ממ.. שלום

Black Sheep 194

New member
ממ.. שלום ../images/Emo9.gif

חדשה וזה.. בת 14 מאיזור השרון
התקבלתי?
ושאלה קטנה לצורך הבהרה ^^ מה ההבדל בין דו לבי?

ההבדל בין דו לבי זה

שאם את מחברת בין שניהם את מקבלת דובי
חחחחח אממ.. דו זה מהמושג "דו מיני" והמשמעות של המילה הזו בעברית היא בעל חיים או בן אדם שנולד\ו עם שני איברי מין, זכריין ונקבתיים. 'ביסקסואלים' זו המילה הלועזית שאימצנו לנו והפירוש שלה היא גבר \ אישה שנמשכים לשני המינים, גם לגברים, וגם לנשים.. מקווה שהייתי ברור כי השעה מאוחרת ואני עייף
חחח ברוכה הבאה
אני רן.

לא חחחח

אמרתי לך זו מילה שהשפה העברית אימצה לעצמה (לא באופן רשמי) כינוי לביסקסואלים

תיקון*

המילה העברית שאימצנו לנו היא "ביסקסואלים" והיא באה מהמילה האנגלית "בייסקסואלס" bysexoales חח אני מה זה בטוח שלא כתבתי את זה נכון

Black Sheep 194

New member
ממ..

צמחונות וטבעונות בנים בלבד אופנה אלטרנטיבית סוסים רוכבים צעירים כלבים בנות תלונות וקיטורים גאווה צעירה זכויות בעלי חיים פירסינג וקעקועים צילום- אומנות הצילום תמיכה נפשית לצעירים

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה מחיפה. אין הבדל- בי זה באנגלית, דו זה בעברית. אני אומרת רק דו- כי אני מתעקשת על השפה העברית ויהיה מה
אני הכי אוהבת להגיד שאני דובית
סלנג שלימדה אותי מתכתבת דומינית שהייתה לי לפני שנים... תהני בפורום
(כל חדש מקבל תמונה בהגרלה מהתיקיה שלי. את זכית בפייפר
)

SSAAMMEEYY

New member
אווו שלום לך^^

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים
וכן, ברווור שהתקבלת (אלא אם כן את ביפובית כמו דין
) ולשאלתך... ביסקסואל, הוא אדם הנמשך לשני המינים. דו מיני, הוא אדם בעל 2 איברי מין/ או אדם בעל מאפיינים של שני המינים. אבל אנשים רבים מתבלבלים ועושים טעות ואומרים דו מיני, במקום ביסקסואל וכן, זו טעות!!! (ואל תנסו להגיד לי שמדברים ככה אז מותר) אה, ואם בא לך לדעת קצת יותר -ביסקסואל דו מיני: -אינטרסקס (אדם דו מיני)
-הרמפרודיט

זאת לא ממש טעות-

בי=דוּ סקסואל=מיני ביסקסואל=דומיני גם הפרעה בי-פולארית (מאניה-דיפרסיה) נקראת בעברית הפרעה דו-קוטבית. לדעתי הכוונה היא לנטייה הדומינית- כלומר, לשני המינים- ולא לקטע של האנדרוגינוס. אני יודעת שיש על זה ויכוחים- אני רק מציגה את העמדה שלי
(ושל אלה שחושבים כמוני). בכל אופן- לי באופן אישי, דומיני נשמע הרבה יותר טוב מ"ביסקסואל", וזה גם בעברית
אבל זה לא ממש עקרוני- אני בד"כ סתם אומרת שאני דוּ או דובית|דובית| (מתה על הסלנג הזה
)

למעלה