רצונך הוא
רצונה של כל אם אני מאמין,הרצון שילדך יגדל ללא פגע,שיצחק וישמח כשאר בני גילו אך לא כך הדבר. לא אשקר לך ואומר כי מצפה לו דרך קלה,משעולי הטורט אינם עניין של מה בכך ולעיתים יכניעו גם את בעל השליטה הטוב ביותר. עם זאת,הטורט מעניקה פרספקטיבה שונה,יש שיבחרו לראות רק את הצד השלילי של המטבע ויש שיבחרו לקבל את שני הצדדים. הטורט היא מנת חלקי כבר 23 וחצי שנים,היא הייתה שם בזמנים קשים והיא הייתה שם בזמנים קלים. נולדתי עימה ואמות עימה אך הנה מבזק שהתקבל זה עתה,הטורט עזרה לי לברור את חברי האמיתיים,היא הראתה לי כמה רחוק הוריי מוכנים ללכת למעני. הטורט נתנה לי את היכולת להביט מהצד על אותם אנשים "נורמליים" ולגחך כי יודע אני שהם לעולם לא יוכלו להעריך את ריחו של כדורסל שנקנה זה עתה (טיק שיש לי מאז שנולדתי),הם לעולם לא ידעו מה מסתכל עליהם מלמעלה כל כמה שניות (לעיתים מפריע בנהיגה אבל בחיי אילו ציפורים יפות ראיתי בזכותו) הם לא יוכלו את החדווה שבדילוג (ניגש למקרר,לוקח אוכל,שני צעדים+דילוג והגעתי לחדרי) הנקודה היא שהטורט היא עולם עמוס בשלל חוויות אם רק נפתח עצמנו להן...זו קללה...זו ברכה...ואם נדע להעריכה זו גם מתנה.