ממש נמאס לנו !!!

Sr Tomerica

New member
היא אפילו עלולה לעלות 179 שקל, זה

לא משנה האמת - זה משנה שהם חושבים שנשלם סכומי עתק למרות שהם מסובבים אותנו על האצבע.

טוב קיצר אני קונה את זה ב60 אפילו

שנה שעברה במודים קניתי ב55 אז לי זה לא ממש משנה כי זה יוצא לא יקר..ועוד שורות ממש טובות(שורה 2 למשל הייתי שנה שעברה)..אז זה לא משמעותי הכסף(גם אין לי ברוך השם בעיה עם כסף)..אבל העיניין הוא שהיא לא מביא את חואן שהוא הדמות הכי חשובה בכל העלילה שם! ועוד משהו..תדמינו שניה את בנחמין משחק את פדה?!אממ לא ממש מסתדר לי..חח

מי שאוהב את חואן שיכנס!

לכל מי שורצה שחואן המדהים יבוא לארץ עם כל הכוכבים !שישלח לכאן מכתבים!תתחילו להפציץ! מי שיודע ספרדית שישלך לכל אלה: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] ומכתבים בעברית ליאיר דורי ולכל ההפקה בישראל אפשר לשלוח אל- [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] אז בבקשה מי שרוצה שהוא יבוא ובאמת מעריך אותו שישלח!אני כבר שלחתי ואני ממשיכה לשלוח צריך להציץ אותם!!!!!!!!!!!

ריקוש13

New member
אולי אפשרררר.....

אפשר לנסות להיכנס לאתרים של פלורסיינטה -->ומי שיודע ספרדית יכול לדבר איתם שם!.. או יש איזה מייל של פלוריסיינטה..-אולי זה ישמע מוזר אבל אני מוכנה לעשות ה-כ-ל- אבל ה-כ-ל- כדי שהוא יבוא למופע הזה!!.. מי שבד יכול לדבר איתי ובכלל צכים לעשות משהו!!...

../images/Emo188.gif../images/Emo41.gifטוב כנסו כולם../images/Emo46.gif

בואו נעשה קצת סדר בדברים
תראו, אם זו היתה החלטה של חואן לא לבוא, אז כנראה הוא לא קולט כמה אהבה הוא יקבל פה ואם זה המצב, יש כאן מה לעשות: פשוט להראות לו שכן אכפת לנו ממנו, ואנחנו כן אוהבים אותו וזה מזיז לנו שהוא לא בא ובלעדיו זה פשוט לא זה
אפשר לשלוח מכתבים, או לארגן הפגנה גדולה ותאמינו לי שזה יעזור ובהרבה כי הוא יבין כמה הוא חשוב לנו ואולי ישנה את דעתו. לעומת זאת, אם זה היתה החלטה של כריס, המצב בהרבה יותר קשה: גם הפגנה לא תעזור כי אם היא החליטה משהו, היא תקיים. אבל משהו כאן לא מסתדר, בואו נהיה מציאותיים, כל מה שכריס וכל ההפקה של מחפשים זה כסף, אם הם כל כך רוצים כסף, הם היו עושים בהיגיון ונותנים לחואן לבוא, כי הם מפסידים פול כסף פה... הרי תסכימו איתי שמלא לא ילכו להופעה אם חואן לא בא, אז מה הקטע שלהם?! לסיכום: אם זו החלטה של חואן - הפגנה, אם של כריס -
רק נס יעזור...

barbi161

New member
לא רוצההההההה זה בסדר מה שקורה

פהההההההההההההההההה למה חאוני שלי לא באאאאאאאאאאאאאאאאא אוףףףףףףףףףףףףףףףף

alinali

New member
לי אישית לא כזה אכפת אם הוא בא או

לא.. אני רציתי ללכת למופע בכל מקרה..אבל חשבתי על זה כמה פעמים..וזה לא במה רגילה..זה ביד אליהו..וזה יהיה די דפוק לראות את זה ככה..כי זה הרי מוצג כסיפור..ומה הטעם לשבת ביד אליהו ולראות אותם על מסך ענק והם נמצאים בעצם בכיוון אחר של הבמה, לא בכיוון שלי.. וגם זה בטוח יעלה כל כך הרבה כסף..אני מהמרת על 150..יותר אולי..

