ממ כנסו

רבההה

New member
ממ כנסו

לא ידעתי איפה להכניס את זה או אם לפתוח לזה נושא חדש או לא.. אז בסוף פתחתי חדש.. אתם סולחים לי נכון??
אז בקיצור.. כנסו: http://e.walla.co.il/?w=/1000/958075 אם תרדו קצת למטה תראו שרשום על מגרש ביתי ורשום שהוענה הרביעית תהיה קצרה ויהיו בה 13 פרקים במקום 22 :((

timor014

New member
ממש לא נראה לי

אני קראתי כבר כמה פעמים שישדרו 22 פרקים בעונה הרביעית נראה לי זה פשוט טעות בכתבה

O n M y O w n1

New member
אולי התבלבלת 13 פרקים זה לאו סי

בעונה החדשה ו-22 פרקים זה למגרש ביתי בעונה החדשה

timor014

New member
לThe o.c יהיה 16 פרקים

לא 13 ולמגרש ביתי יהיה 22 פרקים ועים הרייטנייג יהיה נמוך אז יהיה רק 13 פרקים

רבההה

New member
אני לא יודעת

זה מה שהיה כתוב בכתבה.. גמני ממש הייתי בשוק ואני באמת מקווה שזה לא נכון :/

ענבררר

New member
לא היה כתוב משהו בנוגע לרייטניג

על מגרש ביתי. היה כתוב על ורוניקה מארס אבל לא על מגרש.

רבההה

New member
ממ היה רשום

"'מגרש ביתי' חוזרת לעונה רביעית ומכרעת, אחרי שלאחר עונת פתיחה מוצלחת ביותר, שהפכה את כוכבי הסדרה למגה-סטארים, הגיעו שתי עונות חלשות מאוד ברייטינג."

ענבררר

New member
התכוונתי לכתבות מחו"ל. דרך אגב

העונות הראשונות היה מוצלחות מאוד מבחינת רייטניג רק השלישית הייתה חלשה.

רבההה

New member
דווקא השלישית??

אני חושבת שהיא הייתה ממש יפה.. בטח יש להם תקלה עם הרייטינג חחחח

אומיגד אני לא מאמינה..!!

אני לא מאמינה שהאו סי ומגרש ביתי זה בן האחרונים ועזבו את זה שבכלל לא מראים את 4400, נמלטים, פני השטח אני בשוק!!.. ואני רואה אבודים זה לא משהו זה נחמד.. כאילו זה יפה אבל האו סי ומגרש ביתי וכול השאר הרבה יותר יפה מאבודים!!!
אני לא מאמינה!!!!!!!!!! בשוק!!.. מקווה שיעלה הרייטינג...

מה!?

לאוסי בקושי יש עלילה וכל כך הרבה דרמות לא איכותיות ולא אמינות, ואת משווה את זה ללוסט? איך אפשר בכלל? אני רואה או.סי אבל אין מקום להשוות בין זה לבין לוסט בכלל. לוסט סדרה אדירה, עם עלילה איכותית, כתיבה טובה, ומותחת ביותר. או.סי די ממוצעת ומשעממת. One tree hill יותר טובה, יותר מעניינת, אבל עדיין, אין מה להשוות ללוסט.

לפי דעתי זה:

1. מגרש ביתי. 2. האו סי. 3. 4400. 4. נמלטים. 5. אבודים. 6. פני השטח. זה כול מה שאני רואה...

מכל מה שאמרת

אצלי זה 1. אבודים 2. נמלטים 3. מגרש ביתי 4. 4400 5. האו.סי את האחרון אני לא מכירה.

ענבררר

New member
תראו מה מצאתי ../images/Emo7.gif

Season 4 may be cut back to 14 episodes, as may the TV show Veronica Mars, but it is likely to stay at its usual 22 episodes. אני מקווה שהם ישארו 22
אוף אבל שהודיעו על הסדרות לא אמרו שאולי יהיו לה רק 14 פרקים. היה כתוב שהזמינו 22 פרקים
עצבים

למעלה