ממש מיואשת

ronchooli

New member
ממש מיואשת ../images/Emo4.gif

כותבת את ההודעה גם כאן (כתבתי בפורום בגדי הריון אבל אולי תוכלו לעזור לי גם כאן) אני חייבת למצוא איזה משהו סביר בתור בגד ים היום עשיתי סיבוב בכמה חנויות כמו H&O, המשביר לצרכן, מתאים לי, ווימן אונלי ולא מצאתי כלום!!! פשוט כלום!! בנוסף להריון אני גם דיי גדולה, אמנם ירדתי במשקל בתחילת ההריון אבל עדיין אני גדולה החזה שלי D90 בחזיות של טריומף למשל, וממש לא מצאתי כלום כל ביגדי הים הם במידות של ילדות בנות 7, בחיי בווימן אונלי הכל ברזלים ואני לא סובלת ברזלים גם לא ממש היה מבחר שם. במתאים לי היה בגד ים אחד לא משו בכל החנות. בקיצור אני ממש מיואשת מה לעשות? יש לכם רעיונות?

micpri

New member
בדיוק ראיתי השבוע בעיתון

שמדרלנד מציעים בגד ים מיוחד להריון (נמתח בבטן וגדל עם ההריון). לא יודעת כמה זה עולה, אבל אולי שווה לבדוק www.motherland.co.il/ - 3k

Agnetta

New member
בנוסף, אני קניתיב גד ים ב"ליז" בראשל"צ

בפסאג' חיים ברחוב רוטשילד. חנות עם מבחר גדול מאוד של בגדי ים לכל המידות.

שירה59

New member
אחותי קנה בשוק בצלאל

והיא לא קטנה ויש לה חזה יותר גדול משלך (85 F) עלה לה 100 ש"ח נדמה לי. זה מן טנקיני- שלם (יש בטנה מלאה מהחזייה ועד למטה, ומעל זה יש עוד שכבה של הבד של הבגד ים. דווקא די מגניב

איפה בשוק בצלאל?

אשמח אם תוכלי לכוון אותי לחנות. כי הכל שם בלאגן... ובנוסף, מישהי מוכנה לענות לי בבקשה איפה זה בורדו?

שירה59

New member
ברחוב בית לחם

בחנות השנייה מהפינה של טשרניחובסקי. אין כל כך איפה לטעות כל הבגדי ים מרוכזים ב 2-3 חנויות סמוכות. לגבי בורדו - טיפה חיפוש בפורום או בגוגל והיית מוצאת... זה לא יפה להתעצבן אין לי מושג איפה זה אגב. משהו בשרון.

למעלה