ממ יש לי שאלה ^^

../images/Emo32.gif אני פשוט עצבנית כמו שלא הייתי בחיים!

ואני חייבת לפרוק את זה.(לא שלא פרקתי כבר מאה אלף אצל החברים החבר אמא אבא וכ'ו אבל...) ביום ראשון הלכתי לתופרת בראשי והשארתי אצלה את שני זוגות המכנסיים שאני הכי אוהבת שבמקרה שניהם נקרעו (סתאמרת היו בהם חורים קטנים). היא לקחה ממני ארבעים שקל ואמרה לי לבוא יום אחרי באותה שעה. באתי.. היה סגור ורציתי להרוג מישהו מעצבים. עכשיו... אנשים נורמלים,אותם, זה יכול מאוד לעצבן, אותי... זה מטריף!!! בסוף אמרתי.. נו טוב אין ברירה אני אבוא מחר. באתי. היה סגור. התעצבנתי ממש אבל חשבתי שאולי היא עוד לא הספיקה לפתוח כי באתי ב4 וזאת בדיוק שעת הפתחיה אז באתי בחמש וחצי, והיה סגור... מרוב עצבים השארתי לה מכתב שבו כתוב את כל מהללי היומיים האחרונים ושגם שילמתי לה 40 שקלים ואני דורשת את המכנסיים שלי בחזרה, השארתי מספר טלפון אמרתי לה להתקשר אליי להגיד לי מתי לבוא היום ב8 וחצי בבוקר העיר אותי צלצול טלפון, היא אמרה לי שבעלה בבית חולים והיא כל הזמן איתו ואפילו לא בקשה סליחה ואמרה לי לבוא עכשיו. בסדר סלחתי מה... בכל זאת בעלה בבית חולים. התארגנתי בטיל הוצאתי את הכלבה וב9 כבר הייתי שם. היא לא ידעה על איזה מכנסיים אני מדברת וחפשה אותם במשך שעה כשכל הזמן היא ממלמלת "אולי תקחי מכסיים של אחרים..." בסוף אני מצאתי את המכנסיים שלי מצ'וקמקות באיזה פינה ומלאות אבק. אמרתי נו טוב לפחות מצאתי אותם.. אבל אז ראיתי שהחור שהיה בהם עדיין שם, אמרתי לה את זהאז היא חשבה ואמרה לי "תבואי עוד שעה וזה יהיה מוכן" עוד מעט אמא תיקח אותילשם ובא לי להתפוצץ!!! קראת? מה דעתך?

little shorty

New member
בתור אחת שיש לה אמא תופרת

תשמעי זה לא בסדר, אין מה להגיד. אבל גם לאמא שלי קורה הרבה פעמים שאנשים באים ביום שנאמר להם והם עדיין לא מוכנים. אין מה לעשות יש לה עומס והיא עובדת גם עם חנויות ככה שאיתם זו עדיפות ראשונה וכל מיני כאלה. גם אמא שלי מחפשת הרבה זמן בגדים של לקוחות אבל בסוף הכל נמצא ובלי אבק ועניינים. אל תקחי את זה קשה מידי, היא בסך הכל בן אדם. קורה.

lim02

New member
צריך להבין.

אומנם את אוהבת את המכנסיים, אבל לתופרות בדר"כ יש גם ככה עומס ועם בעלה בבית חולים כנראה שזה הדבר האחרון שמעסיק אותה כרגע- עם כל הכבוד. אין מה לעשות.. להיות הומניטרי זה טוב לפעמים את יודעת.

little shorty

New member
../images/Emo32.gif אני כל כך מיואשת.

