ממ עזרה?

Shane75

New member
ממ עזרה?

ממ תראו, אני אחראית מבנה במחנה והמבנה שאנחנו בונים זה לגדוד ה' בצוות המקורי יש 4 מדריכים וראשג"ד והצוות קיץ שהצטרף זאת אני ועוד 2 חמשושים עכשיו המבנה לא כזה גדול ואפשרי לבנות אותו אבל תראו את זה, מדריכה אחת לא באה למחנה בגלל קורס קיץ ו2 מדריכות אחרות לא באות כי הן החליטו לעבוד מה שהדהים אותי זה שהן בצוות המקורי ולא בצוות קיץ עכשיו הרכז אומר לנו שיש מצב שלא נבנה את המבנה כי הן די דפקו אותנו ואין לנו כוח עבודה אבל ברור שנבנה את המבנה וזה יהיה קצת הרבה קשה ממ ואולי יעזרו לנו מצוותים אחרים למרות שאני לא הכי בטוחה :\ ובאמת שכל הקטע הזה לא מפתיע לגביהן, אבל עדיין זה ממש דפיקה מה עושים? :\ יש לכם רעיון? מה אתם הייתם עושים? לודעת אולי להרביץ להן עד שיגידו שהן יוצאות? סתם לא, אבל מה אתם הייתם עושים? או אולי מישהו רוצה לבוא לעזור לנו? D:

MayLuvsDoug

New member
דבר אחד שאני לא מבינה-

ממדריכות שיוצאות כי הן צריכות "לעבוד"?!?!! מי שמע על דבר כזה? איך המרכזים שלכם נותנים לזה? זו בחירה שלהן אחרי הכל אבל בכל זאת, ההתחייבות של ההדרכה כוללת מחנה קיץ. מה החניכים שלהן יעשו?? אני באמת לא מבינה את זה.

MayLuvsDoug

New member
באמת מעניין אותי..

למה לא עושים עם זה כלום? מה יהיה עם החניכים שלהם?\: לדעתי תדברי עם המרכזים שלך.. אולי שיסדרו לך עוד כוח עבודה או בכלל שיגרמו להן לצאת?

Shane75

New member
ממ אין מה לעשות

כאילו מה כבר אפשר לעשות לבוא ולאיים עליהן שיצאו? :\ וזה לא שלא אכפת להן (אולי לא ואולי כן) אבל הן לא באות לחלוץ למחנה הן כן יבואו הן פשוט חושבות שהן יבואו והכל יהיה להן מוכן ודיברנו עם המרכז אבל אין לו מאיפה להביא לנו עוד אנשים

mg6006

New member
מדריכות הולכות לעבוד?

לא שמעתי על כזה דבר. שלא נגיד שהם מוותרות על הדבר הכי כיף שאני אישית וכל הצופיפנקים בעולם מחכים לו כל השנה, זה זלזול וחוסר אחריות מוחלט. עוד דבר שאני לא מבין, איזה כיתה את? כאילו... איך אף אחד מכל הצוות כולל הראשגד לא רצה להיות אחראי מבנה? ונתנו דווקא לגובניקים (שבמקרה הזה זו את). אצלינו למשל אנחנו צוות של 6 אנשים וכל אחד פרט לאחת רצה להיות אחראי מבנה.

Shane75

New member
אמא שלך ג'וב -_-

סתם אבל אני לא ג'ובניקית! >< ואצלנו בשבט זה שונה אנחנו לא שבט כזה גדול ולכל צוות מצרפים כמה אנשים מהשכב"ג ומהקורס וכל מי שרצה להיות אחראי מבנה אמר ואז עשו על זה ישיבה והחליטו לכל צוות מי האחראי מבנה ולכל צוות יש צוות שהתווסף לקיץ ואחד מהם הוא האחראי מבנה ואהמ, לפי המדריכות האלה אז בעיקרון זה לא צוות של אנשים שבאמת מתייחסים לזה ברצינות אז למה שהן ירצו להיות אחראיות מבנה?

mg6006

New member
אנחנו שכבג של 55 איש. אני לא מאמין שאתם יותר

קטנים

S H I R A 6 6 6

New member
...

אצלי בשבט קרה מקרה יותר גרוע ממדריכות שהלכו "לעבוד" הן שבועיים לפני המחנ"ק פרשו מהצופים ועברו לנוער העובד והלומד.... ובשבט שלי היו הרבה פחות שכב"גיסטיםממה שיש לכם...אני בטוחה.. אז מה שעושים מתגברים, תאמיני לי שיש לכם מספיק כוח עבודה בשביל לבנות את המבנה שלכם... שנה שעברה היינו פחות מ-15 שכב"ג במחנ"ק ואפשרי לעשות עם כמות כזאת מחנ"ק אדיר!! {דרך אגב, בנינו מבנים אדירים....עם ממש קצת שכב"ג} ובקשר למדריכות....תדעו לשיבוצים הבאים לא לסמוך עליהם יותר מידי... אין לכם כל כך מה לעשות אחרי שהם החליטו לא לצאת...

kormanit

New member
תתחיל להאמין חומד...

אצלנו אנחנו שכב"ג של בערך 17 ואנחנו הולכים להרים אחלה מחנה קיץ!!! יאללה צפונבורי 2007!!!

לא תאמין אבל..

בשבט שלי השכב"ג ממש פצפון, אני סופרת את השכבגיסט"ים על אצבעות הידיים - 9 שכבגיסט"ים. אנחנו בדיוק 100 במספר חניכים בשבט ואנחנו הולכים להרים מחנה קיץ אדיר!

ככה זה כש..

אתה מקים שבט והוא בסך הכל בן 3. בשנה שעברה היינו בערך 20, עם חניכים. עגום מאד.. השנה גדלנו בחניכים אבל השכב"ג אותו שכב"ג, בסך הכל בצטרפו שתי בנות ששנה שעברה היו ט'. אין לנו שמיניסטים, ובשנה הבאה השכב"ג צפוי לגדול שוב... וכן הלאה. מקווה שעזרתי להבין על שום מה הקיצוניות :)

למעלה