אוף נגמר לי הכוח
New member
ממש מיואשת 
התברר לי שבעלי פתח תיק ברבנות , התאריך לדיון: עוד 4 חודשיים
חברה גרושה אמרה לי כבר מזמן: לכי תפתחי לו תיק לפני שהוא יעשה את זה. אבל חשבתי (כמו תמיד) שיהיה בסדר, שנתגבר, שאנחנו אוהבים
( אני רושמת ולא רואה כלום מרוב דמעות בעיניים. לפני שבועיים התחלנו ללכת לייעוץ זוגי (הוא פתח את התיק שבועיים +- לפני שהתחלנואת היעןץ.) ושהיועץ אמר לו: אתה חייב לסגור את התיק הזה, אתם עכשיו בתהליך של גישור-ניסיון לפתור עיניינים, זה לא מתאים שיהי תיק פתוח ברבנות - אם תחליט עוד חודשיים שאתה רוצה , תמיד תוכל לפתוח שוב... אבל הוא בשלו: לא אין לי "גב" כמו שיש לה (מה שנכון נכון) ואני רוצה לכסות על התחת שלי, אם אני ייראה שהכל בסדר, לא נלך לדיון, והתיק ייסגר. נכון ללפני יומיים - ממש פרחנו, ושנינו היינו אופטימים לגבי העתיד ביחד, אבל אתמול היה שוב פיצוץ (כמובן על משהו מפגר לגמרי) ושוב אנחנו לא מדברים
ממש התעלמות מוחלטת, הוא אומר שאני לא ישתנה , וכמובן מאשים אותי בהכל). בקיצור סליחה על ההשפכות, אני ממש חסרת אונים - אני אמורה לעשות משהו בנתיים, או לחכות עד הדיון ? 2 פרטים חשובים - המצב הכלכלי שלנו ממש בקנטים (סגרו לנו ויזות,בלגן עם הוצל"פ...) ויש לי 2 ילדים קטנים - שהם מאור עיניי !!
התברר לי שבעלי פתח תיק ברבנות , התאריך לדיון: עוד 4 חודשיים