מה נפלה עליי החתונה הזאת מה?????? דווקא כשאני מרוששת ומיואשת??? מה חתונה מה. עוד פחות מחודש אח של הטבח מתחתן, אתן בטח יודעות כי חפרתי על זה 30 פעם. אין לי מה ללבוש, אני לא יודעת מה ללבוש, אין לי נעליים ואני לא מוצאת כלום! אני רוצה שמלה. מצד אחד פשוטה וגם מיוחדת כי יהיו הרבה אנשים בחתונה ככה שלא יקרה מצב שאני אלבש אותו דבר כמו מישהי אחרת. לא מוצאת. שום דבר לא נראה לי ואני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה. אין לי גם צבע מסוים בראש. שמלת סטרפלס? עם שרוולים תפוחים? שרוולים משוחררים? עד הברך? לפני הברך? אחרי הברך? נעלים. מצאתי משהו יפה אבל לצערי הם של סטיב מאדן והן עולות 450 שקל. יופי יולי. לא מוצאת שום נעל! הכל גדול עליי עם הרגל הפיצית שלי והמידה הכי קטנה שיש בחנות גדולה עליי. גם שום דבר לא מוצא חן בעיני. לקנות פלטפורמה רוקי? או עקב? אני אחזיק מעמד על גבוה? או בינוני? צבע ניטרלי? או יותר משוגע? אני רוצה גם ג'ינס. הכי טוב לדפוק איזה ג'ינס חולצה יפה ולסיים עם העניין. אבל ג'ינס? לחתונה של אח שלו? קצת עלוב לא? אולי שמלה טוניקה כזו עם ג'ינס? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הראש שלי מתפוצץ. גם אין לי גרוש על הנשמה ככה שאין לי הרבה כסף להשקיע. וזה גם לקנות משהו לחינה, לעשות תסרוקת כי השיער שלי במצב רע, איפור כי אני לא יודעת להתאפר ומילוי ציפורניים. מה חתונה מה? אני עומדת להתחרפן. די. שמישהו יעזור לי.

יולי יולי אל תתחרפני../images/Emo70.gif

נראה לי שג'ינס לחתונה של האח זה באמת קצת פשוט מדי... עדיף שמלה
יש בקסטרו מלא שמלות יפות... ויש גם בזארה מהממות. נעליים זה לא הצד החזק שלי... אל תדאגי יהיה בסדר
חוץ מזה, בדברים שאפשר לחסוך עליהם כמו תסרוקת ואיפור - אין לך חברה שיכולה עלשות לך פן טוב, ולאפר אותך יפה
בטוח שיש משייה שתשמח לעזור לך בזה... נשיקות

קודם כל, בלי פאניקה.

את יכולה ללכת לזארה, יש שם שמלות ממש יפות. או פשוט ללכת בעיר שלך, להיכנס לכל חנות ולמצוא משו שיתאים לך... ולגבי נעליים- אולי תשאילי משו מחברה שלך? כי אם אין לך כסף כ"כ להוציא, אז חבל ואם יש לחברה, אז מצויין. ולגבי איפור ופן- בקשי מחברה שתעזור. תנסי לחסוך בהוצאות האלו, גם ככה את מיואשת מזה שאין לך מספיק כסף. וג'ינס נראה לי סבבה, תלוי איזה, כמה מיוחד הוא ולשים חולצה שתגנוב את כל ההופעה :] שיהיה בהצלחה, תנשמי עמוק, יהיה בסדר.

בובהלה תרגעי... כולה חתונה.

אל תתחרפני על עצמך וקחי הכל בפורופורציה. קודם כל - כן, לחינה אפשר ללבוש חולצה אלגנטית יפה ואיזה ג'ינס סקיני עם עקב. כבר דפקת הופעה. זו רק חינה. לחתונה את יכולה לקנות איזה טוניקה יפה מאיזה חנות מותגית וג'ינס יפה שילך עם זה... שוב נעלי עקב ודפקת הופעה. את יכולה גם לקנות שמלה יפה, סטרפלס לדעתי זה יותר מידי... אבל שרוול תפוח נראה לי גם אלגנט וגם מספיק. ועם הקולקציות החדשות לא חסרות כאלה שמלות יפות ומתאימות לכאלה אירועים.. באמת, אל תשתגעי... זה רק אירוע. מקסימום, תלווי נעל מחברה או משהו..

