ממ תגידו..

ממ תגידו..

יש חדש לגבי פגישת מעריצים? \: אני אמות אם היא תבוא ולא יצא לי לראות אותה.

yotem 17

New member
כדאי להתחיל בסידורי ההלוויה ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

סתם חס וחלילה טפו טפו טפו P: לא תהיה פגישת מעריצים עם אוונסנס. זה לא דבר נפוץ כל-כך עם אמנים בסדר גודל כזה, ולא יארגנו דבר כזה בארץ. יש סיכוי קלוש מאוד שהם ייצאו לחתום אחרי ההופעה, אבל זה ממש בספק, בגלל שיקולי אבטחה וכאלה. בשדה התעופה אי אפשר לפגוש אותם, כך שהאופציה היחידה שנשארת היא ללכת להציק להם בבית המלון- לא יודע מה איתך, אבל אני אישית לא מרגיש עם זה הכי בנוח. איזה אופי ישראלי זה P: צריך להגיד תודה שהם בכלל באו להופיע במקום הנידח הזה (מעטים האמנים שמגיעים לארץ...), ולא לבכות על זה שלא תראו את הלהקה.

Rose Madder

New member
אבל תראה:

מצד שני הם עעלולים לחשוב שלא אוהבים אותם מספיק, ואז הם לא ירצו לבוא שוב כי יחשבו שאנחנו קהל מת (ואני עוד מעיזה להכליל את עצמי במונח "אנחנו":X). זה באמת יהיה מטריד והכל, אבל לפחות הם יראו שאנחנו מאוד מאוד מאוד רוצים לפגוש אותם. חוץ מזה, יש מצב שיראיינו אותם בטלוויזיה? כמו למשל לחדשות (הם התראיינו בBBC, או משהו כזה, פעם). :-;

yotem 17

New member
תקשיבי../images/Emo83.gif

הלהקה מגיעה לארץ מסויימת שוב לא לפי כמה רדפו אחריה ברחוב, אלא כמה כרטיסים נמכרו וכמה אנשים היו בהופעה. השיקולים הם כספיים בלבד, והם נמדדים על-פי ההופעה עצמה ולא על-פי שום דבר אחר. קהל מת זה גם לא שיקול. מה שאכפת זה אך ורק כמה כרטיסים נמכרים, לא כמה רעש עשית בהופעה. כמובן שאפשר ורצוי להראות ללהקה את אהבתנו, אבל לרדוף אחריה בבית מלון? זה כבר מוגזם לטעמי.

Rose Madder

New member
אבל לפי מה שהבנתי,

לא נמכרו הרבה כרטיסים. אני מאמינה שזה לא בגלל שלא אוהבים אותם, כי זה לא נכון, אלא בגלל שהכרטיס יקר. אני מכירה די הרבה אנשים שהיו מוכנים להשקיע סכום סביר כמו 220 ש"ח, גם אם הם לא מעריצים גדולים שלהם. בכל אופן, אני לא מנסה להציק את ה"הטרדה", אלא פשוט לנסות לפגין חיבה וחזרה שנית לכאן בדרך קצת אחרת, כי בפורמאלית זה לא יקרה

yotem 17

New member
לא נמכרו הרבה כרטיסים../images/Emo83.gif

זה לא מידע מדוייק כל-כך. לפי מה שאת אומרת זה נשמע כאילו מכרו 200 כרטיסים. נכון, הכרטיסים לא נגמרו, אבל אני מאמין שרובם הגדול נמכר. אם זה לא יקרה בפורמאלית, אז מאוד חבל, אין לך או לי מה לעשות עם זה. לאיימי ממש, אבל ממש לא אכפת באיזה ארץ יותר רדפו אחריה ברחוב. זה לא מה שמכניס לה כסף. מה שמכניס ללהקה כסף זה כמה כרטיסים נמכרים להופעה, ואם הם יגיעו לארץ ויראו שוואלה, לא נמכרו מספיק כרטיסים לטעמם וזה אולי לא שווה מבחינה כלכלית- הם לא יחזרו לפה. וזה שתצרחי לאיימי מתחת לחלון לא ישנה את זה בכלל.

RegevAway

New member
והפיתרון זה לרדוף אחריהם ולערוב להם בכל פינה?

את האהבה שלך אליהם תוכלי להוכיח בהופעה...כמו שיותם בערך אמר. בשיתוף פעולה, בהתרגשות ובאיכלוס האמפי...להקות כמו אוו ערך עליון עבורם (ואיימי לא מפספסת הזדמנות לציין זאת) זה לא תופעת הפרסום שעומדת מאחורי כל אובייקט מצליח אלא המוזיקה שלהם, ואם הם אהודים בזכות המוזיקה זה אמור לבוא לידי ביטוי בהופעה שלהם ולא בשלטי O~M~G! Amy Do Me Twice A Day בלובי של בית המלון שלהם. ותסמכי על גיא פינס כבר לארגן ראיון איתם...רב הסיכויים שהם לא יצליחו לשרוד את ההופעה בארץ בלי ראיון טלויזיוני או משהו ומבחינת יחסי ציבור יאלצו להעניק אחד כדי שירדו להם מהראש, אני סבור כי גלגל"צ היה קצה הקרחון בלבד.

pink floyder

New member
נצ"לש- זה פעם ראשונה שאני יהיה במפגש...

אז איך אני אציג את עצמי בפניכם?! מה אני אגיד:"היי, אני פינק פלויידר מהפורום"? ואם לא תדעו בכלל מי אני?! איזה פאדיחות...!

פשוט תבוא

אם שואלים, תענה. תגיד שאתה בפורום, וכולם יקבלו אותך מאוד יפה ^^ כמה ינשכו אותך אפילו...

Honey girl17

New member
חחח וואלה../images/Emo129.gif

גמאני חשבתי על זה...באמת פאדיחות אבל תאכלס חצי מהחברה פה יעברו את זה...איכשהו. אז חפיף!

Snow White King

New member
גם אני פעם ראשונה....

אני בקשר טוב עם כמה פה מהפורום [לא מהותיקים ומאלה שהולכים למפגשים] אם אני לא ירגיש קשור למפגש פורום עם הותיקים[ואני בטוח שאני ארגיש לא קשור] אז אני עם החברים הקרובים יותר שאיתם אני מרגיש קשור פשוט התחלנו לעשות ועידה של כמה מהפורום וזה ממש מקרב אני חושב שיהיה קשה להיות קשור בגלל שאנחנו די חדשים והם ותיקים וחברים טובים

Honey girl17

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo129.gif

אממ תגידו... מה אתם הולכים לעשות אחרי ההופעה? איך אתם חוזרים? ומי מפה מתכוונים להעביר שם תלילה? כי אוטובוסים כבר לא יהיו בחזור... שתפו. אולי נקים אוהל חחח

Yoko Nakajima

New member
אני בבוקר נוסעת לאילת

6 בבוקר אני צריכה להתייצב באוטובוס וגם צריך להתקלח ולהתארגן לפני...אחרי הכל, זו נסיעה ארוכה בטמפרטורות לא כלכך ידידותיות.. אז אני חייבת למצוא דרך לחזור לראשון למרות שאופן כללי בכיף הייתי מעבירה תלילה אצל בת דודה שלי שרצתה שאני אשן אצלה אחרי המופע או להקים איתכם איזה עיר-אוהלים (כן, אנחנו מספיק בפורום חח) חד-לילי

Honey girl17

New member
אז ../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif

את לא נשארת? נוסעת? חברה נו דברווווווווווווווווווווו! זה ממש דחוף לי

למעלה