ממש מתחיל!

dave the lob

New member
חחח

ראיתי תנחש הזה והוא ממש לא מגניב והוא גם עלה 220 שקל!!! ועוד עם הנחה במחיר לחבר ורק אחרי שקונים גם תכלוב.....גנבים. זה לא ממש נראה או מתנהג כמו נחש הוא זריז וארוך כזה.....

BabaGee

New member
"זריז וארוך כזה" נשמע בדיוק כמו נחש

איטי וקצר זה צב :p

dave the lob

New member
מגניב

הם ממש יפים. מה לגבי האכלתם בדגים? ואם לא אז איך בדיוק מאכילים נחש(אם אפשר פירוט מקניית המזון ופחות או יותר עד עיכולו)?

dave the lob

New member
הבהרה

הכרכן = מגניב הבירית = סתם לטאה בלי רגלים תודה לכל העונים.

אילון פ

New member
נעלבתי בתור אוהב לטאות!

אין דבר כזה "סתם לטאה"!!! וגם לא "סתם נחש"!!! הכל עניין של טעם ואל תפסול לפני שאתה בודק...

dave the lob

New member
מצטער

אם פגעתי בך אלון פשוט אני לא כל כך אוהב לטאות והנחש ההוא דיי מעצבן.... ואתה צודק אני באמת צריך לבדוק דברים לפני שאני פוסל - אז אולי מישהו ימצא לי איזה נחש חמוד?????? (;

אז ככה...

סביר להניח שתקנה נחש קטן (בייבי) . בחודשים הראשונים תוכל לקנות לו ולדות עכברים קפואות ולאחר הפשרה (מחוץ למקפיא....שום מיקרו ושום בטיח) אתה מגיש לו והוא כבר ממשיך מכאן .לא מסובך ולא מגעיל פשוט וקל . כשיגדל הוא יאכל כבר עכברים בוגרים ועד אז אתה כבר תלמד את הטכניקות של ההאכלה ו"התשת" הטרף . ברצוני לציין שלגדל נחש בעיני זו המשימה הקלה ביותר שיש מבין גידול של בע"ח . לאחר שסידרת טרריום בגודל מתאים עם חימום נכון ומדוייק בצד אחד וכמה מקומות מסתור ,כל שעליך לדאוג הוא כל יום/יומיים להחליף את המים בכלי השתייה (בו הנחש גם רובץ לעיתים) וכמובן פעם בשבוע להאכיל . פעם בכמה זמן חשוב לנקות את הטרריום ,התדירות תלוייה בסוג המצע בעיקר . לגבי סוג הנחש -כבעליו של נחש מילק
שנחשב בעיני לסוג היפה ביותר שיש, אני יכול לומר לך שהוא נחש די פחדן וביישן ובשנה הראשונה לא כל כך תהנה ממנו ,הוא נרתע מאוד מיד אדם ולעיתים אף ישתין עליך כשתחזיק אותו (לי זה לא מפריע התרגלתי ). מה גם שהוא יקר יותר מתקציבך לא ראיתי זול יותר מ-400 ש"ח . קינג קליפורניה שהוא פחות או יותר מאותה משפחה עדיף בד"כ מבחינת אופיו אך עולה גם כן כמו מילק פחות או יותר . כרכן תירס לעומת זאת ,זול יותר ומסתגל בקלות רבה ,הוא ממש יהנה בידיך,צריך רק לדאוג למצוא אחד שכבר אוכל באופן סדיר וקבוע כי יש איתם לעיתים בעיות עם אוכל כשהם קטנים ,מומלץ אפילו לבקש לראות אותו אוכל ולד במקום . אני מציע לך לעיין באתר המקושר למטה יש שם הסברים מפורטים מאוד בנושא . דע לך שזוהי חיה מרתקת מאוד וכאחד שמגדל שני נחשים כבר כמעט שנה ,אני מודיע לך זה ממכר ומעניין כל יום יותר ויותר . בהצלחה !!!

T M Y

New member
איזה מהם אהבתם?+פירוט..

אז ככה זה ממש לא בעיה אתה הולך לחנות קונה עכבר.. תופס אותו מהזנב ודופק אותו על שולחן או משו פעמים ככה.. (אין לי כוח להתווכח על השיטה עכשיו) או שאתה קונה קפוןא ומשפשיר בעזרת מים חמים (אני אישית משתמש במים מהקומקום ללאתוספת מים קרים)(כשאני מוסיף קרים הכרכנית לא נוגעת בעכבר המופשר. אחרי שדפקת את העכבר על השולחן והוא מפרפרתניח אותו בכלי של הנחש.. הוא יתפוס אותו יחנוק ויבלע.. לאחר כשבועה +- תקבל מתנה מהנחש.. צואה שמזכירה צואה של ציפור... אתה מוציא מנקה.. וזהו..

dave the lob

New member
תודה למגיבים

גם לך רוח. אבל כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות או לקנות תבירית או לוותר על הרעיון ולהתחיל לחפש סרטנים או צבים או לא יודע מה לאקווריום, פשוט אין שום מצב שאני מאכיל את הנחש בעכברים, בטח שלא חיים. נחש צמחוני בהחלט היה עושה לי חיים קלים יותר..... :( "( +( באסה!!

בנוגע לאנקונדות זה לא בדיוק ככה

מה שגילו במחקר זה שזכרים גדולים סובלים מזה שזכרים קטנים חושבים שהם נקבות ומנסים לזווג אותם בזמן שכולם מתקבצים סביב לנקבה אחת ובכך מקשים על הזכרים הגדולים להזדווג עם הנקבה ולכן יש יתרון בגודל דווקא לזכרים הקטנים. הגדולים לא מתחזים הם פשוט יותר גדולים מהאחרים.

dave the lob

New member
עוד משהו קטן

אני רוצה להגיד שכולם פה בפורום ממש נחמדים ומפרגנים וממש כיף לדבר איתכם. שירבו פורומיסטים כמותכם כרימון.

למעלה