעמים טובים ולפעמים לא כלכך 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון או ג'מייקה 27. ממתק מועדף: מסתיק rademaker 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף:האתר שלי כמובן (חסויי)ותפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): אומנות לחימה , כל מה שקשור לסוסים 32. הספורט המועדף (למשחק):אומנות לחימה, שחייה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:המממ 36. אוספים: בולים ,מטבעות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ללכת לאיבוד במקומות הומי אדם, להיות לבד, 38. תגיד מילה טובה...:בלה בלה בלה 39. ספר מועדף: נסיך הקטן 40. עיתון מועדף: הארץ(אלה מה??) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מי פירסט סוני 42. כמה טיפים מהחיים: האדם הוא האוייב הגדול ביותר של עצמו 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: עבודה\מרצ 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: של שנות ה60 50. סרט מצוייר אהוב:ווטר שיפ דאון 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: יהירים \סנובים\אנשים שרק רוצים לעשות רושם 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים 54. אני אוהב/ת:נעלי בית וטרנינג 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: בני דודים שלי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש אבל לא יכולה לחשוב כרגע 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: זריחה\שקיעה\ טבע\ תינוקות\חיות\ 59. משפטים שלך לסיכום:יללה ביי

אני אני אני אני! ../images/Emo9.gif

1. שם: עדי [לייק דההה
] 2. כינוי\ם: עדי, עדידוש, עדידס, דידוש, דידי, דידס, עדידי, עדידה, עדידונת, דידה... לא חסרים לי שמות כינוי, כפי שאתם יכולים לשים לב
. 3. ארץ לידה: je suis israelienne! 4. בית ספר ומסלול: לא רוצה לגלות לכם מאיזה ביצפר אני! צריכה לשמור על דיסקטריות כלשהי, אתם יודעים
. אבל אני מוכנה לגלות לכם ת'מסלול! צרפתית וספרות... כן כן, משועממת עד הסוף!
5. איך היית רוצה להיקרא: יוכבד. 6. תבלין מועדף: לא יודעת אם זה נחשב תבלין, אבל אני חולת מלח! אני יכולה לאכול כל דבר עם כמויות אדירות של מלח... yes yes
. 7. שתיה מועדפת: טחחחח, יש כאן ספק בכלל?! דיאט קולה רולז!
9. שמפו וקונדישינר: שמפו- הוואי ירוק! חולה על זה! וקונדישינר, גם הוואי ירוק, אבל בהיר יותר...
10. האם שחית בעירום פעם: שחיתי בבטן של אמא, זה נחשב?
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אם זה לצחוק *יחד* איתם, אז סבבה, אבל עליהם? להההה, מה פיצום? [אמרה עדי, הילדה הטובה והמחונכת בע"מ
] 12. צבע מועדף: כחול-חול, על כל גווניו... אחחחח...
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: פעם אחת גנבתי מישמיש יבש אחד כשהייתי בסופר, והקופאית הסתכלה עלי במבט זדוני כזה
. זה נחשב? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי את טלי, ונופרי, ולילכוש... ויש לי את אתי, וטל... אההה, ואת רון שליייי, שאין עליו!
15. כרית אחת או שתיים: אחת. מסתפקת במועט
. 16. חיות מחמד: לי יש את הכלבה הכי מדהימה בעולם, נה נה בננה, תחת של ג'ירפה, תאכלו ת'לב!
====> מוציאה לשון. 17. סרט מועדף: יש כמה... הכי הכי שבעולם אני אוהבת את 'החיים יפים'. סרט מדהים לדעתי... תמיד אני לוקחת ומפיקה ממנו דברים חדשים. אני אוהבת גם את "אני והחבר'ה", "החתונה היוונית שלי", "הדוור" [חולה על סרטים איטלקיים!], "אמלי", "קלולס" [שיאאאו, כאילו!
] ו... לפני שאני ארשום כאן את כל הסרטים שקיימים, כאן אסיים...
18.מוזיקה בכללית: לא 'דעת... כל מיני. 19. מכונית אידיאלית: שיהיו לה ארבע גלגלים, ושתיסע. זה כל שאבקש. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "גאד דאמט", "ברררר, קר לי!"
, "יש לך בעיה עם זה?!" [===> את זה אני אומרת כשאני בהתקפת ערסיות 'קלה'...
] 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל מועדף? המממ, שניצל, אורז ועגבניות! והשילוב של שלושתם ביחד...
. אוכל שנוא? תרד! [איים *נוט* פופאי דה סיילר מן, טו טו!
<
>]
המשך יבוא...

../images/Emo39.gifהמשך../images/Emo39.gif

[אויש, שאלה 8 ברחה לי
]: 8. דאורדורנט\בושם: היום, כבר לא אומרים ד-או-דו-רנט! היום אומרים דאו, של קלאו [
כן, הדאו של קלאו הוא הכי-הכי שיש! *עדי עושה פרסומת סמויה* <ואפילו בלי תשלום! שלא תגידו שאני רודפת בצע!
>
] והדאודורנט הכי הכי שבעולם, הוא, כמובן, מה אם לא, ז'אדור!
... 23. חבר\ה לעתיד: נחיה ונראה. [אמרה עדי הבודדה על כנפי השכינה <עדי מושפעת משיעורי ספרות, ביאליק עושה לי את זה
>] 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: הממממ... בטח, אני סקסית וחושנית, חבל על הזמן, וו יו נוו, לייק הלוווווו, שיאו כאילו
[טחחח, אני?! סקסית?! אז זהו, שלא
] 25. היחסים עם ההורים: על אמא שלי אני מתה! היא הכי הכי שבעולם [ושמישהו ינסה לעצור אותי!
] אני ואמא'לה [
] ביחסים די טובים, כן. למרות שהרבה פעמים נדמה לי שאני לא סובלת אותה, ושבאותו רגע בא לי לא יודעת מה לעשות לה... אני אוהבת אותה המון והיא כ"כ-כ"כ-כ"כ חשובה לי. גם את אבא אני אוהבת. מאוד. פוצי מוצי...
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: שם המשתמש שלי מפליל אותי, אה?
חיחי, אני אוהבת את ת"א, כן. למרות שלא הייתי מתנגדת לגור בניו-יורק. עיר מדהימה, לפי דעתי. 27. ממתק מועדף: אין אין אין כמו במבה! [של אוסם
] 28. נעליים מועדפות: נעלי הבית שלי של פו הדוב!!! כן כן כן
29. שיר מועדף: וואי, יש הרבה: "you've got a friend" של ג'יימס טיילור, "more than words" של אקסטרים, "time of your life" של גרין דיי, "פרפר" של מוניקה סקס, "גשם חזק" של מוניקה סקס, "אף אחד משנינו" של עברי לידר, "eternal flame" של הבנגלס, "צוכה בוחקת" של עברי לידר, "בואי ניפרד" של חמי רודנר... הממממ... אופס... כתבתי יותר מדי, נכון?
30. אתר מועדף: תפוז! [לאאא, אני לא חנפנית! בכלל לא!] 31. ספורט מועדף לצפייה: כדורסל! זה הכי נורמאלי מכל השאר [אמרה עדי, בור ועם הארץ בספורט וכיוצא בזאת] 32. הספורט המועדף למשחק: הליכות! oh yeah!
33. הרגע הכי משפיל בחייך: הרגע הזה, שגיליתי שאני עד כדי כך משועממת, שאני עונה על פחות או יותר אותו שאלון, בפעם השנייה!!! look!
34. חג אהוב: חנוכה! כי זה עם אורות כאלה יפים, ועם כל המשפוחה, והדלקת נרות, וסופגניות ולביבות וסביבונים ושירים ו... לא יודעת, זה חג שעושה לי מחוייך כזה
. אני גם אוהבת את שבועות [נולדתי בחג הזה, אז זו תהיה בגידה אם אני לא אאהב אותו, נכון?]. 35. אם הייתי לסבית למי הייתי עושה טובה: מה זו הרדידות הזו, אתם מוכנים להסביר לי?! איזו שיטחיות! איזה חוסר בגרות! ... [מי רוצה לשחק איתי ברביות???]
36. אוספים: פעם היה לי אלבום מדבקות עם חברה שלי... היום אנ'לא אוספת כלום, חוץ מרגעים קטנים של שקט שלא יזיקו לי בתקופה הלחוצה והפיכסית הזו של הלימודים. 37. הפחד הגדול ביותר שלך: אני פוחדת מהחושך, ופוחדת מלהיות לבד. פוחדת גם לאבד אדם שאני אוהבת. זה פחד לגיטימי, אני חושבת, לא? 38. תגיד מילה טובה: מילה טובה. 39. ספר מועדף: "להיות כוכב או לפחות ירח"\ אוסנת פיינגולד. אוהבת גם את "בנות בראון", "פוליאנה", "קוראים לי קסנדרה" וכו' וכו' וכו' [עדי, יה תולעת ספרים קטנה!
] 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות, העיתון של המדינה! [?!
]
מיד- עוד המשך [עדי לקחה ת'סקר הזה ברצינות...]

