*פריקית*
ד דורה17 New member 8/5/07 #90 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הבן שלי! איך לא יאהבו אותך אה? פוצי מוצי של אמא! חחחחחחחחח עזוב זה השעה... אני מנסה להדחיק שאני צריכה ללכת מחר בשביל שעתיים תגבור בביולוגיה....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הבן שלי! איך לא יאהבו אותך אה? פוצי מוצי של אמא! חחחחחחחחח עזוב זה השעה... אני מנסה להדחיק שאני צריכה ללכת מחר בשביל שעתיים תגבור בביולוגיה....
E EliranMaor New member 8/5/07 #95 איכ ביולוגיה! יו איך אני מת לסיים עם זה כבר! למה זה חייב להיות הבגרות האחרונה?];
ד דורה17 New member 8/5/07 #115 אבל זה כיף.... לי... חחח או שאני סתם מזוכיסטית... סתם סתם זה מעניין לאללה.. אני אוהבת נו מה אני אעשה... מטורללת או לא? חחחחחח
אבל זה כיף.... לי... חחח או שאני סתם מזוכיסטית... סתם סתם זה מעניין לאללה.. אני אוהבת נו מה אני אעשה... מטורללת או לא? חחחחחח
ד דורה17 New member 8/5/07 #109 אבל אני בעד ביולוגיה! למי את מאמינה יותר לאישה מטורללת שמתכננת לרצוח את בעלה או לבן של האישה המטורללת ששני ההורים שלו (הביולוגיים) הם בעצם סמיר ותקווה שהם אחים?! חחחחחחחחח הצילו.... נראה לי שהגיע הזמן לישון...
אבל אני בעד ביולוגיה! למי את מאמינה יותר לאישה מטורללת שמתכננת לרצוח את בעלה או לבן של האישה המטורללת ששני ההורים שלו (הביולוגיים) הם בעצם סמיר ותקווה שהם אחים?! חחחחחחחחח הצילו.... נראה לי שהגיע הזמן לישון...
ד דורה17 New member 8/5/07 #101 חחחחחחח כי האחרון הוא הכי חביב! ולא אומרים איכס על אוכל! [אין לי מושג מה הקשר חחחח סתם בא לי להגיד את זה...] אני דווקא אוהבת ביולוגיה זה חביב מאוד!
חחחחחחח כי האחרון הוא הכי חביב! ולא אומרים איכס על אוכל! [אין לי מושג מה הקשר חחחח סתם בא לי להגיד את זה...] אני דווקא אוהבת ביולוגיה זה חביב מאוד!
S shilgiah New member 8/5/07 #106 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיופי...עכשיו גם השירשור הז התקפל.. חחחח
S shilgiah New member 8/5/07 #129 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה די מעצבן..../images/Emo4.gif
ר רונקיפליצית New member 8/5/07 #116 ברוכה הבאה, תהני! איך משרשור של חדשה הגעתם לדבר המפלצתי הזה, איך? תיהיו בריאים בחיי.
ד דורה17 New member 8/5/07 #141 חחחחחח.. זה לא אני זה הכדורים! הרופא אמר שהוא נתן לי את הכדורים הלא נכונים... עכשיו הוא נתן לי את הנכונים ונראה לי שאני בדרך להחלמה...
חחחחחח.. זה לא אני זה הכדורים! הרופא אמר שהוא נתן לי את הכדורים הלא נכונים... עכשיו הוא נתן לי את הנכונים ונראה לי שאני בדרך להחלמה...