ממ.. טופיק

LillipooT

New member
ממ.. טופיק ../images/Emo35.gif

בנסיון להחיות קצת את הפורום... אני מעלה טופיק (ואז חוזרת להתכונן למבחן בתנ"ך
) דברנו על דמות אהובה, עונה אהובה, אבל... אבל.. מי לדעתם השחקן הכי טוב
תתעלמו מהתפקיד אותו הוא משחק.. מי לדעתכם משחק בצורה הכי מרשימה
שתפו פעולה

מממ.זה די ברור....../images/Emo105.gif

ג´וש! באמת! הוא שחקן מעולה! הסצנות שלו מדהימות! והוא משחק ממש ממש טוב!! גם קייטי טובה! האמת שכולם טובים! אבל ג´וש הכי הרבה!

../images/Emo15.gifיאפ טל צודקת...../images/Emo98.gif

אני אוהבת את ג´יימס ואן דר ביק... אבל ג´ושוע ג´קסון לוקח את כל הקופה אצלי... הוא מרגש בצורה מדהימה !!! ביי...

../images/Emo15.gifובאותו עניין...../images/Emo98.gif

התמונה הבאה מוקדשת לטל... : ) למי שלא מזהה ... רובי ווילאמס החמווווד !!! ביי...

LillipooT

New member
../images/Emo4.gif

מילא אם היית שמה את התמונות האלה בשרשור אחר אבל באמצע טופיק.. חבל כי זה קוטע את הדיון.. ואתם שמים אותי בבעייה כי אין לי
למחוק..

../images/Emo15.gifלא לכעוס עלי...../images/Emo98.gif

כולה 4 תמונות... את יכולה למחוק אם את רוצה... אפשר להמשיך בדיון... ביי...

ד י י ז י

New member
טל דיי משוחדת.. ../images/Emo8.gif

גם אני , אבל אני חושבת שקר.. כל המשחק בעונה השנייה עם היציאה מהארון.. זה היה מאוד יפה , אמיתי כזה , אבל גם קייטי טובה..

אני אמשיך ואז זה יסתדר...

אני אוהבת את ג´וש יותר מאת ג´יימס אבל אני לא חושבת שהוא שחקן יותר טוב ממנו. שניהם שחקנים מצויינים. וגם כמובן קייטי שלדעתי היא ממש שחקנית מעולה. אבל גם ג´ק, ג´ן ואודרי טובים אז בעצם אפשר להגיד שכולם. קשה לי לחשוב על שחקן אחד לכל אורך הסדרה (כולל שחקנים אורחים) שלא שיחק טוב. בכל זאת אם צריך לבחור בשלושת הראשונים - קייטי, ג´וש וג´יימס.

../images/Emo105.gifג´סט פור דה רקורד.....

אני לא ביקשתי את התמונות של רובי וויליאמס! אני לא אוהבת אותו! זו קרין המשוגעת! ואני אמרתי לה לא לשים!! ו... ג´וש רולז!! :*)

../images/Emo15.gifאין קשר...../images/Emo98.gif

טל אמרה לי כמה שחברה שלה שונאת אותו מהקליפ שהוא הוריד את העור שלו... אז צירפתי שתי תמונות שלו... * להסתכל בכרטיס האישי שלי... * ביי...

natalyrst

New member
השחקן הכי טוב

לדעתי זו ג´ן... אני מתה עליה, כמובן שאין כמו קייטי, שלא תבינו לא נכון, אבל בלי קשר את מי אוהבים יותר ג´ן שחקנית מעולה!

LillipooT

New member
מממ... ../images/Emo60.gif

באמת שזאת שאלה קשה... אם הייתי צריכה להגיד מי השחקן הפחות טוב.. זה כנראה היה ג´ימס ואן דר ביק.. לא יודעת למה.. הוא נראה לי אדיש כזה.. אולי זה בגלל הדמות שהוא משחק.. לא יודעת. קייטי משחקת מדהים! גם ג´וש! גם מישל! גם קר! באמת כל הקטע של היציאה מהארון היה מדהים.. אבלא אם אני צריכה לבחור במישהו אחד.. זאת תהייה קייטי.

למעלה