../images/Emo142.gifהמשך../images/Emo142.gif [אחרון ודי!]

41. סדרת טלויזיה מועדפת: "חברים", "בנות גילמור", "ג'ק וג'יל", "בנות בראון", "מיי פירסט סוני"... אופס, שוב עשיתי את זה, הא? ביקשתם סדרת טלויזיה *אחת* ונתתי לכם קצת, רק קצת, יותר מזה... אופסי. התסלחו לי? 42. כמה טיפים מהחיים: [מתוך הסרט "סיפורו של וויל האנטינג" <הא וואלה, שכחתי שגם זה אחד מהסרטים האהובים עלי!!!>]: "אנשים קוראים לזה פגמים, אבל אין זה כך. הדברים הקטנים האלה, הם אלו שעושים את האנשים 'שלנו'". אז מה זה אומר, בעצם?, זה אומר שאסור לנו להתמקד כל הזמן בחיסרונות ובדברים שמפריעים לנו בעצמנו, או באחרים. הדברים הקטנים הם בעצם הגדולים ביותר. [...עדי ברגע פלצני
] 43.מועמד פוליטי: מאמינים בחמיצנע!
44. מפלגה: יש לנו מרצ לעשות לבנות לשנות סדרי עדיפויות, להחזיר את התקווה והאהבה למדינה הזו...
45. חום או קור:|סדשג| חום! לא אוצה קר! קר זה איכסה פיכסה! [אמרה עדי הלובשת שמונה <!> שכבות ברגעים אלו ממש] 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי. הרבה פעמים זה הרבה יותר נחמד לקבל דואר רגיל, כי זה עם הכתב יד שלך עצמך וזה אומר הרבה... אבל גם אי-מייל זה נחמד ביותר, ולא פחות טוב. 47. זמר אהוב: עברי לידר!
48. זמרת אהובה: המממ, התאהבתי לאחרונה בג'ניס יאן. זמרת ישנה, מדהימה [שהיתה לה הפרעת אכילה, דרך אגב...]. 49. להקות: מוניקה סקס! oh yeah!
אוהבת גם את גרינדיי מאוד. 50. סרט מצוייר אהוב: "מלך האריות". האקונה מטטה! [לא טירוף חושים!
] 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: קוקו אה-הא גלידה טובה [?!]. 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאת צבועים, שקרנים ומתנשאים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אני מרגישה שם לא בנוח, או חנוקה [מכל סיבה שהיא]. 54. אני אוהב/ת: שוקולד, ועוגות גבינה...
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רון-רון הדבורון-רון שלי
. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: היטלר, אייכמן, יגאל עמיר וכיוצא בזאת. 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים באוטובוס שעוד לא שמעו על המצאת הדאודורנט. 58. מה את/ה הכי אוהב?: ללכת לים, להתיישב על החול, ללכלך קצת ת'טוכעס ופשוט להקשיב לרעש של הגלים מתנפצים על החוף ולהריח ת'ריח הזה של המלח... גאאאאד, אין יותר טוב מזה!!!
59. משפטים שלך לסיכום: אני אוהבת את כולכם פה, ומתגעגעת לכתוב כאן יותר... סליחה שלא כאן בשבילכם כמו שאני כ"כ רוצה להיות. אבל אל תשכחו שגם כשאני לא כותבת, אני חושבת עליכם המון ומתגעגעת. ...תודה שהאזנתם לרדיו עדי, עד כאן מיומנה האישי
.
עדי

חחחחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

עדי.. אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך? או שלא יצא לי? יצא לי? וואלה? באמת? מתי?
געגעתי אלייך ילדה! יש לך מסר ממני. תבדקי! שמרי על עצמך!

תיקוניישן [לא פייר!

