ממ סתם שאלה מישהו היה בצילומים היום?
פ פIלי New member 4/9/03 #2 כן. אני. וגל (gal), גל (greeneye), יובל (yuvalenko), רבית (kitzis המושלם) וספיר (lulipop) עדיין שם... מי אתה?
כן. אני. וגל (gal), גל (greeneye), יובל (yuvalenko), רבית (kitzis המושלם) וספיר (lulipop) עדיין שם... מי אתה?
פ פIלי New member 4/9/03 #7 זה מחזיר אותי לתשובה שלי כן תגידי מתי ואיפה, ואני שם. אגב, את היחידה שעדיין לא ראיתי. תתביישי לך באמת. נ.ב: מישהו יודע מתי מתחילים הצילומים לתוכנית הבאה של הבחורים? (הלהקה, ארץ נהדרת, איך שלא יקראו לזה)
זה מחזיר אותי לתשובה שלי כן תגידי מתי ואיפה, ואני שם. אגב, את היחידה שעדיין לא ראיתי. תתביישי לך באמת. נ.ב: מישהו יודע מתי מתחילים הצילומים לתוכנית הבאה של הבחורים? (הלהקה, ארץ נהדרת, איך שלא יקראו לזה)
M mati88 New member 5/9/03 #9 הללללוווווו??????? כאילו רק פולי ואני בעד? אני אעשה את זה קל בשבילכם...מי שבעד יסמן מי שנגד יסמן ...סבביש? יאללה, תגיבו!!
הללללוווווו??????? כאילו רק פולי ואני בעד? אני אעשה את זה קל בשבילכם...מי שבעד יסמן מי שנגד יסמן ...סבביש? יאללה, תגיבו!!
L luli pop New member 5/9/03 #10 מתי מה את משחקת אותה?! את מילא לא תגיעי!! וברור ש אם אני יוכל להגיע.. ונראה לי שכן...
M mati88 New member 5/9/03 #11 בארור שאני אגיע!!! מה עשיתם אותי?! למה כולם אומרים לי שאני בטח לא אגיע?!
ל ליש קיציס פרידמן New member 5/9/03 #12 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ברור שאני יבוא!!!!!! ואני יוכל להביא משחקי חברה! וטייפ עם שירי יומולדת! ואת האוסף בולים שלי! איזה כיף! אני לא יכולה לחכות!!!!
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ברור שאני יבוא!!!!!! ואני יוכל להביא משחקי חברה! וטייפ עם שירי יומולדת! ואת האוסף בולים שלי! איזה כיף! אני לא יכולה לחכות!!!!
K kfm New member 6/9/03 #14 כנ"ל התשובה של גל.... ההורים שלי פרנואידים. זמגיע לזה שהם לא נתנו לי ללכת לשפיים כי הם פחדו שיהיה פיגוע....
כנ"ל התשובה של גל.... ההורים שלי פרנואידים. זמגיע לזה שהם לא נתנו לי ללכת לשפיים כי הם פחדו שיהיה פיגוע....
Y Yuvalenko New member 6/9/03 #15 תרגיעו את כל ההורים שלכם, ותגידו להן שזה בסדר, אני בא, בחור אלמוני בן 25 שאף אחד לא מכיר... הם בטוח יתנו לכם ללכת....
תרגיעו את כל ההורים שלכם, ותגידו להן שזה בסדר, אני בא, בחור אלמוני בן 25 שאף אחד לא מכיר... הם בטוח יתנו לכם ללכת....
פ פIלי New member 7/9/03 #17 את היית אמורה ללכת לשפיים?!?! ולא אמרת לי! גמני הייתי אמור ללכת לזה! אבל ביטלתי כי היה סשן בקיריית גת... גררר! איך את לא אומרת לי דברים כאלה#$@%!
את היית אמורה ללכת לשפיים?!?! ולא אמרת לי! גמני הייתי אמור ללכת לזה! אבל ביטלתי כי היה סשן בקיריית גת... גררר! איך את לא אומרת לי דברים כאלה#$@%!