ממש קשה לי ...

../images/Emo7.gifמרגש מאוד

אבל אנה זיכרו"לא בוכים אנו על הקשיים שלנו אלה על הקשיים שלכם" כי לנו למרות שלא אשקר ואומר שקל , אבל למרות הכל בני (ואני בטוחה שאני דוברת בשם רוב האמהות)הוא המתנה הגדולה ביותר של חיי,

כוכב7

New member
קצין יקר שלנו...

מקסים ומרגש...ואף מחזק - לחלוק באושר כתבה נכון העצב שאני חשה לעיתים נובע מהדאגה האין סופית שיהיה לו טוב...כל מה שאני מבקשת הוא שיהיה לו טוב ושהוא יהיה מאושר. והרגעים בהם אני מתמוטטת הם אם אני חושבת שהיה לו משהו קשה ולא קל אז נכון לכולנו קשה לפעמים אבל הוא ילד והייתי רוצה שיתמודד רק עם מה שילדים אמורים להתמודד ולא עם עוד משהו . תודה לך כוכב 7

רצונך הוא

רצונה של כל אם אני מאמין,הרצון שילדך יגדל ללא פגע,שיצחק וישמח כשאר בני גילו אך לא כך הדבר. לא אשקר לך ואומר כי מצפה לו דרך קלה,משעולי הטורט אינם עניין של מה בכך ולעיתים יכניעו גם את בעל השליטה הטוב ביותר. עם זאת,הטורט מעניקה פרספקטיבה שונה,יש שיבחרו לראות רק את הצד השלילי של המטבע ויש שיבחרו לקבל את שני הצדדים. הטורט היא מנת חלקי כבר 23 וחצי שנים,היא הייתה שם בזמנים קשים והיא הייתה שם בזמנים קלים. נולדתי עימה ואמות עימה אך הנה מבזק שהתקבל זה עתה,הטורט עזרה לי לברור את חברי האמיתיים,היא הראתה לי כמה רחוק הוריי מוכנים ללכת למעני. הטורט נתנה לי את היכולת להביט מהצד על אותם אנשים "נורמליים" ולגחך כי יודע אני שהם לעולם לא יוכלו להעריך את ריחו של כדורסל שנקנה זה עתה (טיק שיש לי מאז שנולדתי),הם לעולם לא ידעו מה מסתכל עליהם מלמעלה כל כמה שניות (לעיתים מפריע בנהיגה אבל בחיי אילו ציפורים יפות ראיתי בזכותו) הם לא יוכלו את החדווה שבדילוג (ניגש למקרר,לוקח אוכל,שני צעדים+דילוג והגעתי לחדרי) הנקודה היא שהטורט היא עולם עמוס בשלל חוויות אם רק נפתח עצמנו להן...זו קללה...זו ברכה...ואם נדע להעריכה זו גם מתנה.

חגית35

New member
טיק הכדורסל ../images/Emo87.gif- מעניין ביותר!

לא רק שאתה מוכשר ומקורי בכתיבה אפילו בטיקים... אז איך בדיוק עובד הטיק הזה - קודם קונים כדורסל ואז רוצים להריחו? ואם רוצים להריח ואין כדור חדש? האם יש טיק הרחת כדורסל חדש גם סתם ככה? הטיק מגיע רק בנוכחות כדור חדש?

טיק הכדורסל

אינו מתייחס אך ורק לכדורי-סל,מאז שחר היותי קיים אהבתי מאוד להריח דברים,נהניתי להבחין בריחות קיימים ובריחות קיימים הכי בולט היה כאשר כדור מאיזה סוג היה נופל לידי ומיידית הייתי מסניף ריחו...ישן כחדש... אך חשוב לציין שאין כריחו של כדורסל חדש רגע לפני שהוא מתועפף לו בקשת יפה לכיוון הסל...

מירב1965

New member
אתה חמוד אתה!

גם אותי ריגשת וגם אני מבינה בדיוק על מה שאתה מדבר ולכן גם קל לי להתחבר לדברייך. העיקר שתצליח ותהייה מאושר תמיד !

שביק

New member
קצינוס, שאתה בחור מקסים ומקורי

כבר אמרתי? אתה משקף המון חבר'ה עם טוראט שאני מכירה, שרואים את החיים בזווית הנכונה כפי שאתה רואה ומתאר אותם. אין ספק שזוהי זווית ראייה בונה, חיובית ומיוחדת לאוכלוסייה שלנו. זהו אחד ממקורות הכשרונות שבאים לידי ביטוי נפלא בפועל. הן כיוצרים, מוסיקאים, מתופפים לרוב, ספורטאים ועוד ועוד קשת רחבה של אנשים מקסימים ומיוחדים. המשך בחייך הייחודיים, המשך להעשיר אותנו בכתיבתך ובתיאוריך האופטימיים, והמשך להיות מקסים כל כך.

למעלה