ההדגשה התפקצ'צ'ה!] 41. סדרת טלויזיה מועדפת: "חברים", "בנות גילמור", "ג'ק וג'יל", "בנות בראון", "מיי פירסט סוני"... אופס, שוב עשיתי את זה, הא? ביקשתם סדרת טלויזיה *אחת* ונתתי לכם קצת, רק קצת, יותר מזה... אופסי. התסלחו לי? 42. כמה טיפים מהחיים: [מתוך הסרט "סיפורו של וויל האנטינג" <הא וואלה, שכחתי שגם זה אחד מהסרטים האהובים עלי!!!>]: "אנשים קוראים לזה פגמים, אבל אין זה כך. הדברים הקטנים האלה, הם אלו שעושים את האנשים 'שלנו'". אז מה זה אומר, בעצם?, זה אומר שאסור לנו להתמקד כל הזמן בחיסרונות ובדברים שמפריעים לנו בעצמנו, או באחרים. הדברים הקטנים הם בעצם הגדולים ביותר. [...עדי ברגע פלצני
] 43.מועמד פוליטי: מאמינים בחמיצנע!
44. מפלגה: יש לנו מרצ לעשות לבנות לשנות סדרי עדיפויות, להחזיר את התקווה והאהבה למדינה הזו...
45. חום או קור: חום! לא אוצה קר! קר זה איכסה פיכסה! [אמרה עדי הלובשת שמונה <!> שכבות ברגעים אלו ממש] 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי. הרבה פעמים זה הרבה יותר נחמד לקבל דואר רגיל, כי זה עם הכתב יד שלך עצמך וזה אומר הרבה... אבל גם אי-מייל זה נחמד ביותר, ולא פחות טוב. 47. זמר אהוב: עברי לידר!
48. זמרת אהובה: המממ, התאהבתי לאחרונה בג'ניס יאן. זמרת ישנה, מדהימה [שהיתה לה הפרעת אכילה, דרך אגב...]. 49. להקות: מוניקה סקס! oh yeah!
אוהבת גם את גרינדיי מאוד. 50. סרט מצוייר אהוב: "מלך האריות". האקונה מטטה! [לא טירוף חושים!
] 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: קוקו אה-הא גלידה טובה [?!]. 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאת צבועים, שקרנים ומתנשאים. 53. אתה שונא מקומות ש..: אני מרגישה שם לא בנוח, או חנוקה [מכל סיבה שהיא]. 54. אני אוהב/ת: שוקולד, ועוגות גבינה...
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רון-רון הדבורון-רון שלי
. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: היטלר, אייכמן, יגאל עמיר וכיוצא בזאת. 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים באוטובוס שעוד לא שמעו על המצאת הדאודורנט. 58. מה את/ה הכי אוהב?: ללכת לים, להתיישב על החול, ללכלך קצת ת'טוכעס ופשוט להקשיב לרעש של הגלים מתנפצים על החוף ולהריח ת'ריח הזה של המלח... גאאאאד, אין יותר טוב מזה!!!
59. משפטים שלך לסיכום: אני אוהבת את כולכם פה, ומתגעגעת לכתוב כאן יותר... סליחה שלא כאן בשבילכם כמו שאני כ"כ רוצה להיות. אבל אל תשכחו שגם כשאני לא כותבת, אני חושבת עליכם המון ומתגעגעת. ...תודה שהאזנתם לרדיו עדי, עד כאן מיומנה האישי
.
עדי

CDO

New member
מצטרפת....

1. השם שלי: דלית 2. כינויים: דלדל, דיתוש, דל, ברוריה (מישהי מתעקשת על זה...) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר אשל הנשיא, מסלול ביולוגיה רפואית 5. איך הייתי רוצה להיקרא? למה לא ליקרוא לילד בשמו?!
6. תבלין מועדף: מלח (קטשופ נחשב?) 7. שתייה מועדפת: דיאט קולה, מיים 8. דאורדוראנט: פא או ליידי ספידסטיק. בושם: טוקד 9. שמפו וקונדישינר: הוואי/ פנטן 10. כן!!! בכיתה א' 11. אני מאוד נהנת ליצחוק כשאנשים נופלים, אבל לא סתם ככה... 12. צבע מועדף: סגול ואדום 13. אני? פשע?! אני ילדה קטנה ותמימה...
14. חברות הכי טובות: טל, לי 15. כרית/שתיים: אני לא ישנה עם כרית!!! 16. חיות מחמד: אני, אנוכי, ועוד כמה אנשים שבתוכי... סתם- אוהבת דגים 17. סרט מועדף: כל סרט שג'וליה רוברט משחקת בו 18. מוסיקה: ה-כ-ל חוץ מטראנס ומיזרחית 19. מכונית אידיאלית: אולי נתחיל ברישיון?! ג'יפ זה נחמד... 20. מישפטים/ מילים שאני מרבה להגיד: יאאאאאא, כאילו, אני יעשה מש שאני רוצה מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה!!!! 21. אוכל אהוב/ שנוא: לא יודעת... שאלה מסובכת. מה שבטוח שונאת בשר ואוהבת פיטריות ועגבניות 23. חבר לעתיד: לא ידוע... כניראה שלא בעתיד הקרוב 24. *** פרטים אילו שמורים במערכת*** 25. יחסים עם ההורים: באופן כללי טוב, אבל קצת מסובכים... אומרים שאני זו שמגוננת עליהם... 26. אני נישארת בישראל! לא אוהבת שינויים קיצוניים.... עיר: לא יודעת 27. ממתק: מסטיק נחשב? ואם לא אז במבה 28. נעליים מועדפות: נעליי בית... אבל יש לי אוסף... 29. שיר מועדף: זה בא בתקופות... עכשיו זה לא תצליחו לעצור אותי/סאבלימינאל 30. אתר מועדף: תפוז, איך לא?! 31.ספורט מועדף לצפייה: שחייה, התעמלות אומנותית+ מכשירים 32. ספורט מועדף: אופניים, שחייה 33. הרגע הכי משפיל: כשתפסו אותי "מעלימה" אוכל... 34. חג אהוב: סוכות (יש לי יום הולדת!!!) 35. אם הייתי לסבית אז ניראה לי שמישהי מהכיתה שלי הייתה מאוד שמחה... 36. אוספים: מכתבים ופתקים מאנשים "חשובים", תמונות מצונזרות שלי, חרוזים. 37. הפחד הכי גדול: של**** ימאס מימני וגם היא תעזוב אותי... 38. מילה טובה? עלי?! אומרים שאני אינטיליגנטית... שיהיה 39. ספר מועדף: מבוזבזת 40. עיתון מועדף: הרפואה (ויש לי דרך להשיג אותו...) 41. סדרת טלוויזיה: בנות גילמור 42. טיפים: תחייכו תמיד, גם אם עצוב- ואז פשוט יתחיל להיות שמח!!!
43. מועמד פוליטי: אין!!! ואין לי אפילו זכות הצבעה.. 44. גם מפלגה אין... 45. אחחח, אני אוהבת את החורף, את הקור... 46. מכתב דואר או אימייל: מכתב דואר 47. זמר אהוב: אביב גפן 48. זמרת אהובה: אנוק 49: להקות: היהודים ועוד ה-מ-ו-ן 50. סרט מצוייר: בת הים הקטנה 51. תיאור עצמי: לא יודעת, תיראו אותי ותתארו אותי בעצמכן... (אני מרחמת על מי שיקרא אותי מתארת את עצמי...) 52. שונאת שאנשים משחקים אותה מבינים והם לא! שונאת גם אנשים מתלהבים וחצופים ושונאת שאנשים "נעלמים" לי או לא מקיימים הבטחות 53. שונאת מקומות שצריך להתנהג ממש ממש בנימוס בהם, שונאת להיות במקומות מפחידים וגבוהים 54. אני אוהבת: ???? 55. לא קיימת כזו... 56. האנשים שאני שונאת: כמה בנות מהכיתה ומבית ספר בכלל (לא כדאי שאפרט שמות...) ועוד איזה פסיכית שהייתה לי... 57. מגעיל אותי: ליראות זוג הומואים/לסביות ב"פעולה"... 58. מה אני אוהבת? כבר שאלתם! לא יודעת- אולי להרגיש רצוייה... 59. משפט לסיום: סוף זה תמיד התחלה של משהו חדש...

