ממש מעצבן...

antreprize

New member
חיפשתי,שם אומרים

לי שדת הרצח היהודית שוחטת ומקריבה ליהווה עשרות ילדים פלסטיניים כל חודש.

fragilation

New member
הגזמת.

להבדיל מהג'האד שהוא מושג דתי מוסלמי (ובתוך האסלאם ישנה מחלוקת האם המלחמה היא פיזית או רוחנית. הזרם התומך בפיזיות מתבטא טוב יותר), לא זכור לי צה"ל פועל ע"פ עקרונות דתיים ועקרונות רצחניים. ביהדות הקורבנות הם בע"ח ספציפיים, לא בני"א, להבדיל מתרבויות בנות זמנה של העת העתיקה, והדבר מתואר היטב במשל ההיסטורי "עקדת יצחק" האוסר את הקרבת האדם ביהדות. הקורבן האנושי היחידי ביהדות הוא העורלה. ועוד משהו: מס' הילדים הנהרגים כל חודש אינו מגיע לעשרות, אלא לבודדים אם בכלל. הצמד לעובדות. אומנם שום מס' לא מעניק לגיטימציה לרצח, אבל בכ"ז ההכפשה מיותרת.

רוני13

New member
קודם כל...

שלטון כהניסטי-לעולם לא יהיה פה. אחרי זה-השנאה של רוב הימין כלפי הערבים היא שנאה לטרוריסטים...והכחדת רוצחים זאת ממש לא שואה! מה לעשות שיצא ויש כמה "צדיקים" בין כל הטרוריסטים האלה שבאמת רוצים שלום אבל בכל זאת לא מתנגדים. והנה לך דימוי: אתה רואה את א' הולך ומכה את ב' עד שהוא מת...אם אתה לא עשית שום דבר-אתה שותף לרצח. אנחנו מאמינים שישראל חשובה יותר מכל אחד אחר ואם זה או הם או אנחנו הבחירה שלנו כבר ברורה מראש,לעומת השמאל שדי לא בחר צד ואפילו נוטה לצד השני. אני לא אתכחש שיש אנשים ששונאים ערבים-זה אפילו טבעי אחרי כל מה שעברנו בגללם. זאת לא גזענות...לא אמרתי שהם גזע נחות ממני,לא דיברתי אפילו על גזע!

niv1990

New member
זה הופף את זה לדבר טוב?

היא צריכה לעוף מכל המדרגות, וכך גם השאר.

רוני13

New member
הדגשתי...

שזה פחות גרוע! ואם עפה כל הממשלה הזאת צריכה לעוף...

niv1990

New member
לא כל הממשלה

אני חושב שמרץ נשארים

niv1990

New member
רגע, לא בטוח אם הם בממשלה

בכל מקרה אם אתה מסכים שזה שגם אחרים פועלים ככה, ושמי שפועל ככה צריך לעוף, למה אתה לא מסכים שהיא צריכה לעוף?

למעלה