ממש נמאס לנו !!!

ממש נמאס לנו !!!

כריס חושבת שבכל מצב ניהיה שלה ונגיע להופעות שלה! תראו לכל מי שעדיין לא שמע... חואן (פדריקו) לא מגיע לארץ!! וזה סגור! את מקומו הולך למלא בנחמין.... ולמרות שאנחנו מטורפות עליו, המופע יהיה דפוק אם פתאום כל העלילה תשתנה! (הבטיחו לנו מופע כמו שהיה בארגנטינה!) לנו (קבוצה של מעריצות) כבר ממש נמאס!! אנחנו מבקשות את עזרתכם! להביא את חואן לארץ.. אנחנו רוצות להצהיר שלא נגיע להופעות אם הוא לא יגיע! ואולי נארגן הפגנה או משהו כזה... רק יחד נצליח! זה המייל של יעל [email protected] היא מייצגת את הקבוצה שלנו. אם אתם איתנו אז תכתבו לנו או שתגיבו פה בפורום!! אנחנו חייבים אותכם! אם יש לכם רעיונות שיכולים להשפיע! או סתם לחזק ולאשר את הישתתפותכם בעיניין! עכשיו אין כל-כך הרבה פרטים... כי העיניין רק מתחיל!! ומכאן הוא רק הולך להיתעצם! אז תפיצו ותילחמו איתנו! כי באינטרנט זה בדיוק המקום הנכון שבו יהיה לנו מלא השפעה! בתודה מראש!!

../images/Emo45.gif צודקת. אפשר בהחלט אפשר

להראות לה מה אנחנו חושבים פה
|
|

LemonLimeLilach

New member
מצטערת להודיע אבל

כריס צודקת. אנחנו בהחלט נגיע להופעות בכל מצב. עם חואן או בלי חואן. כל היתר באים הרי, לא? אז אנחנו נבוא להופעות, ונמלא את האולמות, ונכין שלטים ונצרח כמו חבורת פסיכיות וכל הכסף יתגלגל והכל יהיה טוב.

ריקוש13

New member
../images/Emo10.gifמההההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

א-נ-י- -ל-א- -מ-א-מ-י-נ-ה-!-!-! איך היא דווקא אותו העיפה מהמופע?!?!?! המופע לא יהיה יפה שהוא חסר! הוא ה-מופע!! **ודרך אגב->אני חדשה!!..

sivanick

New member
אני לא אבוא אם חואן לא שם...

ומסתבר שיש עוד הרבה כמוני..כריס לא צודקת בכלל...

לצערי את ממש צודקת.

יו זה כזה מעצבן שאת צודקת!! אבל תראו זה אנחנו אנחנו יכולות לשלוט בעצמנו.... או לפחות לאיים ממש חזק!! חייבים לעשות משהו אתן לא יודעות כמה חיכתי לחופש הזה רק כדי שוב לישון מחוץ למלון, ולחיות אותם שוב לחופש שלם!!! וחשבתי שהפעם יהיה BEST כי גם חואן מגיע!!! שוב אני אומרת... אולי נחשוב רגע על מה שאת אומרת...סך הכל אנחנו אלא שמשפיעים פה, אולי נוכל לשלוט בעצמנו ופעם אחת באמת נפיל אותה....

janit

New member
צודקת הוא חתיך מושלם אחלה שחקן

ואני מתארת לעצמי שהוא מותק וסימפטי במציאות אבל אם דיאגו צ'ילד בא ופאולה(מיה)באה אני בהןפעןת וגם אם הם לא יבואו כל מי שיבוא אני אלך כי אני שמפורסם מהם בא לארץ אני נמצאת במלון ובכל מקום אחר

janit

New member
אבל אם אפשר לעזור אני יעזור

כי אני באמת רוצה שהוא יגיע הוא כזה מושלםםםםםםם אם הלכתי להפגנה של ארוואי שלא איכפת לי אם הם יחזרו לכאן או לא אז בטח שאני אלך לכל מקום בשביל חואן המושלם הזה

ריקוש13

New member
נ-כ-ו-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן-ן--ן-ן-ן-ן-ן-

אתה באמת צודק!! אפשר לחפש פורומים של ארגנטינה!.. :| לא?!?!

M e Y 2004

New member
צודקת.. ../images/Emo122.gif

אני אישית לא מתכוונת ללכת להופעה אם הוא לא בא

barbi161

New member
פה את צודקת אני בחיים לא יפסיד

תהופעה החיים שלי בא (בנחה)ואין מצב שאני לא יהיה שם!

למעלה