עכשיו תורי.....

1. השם שלי: עמית 2. כינויים: עמיתי, תיתי, פיצית ועוד.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: ליפני שנתיים סיימתי באורט חולון עיוני 5. איך הייתי רוצה להיקרא: תמיד רציתי רומי 6. תבלין מועדף: מלח 7.שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט/בושם: ספיד סטיק, היפנוטיק 9. שמפו וקונדישינר: ד"ר פישר 10. האם שחית בעירום פעם: כן עם החבר שלי לשעבר ב3 לפנות בוקר בים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממש לא 12.צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם בפשע: כן בבית ספר תפסו אותי מעתיקה במבחן. 14. חבר/ה טובה: שלומי וג'ניפר 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלבים (אבל אין לי) 17. סרט מועדף: סיפור אהבה שלא נגמר 18. מוסיקה בכללית: הכל מהכל 19. מכונית אידיאלית: הגולף שלי 20. משפטים/מילים שאתה מרבה להגיד: חבל על הזמן, רסמי, צודק 21. אוכל מועדף/שנוא: פסטות שונאת חצילים 22. חברה לעתיד:......... 23.האם אתה מחשיב את עצמך סקסי: תלוי מתי 24. היחסים שלי עם ההורים: מצוינים 25. באיזה עיר/ארץ היית רוצה לחיות: זכרון יעקב 26.ממתק מועדף: במבה 27. נעליים מועדפות: בעיקרון נעליים שטוחות אך מכיוון שהטבע עשה אותי פיצית אז עקבים. 28. שיר מועדף: היה חזק- בועז שרעבי 29.אתר מועדף: תפוז 30. ספורט מועדף: אין 31. ספורט מועדף: אירובי טניס 32.הרגע הכי משפיל בחייך: שהכניסו לי את הזונדה באישפוז.... 33. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 34.אם היית לסבית למי היית עושה טובה: וינונה ריידר 35.אוספים: ציורים שלי 36.מה הפחד הכי גדול שלך: לחזור למחלה 37. תגיד מילה טובה: טובה 38. ספר מועדף: שקרים שסיפרתי לעצמי 39. עיתון מועדף: ידיעות 40. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים 41. כמה טיפים מהחיים: לקחת הכל קל 42. מועמד פוליטי: מצנע 43. מפלגה: מרצ 44. חום או קור: חום 45. מכתב דואר או אי מייל: מכתב 46.זמר אהוב: אנריקה איגלסייס 47. זמרת אהובה: סלין דיון 48. להקות: אין לי משהו ספציפי 49. סרט מצויר אהוב: היפה והחיה 50. תאר את עצמך ב-4 מילים: קטנה רגישה אוהבת אהובה 51.אתה שונא אנשים ש... משקרים 52. אתה שונא מקומות: מלוכלכים 53. אני אוהבת לישון 54. אין לי אהבה אפלטונית 55. האנשים שאתה הכי שונא: הבוסית שלי 56. מה הכי מגעיל אותך: ליכלוך 57. משפט שלי לסיכום: היה מגניב מקווה שתהנו בקריאה.

../images/Emo26.gif

טוב. ראיתי שכמה פה ענו ברצינות.. אז אניא ענה שוב. והפעם ברצינות...(אפשר למחוק את ההודעה הקודמת שלי. תודה.
**** 1.הדר 2.אין 3.ישראל 4.... 5.לא יודעת. לא החלטתי עדיין 6.סוכר? 7.אין 8.fa ו-c.k 9.הוואי 10.לא 11.ממש ממש לא! 12.שחור,סגול,כחול,אדום 13.בטח.......שלא..
14.אין 15.אחת 16.חתול וכלב.(אין לי. אבל אני אוהבת
) 17.שוקולד?
אחלה סרט! 18.כל הסוגים. 19.אין 20."לא יודעת!" (חיחיחי
) 21.אין 23.אין. 24.ממש ממש ממש ממש ממש. אבל ממש!(כבר אמרתי ממש?)....אבל ממש! ל-א!!!! 25.סבירים 26.לא יודעת 27.שוקולד. 28.אין 29.יש הרבה. 30.תפוז. 31.כדורסל והחלקה על הקרח 32.אין 33.יש הרבה. 34.אין. 35.לא יודעת 36.בשמים. 37.יש הרבה פחדים. 38.מילה טובה? חחחח אין! 39.הפיתוי,של רם אורן 40.מעריב לנוער(היה) 41."חברים",בנות גילמור" 42.אין 43.אין 44.אין 45.קור! 46.שניהם. 47.אביב גפן(למרות שיש הרבה). 48.יש הרבה. 49.הרבה.
50.טום וג'רי!(מתוקים!
) 51.עדיף שלא....... 52.מעשנים,צבועים,שקרנים,איגואיסטים,פוגעים באנשים אחרים. וכו וכו וכו 53.אין 54.אין תגובה. 55.לא יודעת. 56.סתכלו בשאלה 52. 57.סתכלו בשאלה 52. 58.לשמוע מוזיקה. 59. למה אני עונה שוב על הסקר הזה???? גאד אני משועממת בטירוף! אה... ועדי.... אני אוהבת אותך! (חיחי. ניצלתי הזדמנות!
) אלה המשפטים שלי. יאללה תעברו הלאה. נ.ב:אני באמת קראתי את כל התשובות שלכן לסקר!

שיריוס

New member
טוב..

אני עניתי על נכל אתמול בשעת לילה מאוחרת, וכמוש שידוע לכולם, תפוז <האתר המועדף על כולם> הוא קצת שיכור בשעות אלה, כן שולח הודעה, לא שולח הודעה כן שולח ובעיקר בעיקר - לא שולח.. אז תלסחו שאני לא אשתתף השאלון הקצרצר הזה... כי זה עוד פעם לכתוב ה-כ-ל ומה זה אין לי כוח. :)

שיריוס

New member
ההודעה הנעלמת שלי :)

