מילים כדורבנים =)
ד דורה17 New member 8/5/07 #37 היא יותר מסכימה עם סבתא שלך נראה לי חחחח סתם סתם! צוחקים =) חייבים להסכים על משו מתישהו....
י יוני 18 היחיד New member 8/5/07 #41 חחחח אני חושב ש... אני אמלא את תפקידה של סבתא שלי ואודה לשלומית בשמה מישום שסתי כבר לא בין החיים מלפני שנה וחודשיים..
חחחח אני חושב ש... אני אמלא את תפקידה של סבתא שלי ואודה לשלומית בשמה מישום שסתי כבר לא בין החיים מלפני שנה וחודשיים..
י יוני 18 היחיד New member 8/5/07 #48 סוכריה על מקל ../images/Emo6.gif ואם בא לך סוכריה תקבלי רק מחר. עכשיו אני הולך לישון... יש לי יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מחר. ויש לי בגרות בתקשורת ביום רביעי גם היום היה לי אגב, והיה די אחלה דווקא.
סוכריה על מקל ../images/Emo6.gif ואם בא לך סוכריה תקבלי רק מחר. עכשיו אני הולך לישון... יש לי יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מחר. ויש לי בגרות בתקשורת ביום רביעי גם היום היה לי אגב, והיה די אחלה דווקא.
ד דורה17 New member 8/5/07 #50 כשמדובר בסוכריה אני מתחילה לחשוד חח חחחחח תמיד זה נגמר בהצעה מגונה אז ברשותך אני אוותר על הסוכריה.... לי סתם יש יום מעצבן מחר... בהצלחה לך =) לילה טוב!
כשמדובר בסוכריה אני מתחילה לחשוד חח חחחחח תמיד זה נגמר בהצעה מגונה אז ברשותך אני אוותר על הסוכריה.... לי סתם יש יום מעצבן מחר... בהצלחה לך =) לילה טוב!
י יוני 18 היחיד New member 8/5/07 #54 איי אייייי ../images/Emo4.gif אני לא חולה נפש ולא חולה מין. וסוכריה זה סוכריה. בעע איתך..דרמטית חחח. יאללה לילה טוב.
איי אייייי ../images/Emo4.gif אני לא חולה נפש ולא חולה מין. וסוכריה זה סוכריה. בעע איתך..דרמטית חחח. יאללה לילה טוב.
ד דורה17 New member 8/5/07 #58 אם סוכריה זה סוכריה אז אני רוצה!! ואני לא דרמטית! קצת מטורללת חחחחח ליל מנוחה!
ד דורה17 New member 8/5/07 #62 אם מישו פה שכח מותק זה אתה.... אני לפחות דחיתי את ההצעה... אם זה היה הפוך.... אני לא אתפלא אם היית מסכים... (אם זה היה הפוך עם מישי הייתה מציעה לך חחחח לא יוני חחחח)
אם מישו פה שכח מותק זה אתה.... אני לפחות דחיתי את ההצעה... אם זה היה הפוך.... אני לא אתפלא אם היית מסכים... (אם זה היה הפוך עם מישי הייתה מציעה לך חחחח לא יוני חחחח)
S shilgiah New member 8/5/07 #66 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח לכי תדעי... יוני התחפש היום לבת, שכחת..? ואולי יש לו סטיות.? השעה.. השעה.. מחר יצא עשן מהחדר שלי..חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח לכי תדעי... יוני התחפש היום לבת, שכחת..? ואולי יש לו סטיות.? השעה.. השעה.. מחר יצא עשן מהחדר שלי..חחח
ד דורה17 New member 8/5/07 #72 ../images/Emo12.gif את הולכת לשאוף אותו או משו? ו... באמת לכי תדעי... אני מעדיפה להאמין שלא חחחחח
S shilgiah New member 8/5/07 #76 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלשאוף?!../images/Emo12.gif את מי!?../images/Emo12.gif ואיך עושים את זה ? חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלשאוף?!../images/Emo12.gif את מי!?../images/Emo12.gif ואיך עושים את זה ? חחח