ממש קשי הבנה

ממש קשי הבנה

עוד לא למדתי באוניברסיטה אבל 5 יחידות ביולוגיה יש לי ולמדתי תאוריות על מוצא החיים. אין שום תאוריה רצינית (רובם אומרים שהתא הראשון נוצר באופן אקראי, שזה בערך כמו להגיד שנפל מטאור דיו וכתב את מובי דיק באופן אקראי וככה יש תספר הזה). אבל לא משנה, לא זה מה ששאלתי, השאלה היא לפני שהיה כלום. לא כוס מים ולא מטוס ולא שום דבר. בסביבה כזאת לא מתפתח כלום ללא התערבות של מישהו. לבריאה עצמה, הראשונית, יש מאין, אין ש ו ם הסבר מדעי, ולכן איינשטין למשל האמין באלוהים. אמרתם שאז אני אצטרך להסביר מי ברא את אלוהים. בולשיט. אלוהים הוא כל ההוויה. הוא כולל בתוכו את הזמן ואת חוקי הטבע שהוא יצר ולכן אינו כפוף להם. רק מי שמאמין שאין כח מעל הטבע יצטרך להסביר את ה´נס´ שבבריאה.

zazaza

New member
תשובות

1. ביקשת הוכחה שיש התגלויות אלוהיות בפני עם רב וקיבלת. ממש לא מפתיע אותי שאתה מתעלם מזה... הרי אתה לא מסוגל נפשית לגלות שטעית. 2. איינשטיין לא האמין באלוהים, אתה נפלת קורבן למחזירים בתשובה שקרנים. 3. מי ברא את אלוהים ?

נחמד מאד

-יופי מצאת כמה סיפורים של הומרוס על אלים (שהם בעצם רק אנשים חזקים מאד, הם הרי אוכלים, מקנאים, ולפעמים גם מתים), שאף אחד לא מאמין בהם וגם אז הם החזיקו בקושי. -איינשטיין ה א מ י ן באלוהים. לא יעזור לך להתכחש למציאות, תפתח כל ספר, אפילו בבריטניקה לנוער זה מאוזכר אגב משהו. -אתה ממש טיפש אה? הסברתי לך שאלוהים הוא מעל לטבע ולזמן ואינו נתון למגבלות של התחלה וסוף שהוא עצמו יצר. רק מי שמאמין שאין כח מעל לחוקי הטבע יצטרך להסביר את שבירת החוקיות שבבריאה יש מאין.

zazaza

New member
ההתחמקות שלך עלובה

1. זאוס ופוסידון אינם "אנשים חזקים", וכמו כן גם אם הם חצי אלוהיים או בני כלאיים עדיין תיאורית ההתגלות האלוהית שלך הופרכה... 2. אין לי בריטניקה לנוער לידי, אבל אני מזמין אותך לפתוח את כרך ב´ של האינציקלופדיה העברית (בעמודים האחרונים) ולקרוא כי איינשטיין לא האמין באלוהים שלך... תראה שם גם ציטוט מתורגם שלו שמסביר שהוא מרגיש ענווה ושפלות רוח לעומת האינסוף ולא מזכיר את אלוהים כי אם את העליונות של האינסוף לעומת האדם.... אני הוא זה הנסמך על מקורות ואתה לעומת זאת מחליט על אמונתם של אנשים מבלי להכיר אותם, את כתביהם או את ההיסטוריה האישית שלהם. 3."ואינו נתון למגבלות של התחלה וסוף שהוא עצמו יצר" - לוגיקה לא למדת אני רואה... אתה הוא הטיפש שלוקח בעלות על תחילת הכל. מדוע אינך מסוגל לקלוט במוחך הפרימיטיבי כי עדיין אין למדע תשובה בנוגע למה היה קודם לפיצוצון הראשון ? בדיוק כמו למדע עדיין אין פתרון לשפעת ולאיידס ובדיוק כפי שלא היה לאנושות פתרון מדעי לאבעבועות ולמחלות אחרות ובדיוק כמו שלא היה לאדם ידע מדעי מה יש "בקצה העולם"... לומדים וחוקרים... עם הזמן עוד ועוד מידע מצטבר - אבל אתה ילד קטן : "אני רוצה תשובות עכשיו עכשיו עכשיו"... ילדותיות.... תחכה כמה עשרות/מאות שנים ותקבל תשובה - גם "לא יודע" זו תשובה... ואם כבר אתה מאמין בכוח עליון שיצר הכל תסביר לי למה דווקא האלוהים היהודי ?