1.השם שלי: שירה 2.כינויים: בלי סוף 3.ארץ לידה: ישראל 4.ביה"ס ומסלול: עוד מעט צבא 5.איך הייתי רוצה להקרא: שירע, אבל נסתפק בשמי 6.תבלין מועדף:פלפל שחור 7.שתייה מועדפת:מים ודיאט קולה 8.דאורדורנט ובושם: פה ואיסי מיאקי 9.שמפו וקונדישינר: פנטן 10.שחייה בעירום: לפניי שנים מספר 11.אם אני נהנת לצחוק על אנשים: הכל ברוח טובה 12.צבע מועדף: ורוד <!> וגם שחור 13.אשמה בפשע: לא 14.חברים הכי טובים: כן הם קיימים, יעזור למישהו שמות <?> 15.כרית אחת או שתיים: שלוש, ורצוי גם אותו מספר של שמיכות. 16.חיות מחמד: הכלבה שלי 17.סרט מועדף: טוב אני חושבת וחושבת ולא מצליחה להחליט < אבל לכו תראו שיקאגו:) > 18.מוזיקה בכללית: ישראלית <בכללית> 19.מכונית אידיאלית: החיפושית החדשה <הכי יפה בעולם!!!> 20.משפטים או מילים שאני מרבה להגיד: כאילו, הכל בסדר ועוד שטויות למינינן. 21.אוכל מועדף/שנוא: מועדף-פטריות ושקדיי מרק, שנוא- שומן <בעעעעעעעעע, נראה לי שבחיים לא טעמתי את זה> 23.חבר לעתיד: למה בעתיד?!!? 24.האם אני מחשיבה עצמי כסקסית: תלוי מתי ואיפה <פחחח ממש> 25.היחסים עם ההורים: טוב תודה טפו טפו טפו 26.העיר/ארץ שבה הייתי רוצה לחיות: זה בסדר כאן כרגע. <האופטימיות חוגגת> 27.ממתק מועדף: מסטיק 28.נעליים מועדפות: המגפיים האדומות שלי והנעליי בית חזרזיר שלי. 29.שיר מועדף: שיר לשירה 30.אתר מועדף:נראה לי תפוז 31.ספורט מועדף לצפייה: אין 32.ספורט מועדף למשחק: לא משחקת, עושה ארובי 33.הרגע הכי משפיל בחיי: פחחחח היו היו... 34.איזה חג אני הכי אוהבת: פורים 35.אם היתי לסבית למי הייתי עושה טובה: לאיילת זורר <שיט היא התחתנה> 36.אוספים: היו מלא ונעלמו 37.הפחד הכי גדול שלי: להשתגע 38.להגיד מילה טובה: בהזדמנות 39.ספר מועדף: החלטה קשה מידיי, בעקרון ספרי ילדות שלי. 40.עיתון מועדף:הארץ 41.סדרת טלויזיה מועדפת: פלורנטין 42.כמה טיפים לחיים: עבור 43.מועמד פוליטי: עבור 44.מפלגה:מרצ 45.חום או קור: אויש שניהם עושים לי רע 46.מכתב או אימייל: ברור שמכתב 47.זמר אהוב: אין החלטה סופית 48.זמרת אהובה:קורין אלאל 49.להקות: משינה, כוורת ועוד ועוד ועוד.. 50.סרט מצוייר אהוב: פיטר פן 51. לתאר את עצמי ב- 4 מילים: עבור - לשאלה - הבאה - בבקשה 52.אני שונאת אנשים ש..: משקרים לי 53.אני שונאת מקומות ש..: גורמים לי לרצות ללכת מהם 54.אני אוהבת: לאהוב <רגשי רגשי> 55.מיהו/י האהבה האפלטונית שלי: עבור 56. האנשים שאני הכי שונאת: יש כמה כאלו <שמות יעזרו? שוב... לא. יופי> 57.מה הכי מגעיל אותי: ריח של ביצה רקובה:) 58: מה אני הכי אוהבת: הכי הכי? אין לי מושג 59. משפטים שלי לסיכום: אני שונאת לסכם, אבל היה ארוך.... רבאק.

saporta2

New member
טוב אז ככה...