Small talk

New member
../images/Emo32.gif קצת שופינג

היה לי היום יום חופש בגלל הגרות מחר, ולאחותי היה תור לבדיקה בקפלן אז בדרך חזרה עברנו בביל"ו סנטר:
שמלה אדומה, דומה קצת לשמלה האדומה מקסטרו שלירי שמה תמונה שלה לפני שבוע, אבל בגלל שהתווית של זה הייתה טיפה פגומה היא עלתה 80 במקום 160. הלכנו לפוקס לחפש ג'ינסים, ולא היה להם מידה 42 בדגם שרציתי רק מיד 38 (כבר עיצבן אותי), אז היא הוציאה לי איזה דגם מכוער מארץ המכוערים שעלה 200 שקל, אז נפרדנו כידידים והלכנו לתמנון.
סקיני מתמנון, שמדדתי גם מידה 42 וגם 44 (מי אמר דיאטה) וה42 היה יותר יפה עלי אבל קצת צפןף, וה44 היה יותר נוח אבל מוזר כי הוא היה רופף בתחת, אז בסוף הלכתי על ה42 ואני קצת מתחרטת על זה, אבל אני מקווה שעם הזמן ועם המכונת כביסה הוא יתמתך קצת. (אני יודעת שסקיני אמור להראות עליי נורא,כי אני לא בדיוק רזונת, אבל הוא דווקא נראה בסדר, הוא גם גורם לזה שכל החלק מהברך למטה, נראה מזה רזה).
גופייה סבא לבנה פשוטה.
שלוש זוגות תחתונים, אחד עם פסים בגווני סגול, אחד עם חזיר חמוד, ואחד עם הרבה חזירים קטנים עליו
. אוף אבל עכשיו אין לי ברירה אלא להתחיל ללמוד לבגרות במחשבים מחר.

e l u l a

New member
תתחדשי בובה:)../images/Emo153.gif

תמיד ג'ינסים מתרחבים אחרי כביסה ומתאימים את עצמם לגוף אז אל תדאגי בקשר לזה, ותתחדשי גם על השמלה והתחתונים[יוו תמיד רציתי תחתונים עם חזיר עליהם
] ובהצלחה בבגרות מחר
.

Small talk

New member
חח אז עכשיו אני אפסיק לבכות לך

שאני צריכה ג'ינסים ושאני רוצה שימלה, לפחות לשבועיים הקרובים
תודה, גיליתי עכשיו שמגישים אותי על 95 במחשבים

Small talk

New member
תמונה של השמלה

תמונה לא משהו כי נגמרו לי הסוללות במצלמה אז ניסיתי לצלם הכי מהר שאני יכולה.

../images/Emo32.gifמ ז ע ז ע

התחלתי לסכם את החומר בהיסטוריה [שבוע הבא מתכונת], ככה בקטנה, לסדר נושאים, להדגיש דברים, להוריד את הדברים שירדו במיקוד ועוד. וזה פשוט מזעזע! זה הגיע כבר ל15 עמודים [במחשב! בכתב הכי פיצי העולם- אריאל 10, בלי רווחים מיותרים] ועוד לא נגעתי בשני נושאים ענקייייייייייייייים [בניין הבית הלאומי יחסים בין יהודים ערבים ובריטים, נושא העמקה שנות ה30] שהם עצמם יקחו עוד איזה 20 עמודים. וזה מזעזע, אני הכי סנילת בארץ. אני בחיים לא אזכור את כל הזין הזה. גררר. ומי הזין שמחליט על המיקודים!!];]; למה להוריד את מלחמת הועלם ה1 שזה הנושא היחיד שאיכשהו מעניין ונחמד וכיף ללמוד ולהשאיר את התנועה הציונית המכוערת הזו. סססעמק

Shusho

New member
חח יא מצחיקה, 15 עמודים כסיכום

למתכונת זה כלוםםםםםםםםםםם! 40 זה גם לא כזה נוראי. באמת שאפשר להסתדר, בשבוע גם אפשר ללמוד הכל :) בהצלחה!

../images/Emo203.gif אשכרה עשו טעות עם המיקודים!!

אנחנו מחזור שדפקו אותו לגמרי
גם לי יש שבוע הבא מתכונת... הורידו די הרבה דפים [נו למיקוד] אבל חומר קל!! יהיה בסדר ,כולנו עוברים את זה כמוך

למעלה