zazaza

New member
ההתחמקות שלך עלובה

1. זאוס ופוסידון אינם "אנשים חזקים", וכמו כן גם אם הם חצי אלוהיים או בני כלאיים עדיין תיאורית ההתגלות האלוהית שלך הופרכה... 2. אין לי בריטניקה לנוער לידי, אבל אני מזמין אותך לפתוח את כרך ב´ של האינציקלופדיה העברית (בעמודים האחרונים) ולקרוא כי איינשטיין לא האמין באלוהים שלך... תראה שם גם ציטוט מתורגם שלו שמסביר שהוא מרגיש ענווה ושפלות רוח לעומת האינסוף ולא מזכיר את אלוהים כי אם את העליונות של האינסוף לעומת האדם.... אני הוא זה הנסמך על מקורות ואתה לעומת זאת מחליט על אמונתם של אנשים מבלי להכיר אותם, את כתביהם או את ההיסטוריה האישית שלהם. 3."ואינו נתון למגבלות של התחלה וסוף שהוא עצמו יצר" - לוגיקה לא למדת אני רואה... אתה הוא הטיפש שלוקח בעלות על תחילת הכל. מדוע אינך מסוגל לקלוט במוחך הפרימיטיבי כי עדיין אין למדע תשובה בנוגע למה היה קודם לפיצוצון הראשון ? בדיוק כמו למדע עדיין אין פתרון לשפעת ולאיידס ובדיוק כפי שלא היה לאנושות פתרון מדעי לאבעבועות ולמחלות אחרות ובדיוק כמו שלא היה לאדם ידע מדעי מה יש "בקצה העולם"... לומדים וחוקרים... עם הזמן עוד ועוד מידע מצטבר - אבל אתה ילד קטן : "אני רוצה תשובות עכשיו עכשיו עכשיו"... ילדותיות.... תחכה כמה עשרות/מאות שנים ותקבל תשובה - גם "לא יודע" זו תשובה... ואם כבר אתה מאמין בכוח עליון שיצר הכל תסביר לי למה דווקא האלוהים היהודי ?

אתה לעומת זאת מתחמק אחלה

-אף אחד לא מאמין בזאוס ופוסידון בדיוק בגלל שאי אפשר לספר לאנשים שהם ראו משהו אם הם לא. -מי זה האלוהים שלי? זקן עם זקן לבן?! תקרא לו רוח האינסוף, זה לא מפריע לי. בכל מקרה אלוהים אינו ניתן להשגה במגבלות שכלינו האנושי. -אני בניגוד אליך באמת לא מאמין שלוגיקה זה הכל. אני חושב שיש כח (´רוח האינסוף´) שהוא מעל ומעבר ללוגיקה ולכל מה שאנחנו מכירים. -למדע היו תאוריות לגבי מה יש בקצה העולם, הוא פשוט לא יכל לבדוק. הוא עוד לא מצא פתרון למחלות מסוימות, אבל זה לא סותר שום אקסיומה מדעית. לעומת זאת אין למדע שום תאוריה אפשרית לבריאה וגם אף פעם לא תהיה לו, כי זה סותר את חוק הטבע שלא נוצר יש מאין. -נדמה לי שכבר כתבתי למה אלוהים ´היהודי´, הרי משם הגענו לויכוח הזה.

zazaza

New member
עכשיו זה מצחיק

1. "אף אחד לא מאמין בזאוס"... אתה עכשיו גם מחליט שבכל העולם אין מאמינים... תתפלא ילד בור שלי תתפלא, אפילו תקח דוגמא פשוטה של אמונות : הפורומים בתפוז... שאמאניזם, פאגאניזם וכו´... אתה בור בדיוק כמו שהחרדים מחפשים... 2. לא קראתי לשום דבר "רוח האינסוף" וגם איינשטיין לא קרא כך, זוהי המצאה שלך עקב חוסר יכולתך להבין את הכתוב. אתה עושה הכללה דתית על דבר חילוני לחלוטין - מדובר באינסוף המספר, התיאוריה המתמטית... 3. "למדע היו תאוריות לגבי מה יש בקצה העולם, הוא פשוט לא יכל לבדוק" --- נכון ועכשיו הוא יכול, כמו שגם בעתיד יוכלו לבדוק מה היה לפני הפיצוץ.. 4. "לעומת זאת אין למדע שום תאוריה אפשרית לבריאה וגם אף פעם לא תהיה לו, כי זה סותר את חוק הטבע שלא נוצר יש מאין" --- אין לך מושג בסיסי בנושאים האלו והכל זאת זה לא מפריע לך להחליט החלטות שמומחי טבע ומדע דנים בהם שנים על גבי שנים. הוכחת שאתה בור שאינו מוכן לקבל דתות אחרות ובכלל נגד כל מה שזר לו... אתה מחפש את הפתרון הקל כדי להקל על עצמך...

zazaza

New member
דוגמא

לדעתך אף אחד לא מאמין בזאוס... האן לדעתך מישהו היה מגדיר את דתו "כגד´י" (כמו במלחמת הכוכבים) ? אם במוחך הקודר עולה התשובה "לא" כפי שעלתה לגבי זאוס אז : "במפקד האוכלוסים האחרון הגדירו 70,509 אוסטרלים את דתם כג´די, לעומת 71,423 חברי צבא הישע ו-83,993 יהודים"...