קודם כל, אני מתאכזבת לקרוא שאף אחת לא כתבה שהיא הייתה עושה לי טובה... באמת בנות, חשבתי שכולן כאן חושקות בי... איזה באסה!!!
1. השם שלי- טלי (צריך גם שם משפחה? טוב, אז אם אתן מתעקשות ספורטה...) 2. כנוי- "ספורטה", "ספורטיש", "טליש", "תרשיש", "כונפי", "מוסט", "ugly one", "מכו!", "נבלה", "תולעית מקסימה", "בהמה" וכו' וכו' 3. ארץ לידה- אשקלון, הו אשקלון המסריחה! מתי אני אעבור מהחור הזה כבר??? 4. בי"ס ומסלול- "אורט ע"ש הנרי רונסון, אשקלון במסלול שיווק וקידום מכירות ממוחשב. 5. איך היית רוצה להקרא- אנונימית! 6. תבלין מועדף- מלח והרבה מלח זה נחשב? אם לא אז מממ... בזיליקום נראה לי... 7. שתייה מועדפת- רגע! חריפה או לא חריפה? לא חריפה- חם- נס, קר- שייק פירות, חריפה- וודקה מלון מממ... 8. דאורדורנט או בושם- סי קיי בייייייייייייייייי (הבושם של האקס שלי... אהההההה) 9. שמפו וקונדישינר- מה זה השאלה הזאת לעזאזל???!!! אני יודעת? דאב! וואטאבר... 10. האם שחית פעם בעירום- בעירום לא אבל בחצי עירום, אני לא אספר איזה חצי
חה חה חה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים- ברור! אם לא אז בשביל מה יש אנשים??? 12. צבע מועדף- מנומר כמובן! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע- כן, בזה שנולדתי, זה פשע לאנושות! 14. חברות הכי טובות- סיוני אהובתי, נירית שהיא אהובתי באמת... קורין, לילך (בעצם אני לא בטוחה יא זונה!), טור טור אם את רואה את זה... 15. כרית אחת או שתיים- אחת. 16. חיות מחמד- "בוץ", עכבר מתוק שלי!!! (האמת קוראים לו פינצ'י והוא כלב אבל עזבו), רוטי הרוטווילרית, ובוקסי הבוקסרית (וזה לא אני בחרתי את השמות המקוריים, אז בלי טענות!) 17. סרט מועדף- "אבודות והוזות" סרט מדהיםםםםםםם 18. מוזיקה בכללית- אני דיי מגוונת במוזיקה אבל עקרונית מה שאני הכי אוהבת לרקוד ולשמוע זה מוזיקה לטינית (כאילו סלסה!) ומוזיקה שחורה שזה סוף! 19. מכונית אידיאלית- כאילו אופנוע דה!!! רצוי אופנוע "קסטום" כבד כדוגמת הארלי דייווידסון (א-ש-ל-י-ו-ת) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- "שונאת אותך!", "מה קשור", "איזה חיים מסריחים!", "בא לך???!!!", "אל תדברי איתי יותר בחיים שלך!", "ביטש!", "אוף, אולי נחזור? אני אוהבת אותך" (אני יודעת, פתטי...), "יווווווווו, אני חייבת סקס! כמה זמן לא עשיתי את זה...", "סבבה, תיזכרי שאמרת את זה, את עוד תבואי על ארבע!", "אין בעיה, פשוט אין בעיה!", "אוףףףף, בא לי למות כבר!", "למה?! למה זה מגיע לי?", "סתמו!" "מה לעזאזל? כאילו, מה???" 21. אוכל מועדף/ שנוא- מועדף- מוקפץ סיני או תאילנדי, פסטה- על כל סוגיה וגווניה, חצילים!!! מקדונלדס' (אני יודעת, אני פרה!), אבטיח (מה הקשר עכשיו?), סלטים! שנוא- בשר מבושל, שניצל (אני יודעת שתחשבו שאני מוזרה), דברים רכים כדוגמת פירה וכאלו... 22. רגע, איפה השאלה בכלל??? 23. חברה לעתיד- החברה שלי לשעבר...
אם היא תרצה אותי... 24. האם אתה מחשיב את עצמך סקסי- להההההההההההה! אבל אני חיית מין... 25. היחסים עם ההורים- אחחח! מתי אני כבר אחיה לבד?! כל המבוגרים מזוייפים! 26. העיר שבה אתה רוצה לחיות- תל אביב, בעיקר בגלל השאיפות להצליח שם מבחינת קריירה. 27. ממתק מועדף- שוקולד כמובן! אם להיות ספציפית אז קיט קאט צ'אנקי, קינדר בואנו- מסיבות מיוחדות... שוקולד למריחה- שוב מסיבות מיוחדות... מממ.. 28. נעליים מועדפות- נעלי בית פרוותיות. 29. שיר מועדף- "lick my pusy"??? סתםםםםםם, יש כאילו מלא- "hot in here" "nobody's wife", "what's love", וכמובן כלסבית גאה- "all the things she said" וכו' וכו'. 30. אתר מועדף- תפוז כאילו דה! 31. ספורט מועדף (לצפייה)- רכיבה אומנותית על סוסים, אבל גם כדורסל ומרוצי מכוניות ואופנועים אם זה נחשב... 32. הספורט המועדף- סקס והרבה! ואחרי סקס מממ... רכיבה על אופנועים, פעם הייתי רוכבת גם על סוסים, ריצה ושחייה, אגרוף האמת? אין לי משהו נגד שום ענף ספורט שהוא... 33. הרגע הכי משפיל בחייך- אני לא מצליחה להחליט, כל רגע נראה לי יותר גרוע מהשני... 34. איזה חג אתה הכי אוהב- שונאת חגים! יש בהם כ"כ הרבה אוכל! אבל החג היחיד שאני ממש אוהבת זה פורים. 35. אם היית לסבית/ הומו למי היית עושה טובה- טוב מאחר שאני לסבית אז זה קצת מוציא את ההומור מהשאלה, אני אישית תמיד מעדיפה "להטיב" עם החברה שלי לשעבר, עזבו אותכם משחקני קולנוע וסלבריטים, היא עושה לי את זה הכי הרבה... 36. אוספים- יש לי את אוסף עיצובי האופנה המקוריים שלי, אוסף אבל וואחד אוסף של דברי איפור, אביזרים לשיער, אוסף מכתבים וברכות אבל הכל בנאלי, אין לי שום אוסף מיוחד. 37. מה הפחד הכי גדול שלך- לא להיות מספיק טובה בשום דבר. 38. תגיד מילה טובה- "מילה טובה". 39. ספר מועדף- "התפשן בשדה השיפון" שלמי שלא קרא אותו לבגרויות וכאלו, זה ספר כ"כ אמיתי שמדבר על הצביעות והזיוף של המבוגרים. 40. עיתון מועדף- כל מה שקשור באופנה, וגם מגזיני נשים. 41. סדרת טלויזיה מועדפת- "אלי מקביל" במקום הראשון, "חברים", "סקס והעיר הגדולה", "הכי גאים שיש". 42. כמה טיפים מהחיים- לכו עם הרגש, עקרונות זה דבר שלא משאירים מאחור! קחו את הבאסה בסבבה... 43. מועמד פוליטי- לרשות הממשלה- ביבי. 44. מפלגה- חירות, מולדת וכל הימין הקיצוני. 45. חום או קור- חום! 46. מכתב דואר או אי מייל- דואר זה הרבה יותר מרגש, יש בזה משהו סנטימנטלי... 47. זמר אהוב- שלמה ארצי. 48. זמרת אהובה- קארן קרפנטר. 49. להקות- הקרפנטרס'. 50. סרט מצוייר אהוב- "פוקהונטס"- זה פשוט סרט קסום! גם "בת הים הקטנה" הולך... גם "מלך האריות", בכלל סרטים של דיסני! גם שרק, וגם מפלצות בע"מ- גדולללללללל. 51. תאר עצמך ב-4 מילים- רומנטית מטורפת מלאה בהפתעות. 52. אתה שונא אנשים ש...- חושבים שהם מעליך, שונאת גם מזוייפים ותככנים! 53. אתה שונא מקומות- מזוהמים! 54. אני אוהבת את נוש שלי... 55. מיהי האהבה האפלטונית שלך- חברה שלי סיון. 56. האנשים שאתה הכי שונא- האמת, אני הכי שונאת את עצמי. 57. מה הכי מגעיל אותך- ג'וקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וליכלוך. 58. מה את/ה הכי אוהב- לעשות אהבה, להתמסטל מנשיקות ארוכות, רכות... לרקוד! כי לרקוד זה לחיות! 59. משפטים שלי לסיכום- בוא'נה היה מייגע! היה כייף וכייף שהיה? לאב יו גאייז... טלי.

saporta2

New member
טוב אז ככה...