הפעם שאנחנו אומרים שנעשה משהו

באמת נעשה אותו! אבל באמת שכולם יתגיסו וביחד נביא את חואן לארץ! צריך לפעול כבר מעכשיו צריך למנות אחראי לעצומה למכתב לרכז את כל הרעיונות ביחד! מה אתם אומרים?

הינה המכתב..שלחתי אותו להפקה כאן

בארץ מי שיכול שיתרגם לי אותו לספרדית!ואבקש מהמנהלות של הפרום לנעוץ את אחד השירשורים בשביל שכשהם יכנסו(הבאתי להם כתובת של הפרום) הם יכלו לראות את ההמולה סביב זה! המכתב: ליאיר דורי ולכל ההפקה של פלורסיינטה בארץ שלום! אני בתור מעריצה סרופה! של הסידרה ובעיקר של חואן,המשחק את פדריקו פריצנוולדן,רוצה לפנו אליכם בבקשה,ישנם הודעות רבות באינטרנט על כך שהוא לא יגיע לארצנו בחופשת פסח להופעות במחזמר פלורסיינטה,לנו המעריצות והמעריצים הבטיחו מופע כמו בארגנטינה!ובלי חואן זה לא יהיה כך! אני בתור נציגת פרום פלורסיינטה בתפוז אנשים רוצה להגיד לכם שכאן בפרום ובכלל בקרב כל צופי הסידרה!כולנו מאוכזבים מאוד מהחלטה זו!אנו נבקש לשקול שנית את פשר העיניין!ואם זאת החלטה של חואן ואך ורק שלו אבקש ממכם אימייל אות כתובת כל שהיה על מנת ליצור איתו קשר,אנו חברי הפרום נשלח לו מכתב ובוא נביעה ונראה לו שכאן,בארץ ישראל מעריצים אותו מאוד!,נראה לו שרוצים פה שהוא יבוא!ושחושבים שבילעדיו זה לא יהיה אותו המופע! אך אם זאת החלטה שלכם אבקש ממכם בכל לשון של בקשה לשקול זאת שוב!אני מזמינה אתכם להיכנס בימים הקרובים לפרום בכתובת זו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1134 אתם מוזמנים לבקר בפרום ולראות את האהבה שלנו לחואן ולסידרה בכלל! לכן בתור הנציגה אני מבקשת ממכם שהוא יבוא!הוא לא יופיע בעונה השניה,הרגו לנו אותו בעונה הראשונה(סוף ממש עצוב אבל אני מבינה את ההחלטה),לכן בבקשה תנו לנו לראות אותו בארץ בפעם האחרונה! בתודה מראש,נופר גאון ומעריצי חואן חיל נבארו!

MaiEgan

New member
יש המון טעויות כתיב וניסוח

הוא לא יראה במכתב הזה כמשהו חשוב

את השגיאות תיקנתי כי כתבתי את זה

מהר ...אם יש לכם הערות על הניסוח אז תתקנו!לא סתם להגיד יש לך זה ויש לך זה!תתקנו!כי אני רוצה שהמכתב הזה יעזור במשהו!

Benjush Girl

New member
טוב לדעת שפדריקו../images/Emo58.gif

ימות..
אנשים בבקשה תכתבו ספוילר למלה!!!!!

חרא של סוףףףףףףףףףףף אוףףף../images/Emo58.gif

טרגדי ברמותתתתתתתתת... חואן מת?!בא מלאך ומעביר את הנשמה של חואן ל"פאביו דה תומאס"?!?!?!!? WTF!איזה שטות אוףףףףףףףףףףףףףףףף מה זה זה?!?!טוב שהיא לא מצאה סוף שכולם מתים ונגמר הסיפור?!?!היא פשוט בחורה זקנה ומעצבנת.....!! והבת שלה ....לא פחות!!!!!!!!!!!WTF

למעלה