עכשיו אתה מתחיל להזכיר ת´מטיפים

שאתה כ"כ לועג להם. יש לך עוד נתונים הזויים וחסרי חשיבות לשלוף מהמותן? יש גם אישה בארה"ב שייבשה את החתול שלה במיקרו, הוא התפוצץ והיא תבעה את החברה.

zazaza

New member
צעיר שכמוך

לחצת על הלינק ? ואגב הגברת גם תזכה במשפט אם תוכיח כי לא היתה אזהרה על המכשיר

zazaza

New member
אתה מסיט את הדיון

1. טענת שאין אנשים שמאמינים בזאוס ופוסידון. 2. הוכחתי לך שיש אנשים (כמוך) שיאמינו בהכל ! אתה לא מסוגל לעשות הקשר לוגי פשוט בין הודעות שמשורשרות אחת מתחת לשניה ?!

קורע

אם אתה מתייחס לכל השרוטים פה מהפורומים ברצינות זה בעיה שלך. איינשטיין האמין באלוהים ואני מוכן ללכת עם זה לבג"ץ. אין למדע שום תאוריה אפשרית לגבי הבריאה, ואם אני טועה והוא באמת דן בכך כ"כ הרבה שנים אז אני מחכה בכליון עיניים שתראה לי תאוריה אחת מסכנה. נו מה אני מבקש, תאוריה אחת, הרי אתה כ"כ חכם, בטח יש לך ולמומחי הטבע עשרות.

zazaza

New member
אתה גדול מהחיים ../images/Emo8.gif

1. "איינשטיין האמין באלוהים ואני מוכן ללכת עם זה לבג"ץ" --- זה אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בזמן האחרון
אנא, בסס את דבריך - הבא טיעונים, הצג זאת. האם זו חלק מאמונה הדתית שלך להאמין שאיינשטיין האמין באלוהים שלך ? אתה מדבר שטויות, הוא הצהיר כי אינו מאמין... 2. "אין למדע שום תאוריה אפשרית לגבי הבריאה, ואם אני טועה והוא באמת דן בכך כ"כ הרבה שנים אז אני מחכה בכליון עיניים שתראה לי תאוריה אחת מסכנה. נו מה אני מבקש, תאוריה אחת, הרי אתה כ"כ חכם, בטח יש לך ולמומחי הטבע עשרות. " --- יש את תיאורית החלקיק חומר וחלקיק האנטי חומר שנעו אחד מול השני, ביקשת תיאוריה אחת וקיבלת, אם אתה רוצה תשאל שוב - יש כאן בפורום אנשים שהשכלתם פיזיקלית והם יוכלו לקשר אותך לחומר כתוב בנושא (ל"גובנר" יש חומר כמדומני).... טיפש קטן, בלי שום ידע אתה מחליט החלטות רמות מעלה, האם אתה מבין מה אתה אומר ? ביקשת וקיבלת - מה התרוץ הבא שלך ?

לא נתת תאוריה

זאת תאורייה איך התפתח העולם אחרי שכר היה בו משהו (אם כי רק חלקיקים), השאלה מי יצר את החלקיקים האלו. ´איינשטיין סירב לקבל את מכניקת הקוונטים ...כי טען בעקשנות ש´אלוהים אינו משחק בעולם עם קובייה´ (בריטניקה כרך א´ עמ´ 183)

zazaza

New member
אהההההההההההההה!!

הצהרה שכזו אתה מסיק כי אדם האמין באלוהים ?!
אתה
!!! אתה לא מצליח להבין את פשר דבריו ? הוכחת את בורותך חבר, מעל לכל ספק סביר...

voguemaster

New member
זה ציטוט מעוות

זה רק מטבע לשון ותו לא. הבנאדם פשוט לא יכל לקבל את חוסר הדטרמיניסטיות של מכניקת הקוונטים ובפרט את המשוואות המתארות את המצב של אלקטרון לפני ואחרי קריסת המערכת.

איילת1974

New member
תזכיר לי מתי לאחרונה דיברת עם

איינשטיין שאתה כל-כך משוכנע שהוא האמין באלוהים... וגם אם כן, זו עדיין לא סיבה לכפות עלינו אמונה שאנחנו לא מאמינים בה וקיום מצוות שאין אנו מעוניינים לערוך.

למעלה