קודם כל, אני מתאכזבת לקרוא שאף אחת לא כתבה שהיא הייתה עושה לי טובה... באמת בנות, חשבתי שכולן כאן חושקות בי... איזה באסה!!!
1. השם שלי- טלי (צריך גם שם משפחה? טוב, אז אם אתן מתעקשות ספורטה...) 2. כנוי- "ספורטה", "ספורטיש", "טליש", "תרשיש", "כונפי", "מוסט", "ugly one", "מכו!", "נבלה", "תולעית מקסימה", "בהמה" וכו' וכו' 3. ארץ לידה- אשקלון, הו אשקלון המסריחה! מתי אני אעבור מהחור הזה כבר??? 4. בי"ס ומסלול- "אורט ע"ש הנרי רונסון, אשקלון במסלול שיווק וקידום מכירות ממוחשב. 5. איך היית רוצה להקרא- אנונימית! 6. תבלין מועדף- מלח והרבה מלח זה נחשב? אם לא אז מממ... בזיליקום נראה לי... 7. שתייה מועדפת- רגע! חריפה או לא חריפה? לא חריפה- חם- נס, קר- שייק פירות, חריפה- וודקה מלון מממ... 8. דאורדורנט או בושם- סי קיי בייייייייייייייייי (הבושם של האקס שלי... אהההההה) 9. שמפו וקונדישינר- מה זה השאלה הזאת לעזאזל???!!! אני יודעת? דאב! וואטאבר... 10. האם שחית פעם בעירום- בעירום לא אבל בחצי עירום, אני לא אספר איזה חצי
חה חה חה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים- ברור! אם לא אז בשביל מה יש אנשים??? 12. צבע מועדף- מנומר כמובן! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע- כן, בזה שנולדתי, זה פשע לאנושות! 14. חברות הכי טובות- סיוני אהובתי, נירית שהיא אהובתי באמת... קורין, לילך (בעצם אני לא בטוחה יא זונה!), טור טור אם את רואה את זה... 15. כרית אחת או שתיים- אחת. 16. חיות מחמד- "בוץ", עכבר מתוק שלי!!! (האמת קוראים לו פינצ'י והוא כלב אבל עזבו), רוטי הרוטווילרית, ובוקסי הבוקסרית (וזה לא אני בחרתי את השמות המקוריים, אז בלי טענות!) 17. סרט מועדף- "אבודות והוזות" סרט מדהיםםםםםםם 18. מוזיקה בכללית- אני דיי מגוונת במוזיקה אבל עקרונית מה שאני הכי אוהבת לרקוד ולשמוע זה מוזיקה לטינית (כאילו סלסה!) ומוזיקה שחורה שזה סוף! 19. מכונית אידיאלית- כאילו אופנוע דה!!! רצוי אופנוע "קסטום" כבד כדוגמת הארלי דייווידסון (א-ש-ל-י-ו-ת) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד- "שונאת אותך!", "מה קשור", "איזה חיים מסריחים!", "בא לך???!!!", "אל תדברי איתי יותר בחיים שלך!", "ביטש!", "אוף, אולי נחזור? אני אוהבת אותך" (אני יודעת, פתטי...), "יווווווווו, אני חייבת סקס! כמה זמן לא עשיתי את זה...", "סבבה, תיזכרי שאמרת את זה, את עוד תבואי על ארבע!", "אין בעיה, פשוט אין בעיה!", "אוףףףף, בא לי למות כבר!", "למה?! למה זה מגיע לי?", "סתמו!" "מה לעזאזל? כאילו, מה???" 21. אוכל מועדף/ שנוא- מועדף- מוקפץ סיני או תאילנדי, פסטה- על כל סוגיה וגווניה, חצילים!!! מקדונלדס' (אני יודעת, אני פרה!), אבטיח (מה הקשר עכשיו?), סלטים! שנוא- בשר מבושל, שניצל (אני יודעת שתחשבו שאני מוזרה), דברים רכים כדוגמת פירה וכאלו... 22. רגע, איפה השאלה בכלל??? 23. חברה לעתיד- החברה שלי לשעבר...
אם היא תרצה אותי... 24. האם אתה מחשיב את עצמך סקסי- להההההההההההה! אבל אני חיית מין... 25. היחסים עם ההורים- אחחח! מתי אני כבר אחיה לבד?! כל המבוגרים מזוייפים! 26. העיר שבה אתה רוצה לחיות- תל אביב, בעיקר בגלל השאיפות להצליח שם מבחינת קריירה. 27. ממתק מועדף- שוקולד כמובן! אם להיות ספציפית אז קיט קאט צ'אנקי, קינדר בואנו- מסיבות מיוחדות... שוקולד למריחה- שוב מסיבות מיוחדות... מממ.. 28. נעליים מועדפות- נעלי בית פרוותיות. 29. שיר מועדף- "lick my pusy"??? סתםםםםםם, יש כאילו מלא- "hot in here" "nobody's wife", "what's love", וכמובן כלסבית גאה- "all the things she said" וכו' וכו'. 30. אתר מועדף- תפוז כאילו דה! 31. ספורט מועדף (לצפייה)- רכיבה אומנותית על סוסים, אבל גם כדורסל ומרוצי מכוניות ואופנועים אם זה נחשב... 32. הספורט המועדף- סקס והרבה! ואחרי סקס מממ... רכיבה על אופנועים, פעם הייתי רוכבת גם על סוסים, ריצה ושחייה, אגרוף האמת? אין לי משהו נגד שום ענף ספורט שהוא... 33. הרגע הכי משפיל בחייך- אני לא מצליחה להחליט, כל רגע נראה לי יותר גרוע מהשני... 34. איזה חג אתה הכי אוהב- שונאת חגים! יש בהם כ"כ הרבה אוכל! אבל החג היחיד שאני ממש אוהבת זה פורים. 35. אם היית לסבית/ הומו למי היית עושה טובה- טוב מאחר שאני לסבית אז זה קצת מוציא את ההומור מהשאלה, אני אישית תמיד מעדיפה "להטיב" עם החברה שלי לשעבר, עזבו אותכם משחקני קולנוע וסלבריטים, היא עושה לי את זה הכי הרבה... 36. אוספים- יש לי את אוסף עיצובי האופנה המקוריים שלי, אוסף אבל וואחד אוסף של דברי איפור, אביזרים לשיער, אוסף מכתבים וברכות אבל הכל בנאלי, אין לי שום אוסף מיוחד. 37. מה הפחד הכי גדול שלך- לא להיות מספיק טובה בשום דבר. 38. תגיד מילה טובה- "מילה טובה". 39. ספר מועדף- "התפשן בשדה השיפון" שלמי שלא קרא אותו לבגרויות וכאלו, זה ספר כ"כ אמיתי שמדבר על הצביעות והזיוף של המבוגרים. 40. עיתון מועדף- כל מה שקשור באופנה, וגם מגזיני נשים. 41. סדרת טלויזיה מועדפת- "אלי מקביל" במקום הראשון, "חברים", "סקס והעיר הגדולה", "הכי גאים שיש". 42. כמה טיפים מהחיים- לכו עם הרגש, עקרונות זה דבר שלא משאירים מאחור! קחו את הבאסה בסבבה... 43. מועמד פוליטי- לרשות הממשלה- ביבי. 44. מפלגה- חירות, מולדת וכל הימין הקיצוני. 45. חום או קור- חום! 46. מכתב דואר או אי מייל- דואר זה הרבה יותר מרגש, יש בזה משהו סנטימנטלי... 47. זמר אהוב- שלמה ארצי. 48. זמרת אהובה- קארן קרפנטר. 49. להקות- הקרפנטרס'. 50. סרט מצוייר אהוב- "פוקהונטס"- זה פשוט סרט קסום! גם "בת הים הקטנה" הולך... גם "מלך האריות", בכלל סרטים של דיסני! גם שרק, וגם מפלצות בע"מ- גדולללללללל. 51. תאר עצמך ב-4 מילים- רומנטית מטורפת מלאה בהפתעות. 52. אתה שונא אנשים ש...- חושבים שהם מעליך, שונאת גם מזוייפים ותככנים! 53. אתה שונא מקומות- מזוהמים! 54. אני אוהבת את נוש שלי... 55. מיהי האהבה האפלטונית שלך- חברה שלי סיון. 56. האנשים שאתה הכי שונא- האמת, אני הכי שונאת את עצמי. 57. מה הכי מגעיל אותך- ג'וקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וליכלוך. 58. מה את/ה הכי אוהב- לעשות אהבה, להתמסטל מנשיקות ארוכות, רכות... לרקוד! כי לרקוד זה לחיות! 59. משפטים שלי לסיכום- בוא'נה היה מייגע! היה כייף וכייף שהיה? לאב יו גאייז... טלי.

