ממש מעצבן...

רוני13

New member
ממש מעצבן...

שהתקשורת ככה רוצחת את טרטמן-אפשר לחשוב שאין לנו חצי ממשלה בחדר החקירות במשטרה! אני לא אומר שלשקר זה דבר טוב זה פשוט פחות גרוע מלתת טובות הנאה ו/או לנצל מעמד פוליטי לצרכים אישיים וכו'...
 

S h a y D u

New member
אין לי בכלל חיבה למפלגה הזו אבל

נכון! - אי אפשר להתעלם מהעובדה שהתקשורת שלנו אליטיסטית. אני בטוח שאם לא היה את המניע הפוליטי, הם לא היו שמים לב ולא היינו שומעים על זה בכלל.
 
תראה

מצד אחד זאת באמת התעללות קשה מדי. אבל קשה לקבל את זה שמישהו אומר שיש לו משהו ומתגאה בו ובכלל אין לו תחשוב שהיה לך תואר שני שעבדת עליו שנים רבות ומישהו שלא עבד בשבילו יום יכריז שגם לו יש בקיצור היא צריכה לעוף בגלל שהיא שקרנית שתקח בדרך את אולמרט
 

שרירי86

New member
בגלל בג"ץ

בגלל בג"ץ שהישתלט על מדינת-ישראל וארץ ישראל , בג"ץ שפסל את גדול דורינו הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד שעמד לקבל 12-15 מנדטים בבחירות 88. אם בג"ץ לא היה פוסל את כהנא, תהיה בטוח שעד היום היה כאן שלטון כהניסטי. בלי מוסלמים ובוגדים בכנסת.
 

antreprize

New member
איזה כיף זה היה יכול להיות

אם היה לנו שלטון כהניסטי:בגיל 13 כל ילד יקבל רובה מתנה ובכל סופ"ש הוא ואביו (גם האחים יוכלו להצטרף!) יצאו לצוד ערבים ביער הקרוב לביתם,באותו הזמן הנשים הצנועות יכינו שלטים צבעוניים שיבהירו לכל מי שיקרא אותם ש"ערבים זה סרטן!" וש"מוות לערבים!" וגם ש"מוחמד ההומו!".ואחר כך כל המשפחה תלך לבית הכנסת ותתפלל לאלוהים ותגיד לו שהיא כל כך שמחה שהוא סוף סוף משמיד את העם שהוא ייצר ושזה בכלל לא דומה לשואה.ובסוף היום כל המשפחה תיכנס הביתה ובדרך לחדרי השינה אחרי היום המעייף,הם יעברו במסדרון שבו תלויים ראשי הערבים שניצודו בתחילת היום.אבל זה לא יקרה בגלל הבג"ץ המרושע שחושב שגם לערבים צרך לתת זכויות אדם ושמסיבה כלשהי חושב שגזענות נגד ערבים זה דבר רע.
 

princes15

New member
אני חייבת לציין

שיש לך דמיון מפותח מאודד!!בחיים לא ראיתי כזה דבר
 

antreprize

New member
זה לא דמיון,זה מה שיקרה

שכהניסטים ישתלטו על המדינה.ואם כבר מדברים על דימיון,לך יש דימיון יותר גדול.
 

princes15

New member
לא ידעתי שאתה מנבא עתידות.

אתה פשוט מקצין כל דבר וזה מצחיק אותי...אם אתה רוצה לומר משהו אז תגיד בכייף אבל במידה...קצת נסחפת פה לא? ומה אמרתי שהגעת למסקנה שיש לי דמיון יותר גדול?
 

antreprize

New member
אני ל מקצין שום דבר.

לא נסחפתי,זה בדיוק מה שיהיה פה כשהכהניסטים ישלטו במדינה. אמרת המון דברים,למשל,אמרת שחרדים עובדים ושהם לא סוחטים כספים מהממשלה ושהם לא חיים על חשבון החילונים.
 

princes15

New member
אתה?מקצין??בכלל לא!

תקרא את מה שכתבת עוד פעם ותגיד לי אם זה לא הסחפות.אם זה לא הקצנה אז בחיי שאני לא יודעת מה זה...חח אבל מה שאני כן יודעת שזה הצחיק אותי. אמרתי כי באמת יש חלק חרדים שעובדים ואז הם לא סוחטים כסף מהמדינה...אבל אני מודעת לזה שיש גם קבוצה של חרדים שהם כפי שאתה רואה אותם...תבין אתה לא יכול הכליל סתם ככה!
 

princes15

New member
כי אני באמת עושה לך

אני חוסכת לך את הוויכוח איתי שיעייף אותך
 
למעלה