ממ.. היי?!:))

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה!!../images/Emo9.gif

niro levi

New member
צר לי לאכזב..חח אבל אני לא..

אני לא שמה צמידים עם ניטים ולא נועלת אולסטאר ולא שומעת MCR חחח.. אבל עדיין קוראים לי פריקית בבית ספר.. חחחח

את לא פרחה,את פריקית אבל כשאת מתעצבנת

את ערסית.. אה..:) כדאי לנו להתחיל לפחד?

GiLi73

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

נראה לי שכדאי לנו לא לעצבן אותה!

חח אני שונאת את זה

'פריקים, ערסים, פרחות'. אוי לכו תאכלו בננה. 'אומרים לי שאני פריק/ית, חיחיחי..או/ו: בחיי הפרטיים אני פריק/ית, ששמ/ה לק שחור ולובש/ת שחור וכולם שמים לב לזה!' טרלהלה לה לה!כמה שזה מצחיק!כמה שזה נכון! כמה שצר לי לבאס[או לשמח במקרה שלי?], אבל אתם לא. אתם אנשים נורמלים שמנסים להתחקות לסטראוטיפ של 'פריק/פרחה/ערס/יש עכשיו גם את תופעת ה'אימו' הלא ידועה' בשביל צומי! אתם לא באמת שונים מאנשים אחרים!לא שונים ולא מיוחדים, מספיק עם השטויות האלה! [אגב, זה לא נכתב עליך שלומית, זה נכתב על כל השטויות האלה שאומרים תמיד
].

שלומיתת

New member
חח כן,הבנתי שזה לא עלי../images/Emo13.gif

אני לא מבינה אנשים שאומרים על עצמם שהם פריקים זה יכול לשגע אותי. מה זה השטויות האלה?!

$#$#@

בדיוק! מה מה אתם רוצים בדיוק? מה פריקים?תנו לי הגדרה ל'פריק' שאתם! קיבינימיני>:

חח איזה פתיח...ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני יוני 18 פ"ת. ואני נורא שונא את כל ההגדרות האלה של ערסים, פריקים, חנונים וכ'ו... לכל אדם תכלס יש אופי משלו, כל הקטע של ההגדרות האלה זה הכל פוזה. איך אמרה סבתא שלי... "תיהיה מי שאתה ורק אתה, רק ככה אנשים יאהבו אותך, אל תחיה בתחפושת, אחרת כל החיים ייראו בעיניך כתחפושת אחת גדולה וכלום לא יהיה בעיניך רציני ואמיתי.". והיא צודקת...

למעלה