מנוונת

New member
היר איט איז...

1. השם שלי: לא אומרת. 2. כינוי\ם: אף אחד לא מכנה אותי באף שם חיבה. אני ***** 3. ארץ לידה: Tzabarland 4. בית ספר ומסלול: אומנות. 5. איך היית רוצה להיקרא: וואו, המון שמות כמו : יערה, כרמל, יעל, תהל/תהילה, גליה ועוד... 6. תבלין מועדף: מלח, בזיליקום ופטרוזיליה (עלים טרי, אני אוהבת לאכול את כל העלים האלה), והמון המון לימון על כל האוכל. 7. שתיה מועדפת: קולה, מים, תה וקפה (בלי סוכר), ומיץ תפוזים סחוט לא מקופסא. 8. דאורדורנט\בושם: ליידיספידסטיק 9. שמפו וקונדישינר: קרוליין מולטיפנקשן. 10. האם שחית בעירום פעם: כן. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח, על כל מה שזז. מי שאני אוהבת יודע שאני לא מתכוונת, מי שאני לא אוהבת- לא יודע אבל לא תמיד אכפת לי (לפעמים אני מציינת זאת), ומי שאני שונאת- מילא. 12. צבע מועדף: כחול כהה פרוסי שכזה. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אהה... לא תופסים אותי בדר"כ (אם אני כבר מעיזה לעשות משהו). למרות שיש לי עבירת תנועה של הולכי רגל קטנה. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוו
יפיפיה שלי... היא ממש יפה. ועוד כמה חמודים בהחלט. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. אבל שתי סדינים. 16. חיות מחמד: מה?! בחיים לא !!! 17. סרט מועדף: מציאות נושכת, רקוויאם לחלום וכו'... 18.מוזיקה בכללית: רוק, ג'אז. 19. מכונית אידיאלית: אוטובוס מספיק לי. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי כוח, תיכנס/י/ו בו/בהם/בה. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל מועדף זה זה שלא נכנס לי לפה. אוכל שנוא זה בעיקר בייצים ובשר. 23. חבר\ה לעתיד: אוי כחול עיניים, חיוור כסיד, רזה יותר מדי, שיער שחור קצר, גבוהה, חכם, אוהב אותי- או לפחות נחמד אלי וכל זה אך ורק בחלומות שלי (עכשיו ובעתיד). 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אני?! מושכת כמו חירייה. 25. היחסים עם ההורים : בסדר כל עוד אני לא עצבנית. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קודש הקודשים. 27. ממתק מועדף: מעדיפה לא להעדיף, אבל למען האמת זה "מוצרט". 28. נעליים מועדפות: סנדלים. 29. שיר מועדף: שום דבר, רק שקט באוזניים (רוב הזמן). 30. אתר מועדף: למי יש זמן לאתרים מועדפים? 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורעף. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אווו.. כל כך הרבה : להדליק את הפילטר של הסיגריה, כשאמא שלי שואלת אותי כבר שנתיים אם אני מקיאה (זה כל פעם משפיל אותי מחדש), שמתייחסים אלי כאל לא מספיק שפויה בשביל לחשוב, או כשחושבים שאני שקרנית ולא סומכים עלי (למרות שאני מוכיחה שאפשר), וסתם אני מרגישה מושפלת ללכת במזדרונות בדר"כ ובכל מקום. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום כיפור, אני פשוט מתה על זה - השקט הנפשי היחידי שיש לי בשנה (וגם זה לא תמיד). כל שאר החגים אני מתעבת. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: וינונה ריידר וגווינת' פאלטרו וקאליסטה פלוקהארט ושאר אנורקטיות שידפק להן שכל בראש. 36. אוספים: הכל, עם או בלי כוונה זה פשוט מצטבר. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא להתאים לחיים, לא להצליח לחיות, לא להצליח להחלים, שהסבל אף פעם לא יפסיק. 38. תגיד מילה טובה...: אתם כולכם נראים טוב יותר מהמרחק הזה... 39. ספר מועדף: ואי, המון. מבוזבזת, מאה שנים של בדידות, הרמן הסהיים למינהם. 40. עיתון מועדף: הכל : מעריב, ידיעות, הארץ (למרות שהוא אשכנזוזי), מוזה, סטודיו (למרות שהם מתחכמים), וכל שאר הדברים. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין לי זמן לזה. אבל תיכון הלבבות השבורים, תוכניות על אומנות, טאגארט, אי אר, הסדרה הזאת על העיתון עם מאורה טירני. 42. כמה טיפים מהחיים: להמשיך לחיות... 43. מועמד פוליטי: נובו-פנתר שחור. 44. מפלגה: פתק לבן. 45. חום או קור: קור (יש שללגגגגגגג!!! עכשיו מתחיל להערם!!) 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב, אי מייל, העיקר קצת התחייחסות. אבל לא מקבלת אף אחד מהם. 47. זמר אהוב : ניק קייב. 48. זמרת אהובה: אנוק. 49. להקות: פרל ג'אם, סמשינג פאמפקינס, קרפנטרס. 50. סרט מצוייר אהוב: המומינים. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שופעת, עדשאין מקום לאפ-חד. 52. אתה שונא אנשים ש..: פסיכולוגים, מתנשאים, שקרנים, וכאלה שדורכים על אחרים בדרך למעלה. אבל כשאני עצבנית אני שונאת את כולם. 53. אתה שונא מקומות ש..: רועשים, צפופים. בדרך כלל אני שונאת כל מקום. רק מצב של שלווה נפשית גמורה (פעם בשנה זה קורה), אני מרגישה שאני אוהבת מקום. 54. אני אוהב/ת: אייי.. הדיכאון אטם לי ת'רגש, אז אולי את אמא שלי וחברה אחת שלי והאחים שלי (רק אחרי שמוציאים את זה ממני בכוח), וציור (אותו הדבר, בכוח). אבל גם זה משהו די טוב יחסית לפעם. אני אוהבת שאנשים הם טובים מכל הלב (זה מרגש אותי... ולא הרבה דברים מרגשים אותי), אני אוהבת שאנשים כנים מאוד אפילו אם זה כואב, אני אוהבת לאהוב והלוואי והייתי מרגישה יותר אהבה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אני דוחה בנים לא רק מבחינה מינית אלא מכל בחינה! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: הכי? די.. יש כאלה שמעצבנים אותי, אבל אני לא שונאת אותם יותר מדי. כרגע באופן זמני אני שונאת את הפסיכולוגית שלי. 57. מה הכי מגעיל אותך: אני. כמה אנשים. אוכל. חוסר שליטה. (לא חסר לי, מגעיל אותי מלאן דברים). 58. מה את/ה הכי אוהב?: לצייר... לשכב ולבהות בתקרה. 59. משפטים שלך לסיכום: אוי נו, עכשיו אחרי כל זה?!

למעלה