ממש נימאס...............

R a c h e li

New member
ממש נימאס...............

(וסליחה על שגיאות הכתיב....רחלי כותבת ללא בדיקה) כולנו יושבים כאן ובמפרגנים על ההחלטה המוצלחת או פחות של התנפצות חיי המשפחה אחד כי הוא בגד השני כי לא הרגיש השלישית כי היא התאהב בקיצור לדעתי המוחלטת כולנו שקרנים כולנו מייפים מציאות בה אנחנו חיים כדי להשלים עם חיים של חופש ובחירה וודי אלן אחד הגדולים שידע להעביר הכל בחיוך ושאב את דעותיו המדהימות על בסיס דעות פילוסופיות על אופן התבוננות שלנו על העולם....יודע להחזיר את כולנו למציאות יופי אחלה כולם שורדים בחיים המטומטמים שלנו כולנו חכמים וואלה שיחקנו אותה ועכשיו באמת נישאר להבין לאן פנינו מופנות
האם לכוון הלעג של עצמינו או אולי לכיוון תובנות שאין בידינו כלל מושג רחלי מודעת לשריטה שלה אבל בכל זאת כועסת עד אין סוף על שלילת המציאות ואם עלה מגיב בבקשה ברור

מזל חי

New member
יש תור אצל עלה ../images/Emo8.gif

למה כולם רוצים לעלות לו על העץ
צודקת כולנו שרוטים של החיים/מהחיים

R a c h e li

New member
אוהבת אותך מלאן....

אז תגיב נחביבוש למה אני רוצה לראות כמה אתה מסוגל להביט במראה ולאמר לעצמיך שיקפוץ על העולם אני שלם עם עצמי ואוהב גם אותי
אוףףףףףףףף שוב פעם סוטה מהנושא
+

R a c h e li

New member
וזו כל החרטא שלנו.....

למה קודם משקרים ואחר מצדיקים אוף איתך קלעת בול

R a c h e li

New member
ועכשיו למציאות...

לא מתביישת לאמר .... שאני רוצה שלווה לא מתביישת לאמר שהכל חרטא לא מתביישת לאמר שנעזרת בחיוך כדי להתמודד לא מתביישת לאמר שכללי החברה כלל לא מצאו חן בעיניי (נישואים) לא מתביישת לאמר שניסחפתי ליופי של העיניין ועכשיו מה אתה אומר
ניראה אותך לא מתבייש לאמר לי שאתה אוהבת אותי

חראטה "שלנו"

איך זה שפתאום החיים שלי הפכו לחיים של "כולנו".. אני אחראית רק לעצמי לחיים שלי...כאן אין "שלנו" אפ'עם לא היה..

R a c h e li

New member
אם תרצי או לא.....

נכנסת למאגר של נשים או גברים שתעודה שלהם כתוב גרוש/ה רחלי רק נעזרת בסטסטיקה...... מה אמרו ממממממממממממממ 1 מתוך כמה
כן
כולנו..... אפילו אם בעיניי את מיוחדת SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

אם את..מעריכה

את עצמך רק על זה שאת "גרושה".. אני לא..אני דגנית.. ועצם היותי גרושה זה רק חלק קטן ממני

G a v ® i e L

New member
מת עלייך...

אשכרה, כל אחד נהיה לי פה דובר בשם כל אומת הג"ג. (עם כל החיבה שיש לי כמובן ל-עלה ירוק)

מותר לך..

לחשוב שאני שקרנית..שאני מיפה מציאות..ש"ניפצתי" חיי משפחה כי ככה רציתי הרגיש לי.. לי מותר לפרגן לעצמי על שיכלתי לקום ולשנות מציאות.. ה
ואני

R a c h e li

New member
אחלה ...

אז את שקרנית עם קפה חחחחחחחחחחחחחחחחח
אז מה רצית לאמר שזה לא נכון או שאת שקרנית

לא חושבת..

שאני צריכה ל"הוכיח" למישהו אם..טוב לי או רע לי.. מספיקה לי הידיעה לעצמי.. מה גם שמי שמכיר אותי יכול לדעת <לפני ואחרי>

R a c h e li

New member
ועכשיו ברצינות.....

מה רצית לאמר שאת שלמה עם עצמך וכל החיים יפים והכל טוב ושגם את לא מנסה לחפש בין זוג וגם שילדייך מדהימים וגם שבעצם את מרגישה מעולה אז אחלה אין צורך להעמיק מעבר, עם כך ניראים החיים רחלי העלתה נושא על תובנות החיים ומשמעותם עם מגבלות החברה ועם מסגרת של ילדינו ואם אצלך הכל טוב אז אין כלל נושא

למעלה