ממ, התפקדות?

תורי

שם: רוב הזמן אין לי גיל: תלוי מי שואל מזג האוויר חם מהרגיל לעונה (אויש תמיד רציתי להגיד את זה) 262523207

Kerisma

New member
אמממ

אני חדשה ורוצה להצטרך אפשר? אז ככה... שם: לילך גיל: 14 וחצי כמה מילים על עצמך/מזג האוויר/ממפ: אמממ חם מהרגיל [?] אני חולה. ואממ כואב לי ואני חולה ומצוננת. ואני אוהבת חורף. :] ICQ/מסנג'ר: [email protected] אלוהה

svety

New member
הו מיאו ../images/Emo9.gif

שם: אורית גיל: 18 וקצת
כמה מילים על עצמי: מתנחלת [אריאל|כתר], ימני, מטורפת, בלוגרית [עם ארבע ספרות! עם ארבע ספרות!], בלונדה, רוסיה, חובבת אלכוהול, אומרת הרבה מיאו. מגיבה לכל כינוי פחות או יותר, בעיקר לסווט, סווטה ו-סווטי. וגם בלונדה, פוסטמה, שרמוטה וכו'
ICQ: 141444191 מסנג'ר: [email protected] מיאו, עוד משהו?

svety

New member
אוי את החמודה הזאת ממעלה ישראל,

שהייתה במפגש בחופש הגדול, נכון?

SomebodyElse

New member
אע, לא../images/Emo12.gif

לא הייתי באף מפגש. ואני גם לא ממעלה ישראל. אבל קרוב.

svety

New member
אופס.

[אעע, אז מי החמודה הזאת ממעלה ישראל. או מעלה אפריים. או מעלהאמשלו. אעעע Oo] אז מאיפה את? :)

מיאו, גמני פה

שם: אחינועם גיל: 15 כמה מילים על עצמך/מזג האוויר/ממפ: קר מאוד וסיכוי גדול לכשמים כבדים במשך הלילה, אולי אף סופות ברד. ICQ/מסנג'ר: 193219954

1אריאדנה

New member
להלהלה

שם:
גיל: 15 כמה מילים על עצמך/מזג האוויר/ממפ: הממ. שיהיה אקראי
: קוראת המון והכול, שרמוטה, אוהבת חרא רומנטי יותר מדי, מלאה באשליות, אוהבת אלכוהול ולהתנהג כמו מסוממת, צוחקת הרבה (ובעיקר כשאני מדוכאת), לפעמים מופרעת מדי, לפעמים שמחה מדי, לפעמים מדוכאת מדי, מאוהבת מדי (וזה הדדי אבל בחיים לא ילך), ואני יכולה להמשיך עם זה שעות אז כדאי להפסיק לפני שאני אסחף

למעלה