אז ככה...
סביר להניח שתקנה נחש קטן (בייבי) . בחודשים הראשונים תוכל לקנות לו ולדות עכברים קפואות ולאחר הפשרה (מחוץ למקפיא....שום מיקרו ושום בטיח) אתה מגיש לו והוא כבר ממשיך מכאן .לא מסובך ולא מגעיל פשוט וקל . כשיגדל הוא יאכל כבר עכברים בוגרים ועד אז אתה כבר תלמד את הטכניקות של ההאכלה ו"התשת" הטרף . ברצוני לציין שלגדל נחש בעיני זו המשימה הקלה ביותר שיש מבין גידול של בע"ח . לאחר שסידרת טרריום בגודל מתאים עם חימום נכון ומדוייק בצד אחד וכמה מקומות מסתור ,כל שעליך לדאוג הוא כל יום/יומיים להחליף את המים בכלי השתייה (בו הנחש גם רובץ לעיתים) וכמובן פעם בשבוע להאכיל . פעם בכמה זמן חשוב לנקות את הטרריום ,התדירות תלוייה בסוג המצע בעיקר . לגבי סוג הנחש -כבעליו של נחש
מילק
שנחשב בעיני לסוג היפה ביותר שיש, אני יכול לומר לך שהוא נחש די פחדן וביישן ובשנה הראשונה לא כל כך תהנה ממנו ,הוא נרתע מאוד מיד אדם ולעיתים אף ישתין עליך כשתחזיק אותו (לי זה לא מפריע התרגלתי ). מה גם שהוא יקר יותר מתקציבך לא ראיתי זול יותר מ-400 ש"ח .
קינג קליפורניה שהוא פחות או יותר מאותה משפחה עדיף בד"כ מבחינת אופיו אך עולה גם כן כמו
מילק פחות או יותר .
כרכן תירס לעומת זאת ,זול יותר ומסתגל בקלות רבה ,הוא ממש יהנה בידיך,צריך רק לדאוג למצוא אחד שכבר אוכל באופן סדיר וקבוע כי יש איתם לעיתים בעיות עם אוכל כשהם קטנים ,מומלץ אפילו לבקש לראות אותו אוכל ולד במקום . אני מציע לך לעיין באתר המקושר למטה יש שם הסברים מפורטים מאוד בנושא . דע לך שזוהי חיה מרתקת מאוד וכאחד שמגדל שני נחשים כבר כמעט שנה ,אני מודיע לך זה ממכר ומעניין כל יום יותר ויותר . בהצלחה !!!