../images/Emo39.gifהמשך../images/Emo39.gif
[אויש, שאלה 8 ברחה לי
]: 8.
דאורדורנט\בושם: היום, כבר לא אומרים ד-או-דו-רנט! היום אומרים דאו, של קלאו [
כן, הדאו של קלאו הוא הכי-הכי שיש! *עדי עושה פרסומת סמויה* <ואפילו בלי תשלום! שלא תגידו שאני רודפת בצע!
>
] והדאודורנט הכי הכי שבעולם, הוא, כמובן, מה אם לא, ז'אדור!
... 23.
חבר\ה לעתיד: נחיה ונראה. [אמרה עדי הבודדה על כנפי השכינה <עדי מושפעת משיעורי ספרות, ביאליק עושה לי את זה
>] 24.
האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: הממממ... בטח, אני סקסית וחושנית, חבל על הזמן, וו יו נוו, לייק הלוווווו, שיאו כאילו
[טחחח, אני?! סקסית?! אז זהו, שלא
] 25.
היחסים עם ההורים: על אמא שלי אני מתה! היא הכי הכי שבעולם [ושמישהו ינסה לעצור אותי!
] אני ואמא'לה [
] ביחסים די טובים, כן. למרות שהרבה פעמים נדמה לי שאני לא סובלת אותה, ושבאותו רגע בא לי לא יודעת מה לעשות לה... אני אוהבת אותה המון והיא כ"כ-כ"כ-כ"כ חשובה לי. גם את אבא אני אוהבת. מאוד. פוצי מוצי...
26.
העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: שם המשתמש שלי מפליל אותי, אה?
חיחי, אני אוהבת את ת"א, כן. למרות שלא הייתי מתנגדת לגור בניו-יורק. עיר מדהימה, לפי דעתי. 27.
ממתק מועדף: אין אין אין כמו במבה! [של אוסם
] 28.
נעליים מועדפות: נעלי הבית שלי של פו הדוב!!! כן כן כן
29.
שיר מועדף: וואי, יש הרבה: "you've got a friend" של ג'יימס טיילור, "more than words" של אקסטרים, "time of your life" של גרין דיי, "פרפר" של מוניקה סקס, "גשם חזק" של מוניקה סקס, "אף אחד משנינו" של עברי לידר, "eternal flame" של הבנגלס, "צוכה בוחקת" של עברי לידר, "בואי ניפרד" של חמי רודנר... הממממ... אופס... כתבתי יותר מדי, נכון?
30.
אתר מועדף: תפוז! [לאאא, אני לא חנפנית! בכלל לא!] 31.
ספורט מועדף לצפייה: כדורסל! זה הכי נורמאלי מכל השאר [אמרה עדי, בור ועם הארץ בספורט וכיוצא בזאת] 32.
הספורט המועדף למשחק: הליכות! oh yeah!
33.
הרגע הכי משפיל בחייך: הרגע הזה, שגיליתי שאני עד כדי כך משועממת, שאני עונה על פחות או יותר אותו שאלון, בפעם השנייה!!!
look!
34.
חג אהוב: חנוכה! כי זה עם אורות כאלה יפים, ועם כל המשפוחה, והדלקת נרות, וסופגניות ולביבות וסביבונים ושירים ו... לא יודעת, זה חג שעושה לי מחוייך כזה
. אני גם אוהבת את שבועות [נולדתי בחג הזה, אז זו תהיה בגידה אם אני לא אאהב אותו, נכון?]. 35.
אם הייתי לסבית למי הייתי עושה טובה: מה זו הרדידות הזו, אתם מוכנים להסביר לי?! איזו שיטחיות! איזה חוסר בגרות! ... [מי רוצה לשחק איתי ברביות???]
36.
אוספים: פעם היה לי אלבום מדבקות עם חברה שלי... היום אנ'לא אוספת כלום, חוץ מרגעים קטנים של שקט שלא יזיקו לי בתקופה הלחוצה והפיכסית הזו של הלימודים. 37.
הפחד הגדול ביותר שלך: אני פוחדת מהחושך, ופוחדת מלהיות לבד. פוחדת גם לאבד אדם שאני אוהבת. זה פחד לגיטימי, אני חושבת, לא? 38.
תגיד מילה טובה: מילה טובה. 39.
ספר מועדף: "להיות כוכב או לפחות ירח"\ אוסנת פיינגולד. אוהבת גם את "בנות בראון", "פוליאנה", "קוראים לי קסנדרה" וכו' וכו' וכו' [עדי, יה תולעת ספרים קטנה!
] 40.
עיתון מועדף: ידיעות אחרונות, העיתון של המדינה! [?!
]
מיד- עוד המשך [עדי לקחה ת'סקר הזה ברצינות...]