ממ שאלה

The Nobody

New member
ממ שאלה

לפעמים אני רואה מין צורות מוזרות כאלה שקופות שנראות כמו בציור, לפעמים זה מגיע בצורות אחרות אבל אותן אני לא יכולה להסביר. אני רואה אותן בעיקר כשאני מסתכלת על השמים...נראה כאילו הן יורדות למטה בריחוף...כאילו שוקעות למטה, אבל לפעמים הן מופיעות גם לא בשמיים בלי קשר לכלום.. אני רואה את זה מאז שאני זוכרת את עצמי. זה משו רוחני כזה או שאני רק צריכה בדיקת עיניים?

Tal_Ya_Tal

New member
היקום מסתכל עליך../images/Emo57.gifבייבי../images/Emo3.gif

סתתתתתתאאאאאאאאאאאם
זוהי תופעה מוכרת כמו לראות מבנים אנרגטיים קטנים שקופים באויר. אך לעתים זה עשוי לנבוע גם מחוסר מיקוד בראיה. כך שבדיקת עיניים 'לא תזיק' בכל מקרה
L&L TALYA

סליחה טליה לא ראיתי שענית.

אבל באותה הזדמנות אשמח לאחל לך חג ש מ ח
.
חג שמח לכווווווווווווווווולללללללםםםםםם.

ohav2

New member
גם אני רואה את זה המון!

אני רואה בדיוק מה שאמרת בדיוק ככה ודומה מאוד למה שציירת!!!! זה באמת מעניין אבל אני הגעתי למסקנה שאלה הלקטרונים שקיימים באוויר! או כמו שטליה אמרה מבנים אנרגטיים מסוימים ויש לי עצה בשבילך! תנסי לשבת להרגע ולקלוט אותם לעצמך!!! תרגישי את הריחוף שאת רואה שהםכ עושים אני עושה את זה ומרגיש מעולה!!

הי לך.

תנסי לשים לב האם עם תזוזת העין הצורות הללו זזות. כלומר כשאת רואה אותן יורדות למטה תרימי את המבט למעלה ותראי אם הן זזות עם תזוזת העין שלך. לדעי הן יזוזו. אם זה המצב אני משערת כי מדובר בנוזל העין שניתן לראותו. האם הצורות האחרות נראות כמעין חוטים/כרומוזומים? בכל מקרה תמיד כדאי שרופא עיניים יציץ...

למעלה